Selamlar... Ben bugün 21 oldum! 😎🌸 Bir yaşıma daha girdim ya jdjsjjd 🥳

Selamlar... Ben bugün 21 oldum! 😎🌸 Bir yaşıma daha girdim ya jdjsjjd 🥳
Doğum günün kutlu olsun kankam nice mutlu yıllara. hayatında her zaman güzellikler ve mutluluklar bulsun. aynı zamanda sağlık, huzur ve sevdiklerinle geçireceğin çok güzel bir yeni yaş diliyorum sana iyi ki doğdun..
ben güzel hediye almadım ✨🌺🌸🌸🌸🎂🎈
Kankam çok teşekkür güzel dileklerin için. 🌸🌸
Rica ederim kankam ne demek özelden de yazacaktım ama kapalıydı mesaj kutun 🌸
gönlünce olsun her şey 🌸
En yakın arkadaşım benim için teru teru bōzu yapmıştı küçükken el emeği olduğu için halen saklarım ve yine küçüklüğmden bir mektup aldım geçen doğum günümde o da kendimi iyi hissettirdi sanki zamanda yolculuk yapıyormuş hissiyatı 😄
Doğum günün tekrardan kutlu olsun aşk bahçem 🥳
ayayay kuzumun doğum günüymüş 🥳 doğum günün kutlu olsun minnoşum, mutlu senelere 🎈
Çok teşekkür ederim kuzummm. 🌸🌸
💕🌸
İlkokuldayken doğum günümü kutlardık. Amcam da bir hediyeyle, fenerbahçe formasıyla gelmişti. Hayatım boyunca en çok güzel hissettiren hediye buydu ve hâlâ saklarım şimdi de en küçük kardeşim giyiyor. Kardeşimden sonra eğer oğlum olursa o giyer 🫠
Cevap
15Cevap
En güzel demiyelimde komik bir anım geldi aklıma ; geçen yıl ablam bana doğum günümde gece yatmak için kırmızı Mini mauseli şortlu takım almış hediyeyi verirken de sana minimauseli takım aldım sen seversin böyle şeyleri demisti 😂😂 ozaman anladım ki ben hala buyumemişim 😂
Doğum günün kutlu olsun çiçeğim 🌺 hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara inşallah 🙏🥰🥰🥰🌺
❤️🌺🙋❤️🌺🙋🌺❤️🌺🙋❤️
En güzel yaş iyki doğdun. 🎂🎈🎊🎉
Doğum gününde alınan her hediye benim çok anlamlı ve özeldir. Balon ve doğum günü kartı en sevdiklerim arasında. Bir buket çiçeği bile anlamlı bulurum.
Doğum günün kutlu olsunn💖
1 defa hediye aldım sadece o sebeple seçemedim şimdi çok seçeneğim var ckksncndnx
Nice sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum.
Bana @Kamelyalı_Kadinnn göndermişti en güzel hediyeyi.
Gözümde canlanır kostoca mazi
@Kamelyalı_Kadinnn valla öyle
İyi ki doğdun iyi ki doğdun Ponçikkk
En güzel hediyeye gelince koleksiyonumun eksik parçaları idi
sana benden çikleta :)
ricaaa
Vayyy doğum günün kutlu olsun yengeç hanım 😁, umarım güzel sağlıklı iyi mutlu bir sene olur senin için bu sene ve tabiki diğer seneler
Sorunun cevabı olarak da hiç hediye almadım desem yeridir bı kere aldım sadece, ailem parti düzenlemişti o zaman ayakkabı almisti sınıf öğretmenim, arkadaşlarım da kendi fotolarini çektirip cerceveletmisti bunlar idi hediyelerim 😅
Rica ederim efendim😇
Allah hayırlı ömürler versin ilk başta.
Benim aldığım en güzel hediye beni sevenlerin doğum günümü kutlamasıydı.
Doğum günün kutlu olsunnn. Nice mutlu senelere 🥰🌸
Sen de mi yengeç sin doğum günümde hediye almadım hiç:((
Ad günün kutlu olsun 🎂
Aldığım en güzel hediye cep telefonuydu 😉
ben tek yüzüklerin efendisi serisini almıştım hediye olarak. ki baya güzel bir hediyeydi. dolayısıyla başka seçenek olmadığı için ilk, tek, en iyi hediyem o. d
Küçükken babamın iş arkadaşları bana iki tane dev gibi oyuncak köpek almışlardı çok güzeldi yıllarca onlarla uyudum şimdi kim bilir nerdeler :/
Telefon falan aldılar onada mutlu olmuştum ama en çokkk bir yakınımdan tenis hediyesi almıştım hayatımda o kadar sevinmemistim galiba😂 çok severim🎾
Yaşlanmaya 🥱 bir adım daha çay var mı tavuşan kanı az şekerli
İstediğim kulaklık alınmıştı başka da aklıma gelmedi bir şey 😂
Hayatımda hiç hediye almadım ki doğum günümü de hiç kutlayan olmadı
Doğum günü kutlamadığım için hiç hediye almadım.
Ps 5 aldim sevgilimden bidaha öyle bir hediye alacak sevgilim olacağını sanmiyorum
Doğum günün kutlu olsun nice senelere 😅🌸
Doğum günün mübarek olsun sjsjs canım kolyem
🖤
Doğum günün kutlu olsun 🌟🦋
Doğum gününüx kutlu olsun 🌼
İyiki doğdun aşkitom
Çok sevdiğim bir köpeğim vardı,
Bir yıl bizle birlikteydi sonra babam onu bıraktığını söylemişti (çok ağlamıştım)
2 gün sonrasında doğum günümde köpeğimi geri vermişlerdi.
Biraz kazıklandık ama çok mutlu olmuştum😂
Yıllar önce teyzemin bana aldığı Barbie bebek.
Sağlıklı sıhhatlı bir yaşa girmektir
Hiç bir şey
100lük chivas
Saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?