Kişilik & Karakter Yasaklı olan şeyler daima daha mı çekicidir? __cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Konu cinsel yaşam değil Yasaklı olan şeyler daima daha mı çekicidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır bana iğrenç gelir.. hatta mide bulandırıcı 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Neyi neden niçin Nasıl yapmam gerektiğini bana söyleyen ve beni yönlendiren bir değerler birikimim Var Benim Bunu bilir Bunu söylerim 1 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Konu ne olursa olsun yasak her zaman merak uyandırır. Merak edilen şeyler adrenalin yükseltir düşününce buda ilgi çekiyor 1 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle ama tabi burdaki yasaklı diyince insanın belli bir yaşa geldikten sonra her şey kendinde bitiyor çocuk değiliz 1 1 Yorumla Black1710 +1 yıl Çocukluktan zararlı alışkanlıkşarı anlattıklarında merak ederdim üstüne ailende sürekli uyarıyor daha çok ilgi odağına düşüyor sonra başlıyorsun ee alışıyorsun bırakamıyorsunda ama bırakmakta istemiyorum oradıda ayrı Yorumla
Nur_canseven08 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Evet aslında yasak ve imkansız şeyler daha çekici 1 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Bence de öyle, mesela sigara yasaklandı diyelim, içmek daha güzel gelir 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Merak uyandırıyor aslında insanı çeken şey de tam olarak bu diyebiliriz. 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu yüzden insanlar çılgınlarca yasak aşk yaşıyor veya uygunsuz yerlerde seks yapıyor 1 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. Yasak elma daha tatlıdır. Lakin cennet kovulma a neden olabilir. 1 0 Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl tabiki... ama bazı şeyler olur doğru noktada harika olur 1 0 Yorumla
Denizkızı18 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Konu cinsel degil resim ne peki kıyafet olarak anladım diyelim yasaklı seyler değil bence yapma gitme giyme bunlar yaparım giderim giyerim dedirtiyor 0 0 Yorumla
geeceemaaviisii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl haram olduğu için şeytan fazlasıyla uğraşır ve daha tatlı gelir insana 0 0 Yorumla
herdaimmudavim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yasak cezbeder. Heyecan adrenalin yaşama duygusu insanı ayakta tutar ve içine çeker. Her konuda böyledir 1 0 Yorumla
SertAsskerr Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bizim türk milleti için daha çekici kurallara yasaklara uymayız 1 0 Yorumla
Vlad_Drakula Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bana çekici gelmiyor. Mesela uyuşturucu. Bana göre zerre albenisi yok. 1 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl E boşuna Havva annemiz yasak elmayı yemedi 1 0 Yorumla
Realistbirisi Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yasaklı olan şeylerle işimiz yok. 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet öyle olmasa en başta Hz. Adem yapmazdı. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Elbette. Biraz daha irade göstermek gerekir tabii. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet mesela anal dinen yasak ama erkeklere çok istekli bu konuda 1 0 Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Aynen mesela ters ilişki yasak çekici gelio 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet, çünkü ilgi çeker yasak. olan. 1 0 Yorumla
Yutytr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir ensest meraklısı daha. 1 1 Yorumla __cmre +1 yıl Pardon? Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Mesala ayakkabıların icindekiler yasak mi 0 2 Yorumla __cmre +1 yıl Anlamadım Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Ayak fetisi olmak kötümü yasak mi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnsan psikolojik olarak 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasağa meyillenir Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Ciksss 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Genelde 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet öyle 1 0 Yorumla
Marjinalİhtiyar Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Yasaklı şeyler her saman çekici ve tatlıdır 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 995 cevap paylaştı. Cekici gelir 1 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Ne gibi yasak 0 1 Yorumla __cmre +1 yıl En basitinden uyuşturucu Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı. 😂😂😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Alakası yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hayır bana iğrenç gelir.. hatta mide bulandırıcı
Benim için değil, yasaksa yasak
Neyi neden niçin Nasıl yapmam gerektiğini bana söyleyen ve beni yönlendiren bir değerler birikimim Var Benim Bunu bilir Bunu söylerim
Konu ne olursa olsun yasak her zaman merak uyandırır. Merak edilen şeyler adrenalin yükseltir düşününce buda ilgi çekiyor
Kesinlikle ama tabi burdaki yasaklı diyince insanın belli bir yaşa geldikten sonra her şey kendinde bitiyor çocuk değiliz
Çocukluktan zararlı alışkanlıkşarı anlattıklarında merak ederdim üstüne ailende sürekli uyarıyor daha çok ilgi odağına düşüyor sonra başlıyorsun ee alışıyorsun bırakamıyorsunda ama bırakmakta istemiyorum oradıda ayrı
Evet aslında yasak ve imkansız şeyler daha çekici
Bence de öyle, mesela sigara yasaklandı diyelim, içmek daha güzel gelir
Merak uyandırıyor aslında insanı çeken şey de tam olarak bu diyebiliriz.
Bu yüzden insanlar çılgınlarca yasak aşk yaşıyor veya uygunsuz yerlerde seks yapıyor
Yasak elma daha tatlıdır. Lakin cennet kovulma a neden olabilir.
tabiki... ama bazı şeyler olur doğru noktada harika olur
Konu cinsel degil resim ne peki kıyafet olarak anladım diyelim yasaklı seyler değil bence yapma gitme giyme bunlar yaparım giderim giyerim dedirtiyor
haram olduğu için şeytan fazlasıyla uğraşır ve daha tatlı gelir insana
Yasak cezbeder. Heyecan adrenalin yaşama duygusu insanı ayakta tutar ve içine çeker. Her konuda böyledir
Bizim türk milleti için daha çekici kurallara yasaklara uymayız
Bana çekici gelmiyor. Mesela uyuşturucu. Bana göre zerre albenisi yok.
E boşuna Havva annemiz yasak elmayı yemedi
hayır bana göre değildir
Yasaklı olan şeylerle işimiz yok.
Evet öyle olmasa en başta Hz. Adem yapmazdı.
Elbette. Biraz daha irade göstermek gerekir tabii.
Evet mesela anal dinen yasak ama erkeklere çok istekli bu konuda
Aynen mesela ters ilişki yasak çekici gelio
Evet ve heyecanli olur
Evet, çünkü ilgi çeker yasak. olan.
Bir ensest meraklısı daha.
Pardon?
Mesala ayakkabıların icindekiler yasak mi
Anlamadım
Ayak fetisi olmak kötümü yasak mi
İnsan psikolojik olarak
Yasağa meyillenir
Bazen