• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Yasak olan şeyler neden daha cazip gelir?

DreamWhileAwake
DreamWhileAwake Takip Et
FenomenMaster Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
513
Yapay Zekaya Sor
Yasakları bu kadar cezbedici yapan şey size göre nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
18 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Papaz35
    Papaz35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Aykırı bir şeyi yapmak sizin kendinizi bilmediğiniz yaşlardan beri çevredekilerden görüp bilinçaltına işlemesinden kaynaklıdır. Örnek olarak çocukken birisi bir yerde yasak olan eylemi gerçekleştirip övünüp kabarmasını görüp sonrasında sizin kendinizi bir halta yaradığını hissetmeniz gerektiğinde karşılaşılan şeyi sorgusuz ve bilinçsiz olarak yapıyorlar. Bu sadece bu kısmı öte yandan, eklediğin fotoğraftan yola çıkarakta şunu söyleyebilirim; Bir kadın, ya da adayı ya da öyle kendi haline oturan birisinin yanına giderek yavşaklık yapmak ve bunu tanışıyorum adı altında yapıp masumum ' tarafına sığınmak bir kaç kişiden oluşan gruplarda şöyle şöyle oldu bu karıyı ayarladım bu hatunu götürücem gibi duyumları alan kimseler hep daha atılgan, yırtık ve genellikle yüzsüz olurlar... Gibi gibiii

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• IYIözgürIYI
    IYIözgürIYI Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 89%
    +1 yıl

Yasaklar delinmek içindir.” diye geçiririz içimizden hayata daha isyankar ve düzen-sevmez bir bakış açısıyla baktığımızda. Kimimiz de yasaklara harfiyen uymaya çalışırız. Ama içimizde derinlerden bir ses, kırmızı ışıkta geçmenin, girilmez bölgeye girmenin ve yasaların tersine gitmenin hazzının başka bir yerde olmadığını fısıldar bize. Sanki o zihin fısıltısı Adem ile Havva’yı yoldan çıkaran ve yasak meyveyi yemeye ikna eden yılan gibidir. Koynumuza sokulur bazen ve bizi ikilemde bırakır, kendi kendimize sordurur: “Acaba yapsam mı?”Adem ve Havva bir yana, biz insanoğlunun yaşamımız boyunca içselleştirdiğimiz yasaklar çeşit çeşittir. Devletin koyduğu yasalar çerçevesindeki kurallar ve yasaklar, anne-babalarımızın bize küçükken yasakladığı şeyler, bir de bizim kendimize yasakladıklarımız veya yasaklamaya çalıştıklarımız. “Bir daha asla sigara içme!” “Daha az ye!” “O kadına yan gözle bakma!” “Başkasının malına göz koyma!” Ama en zoru da insanın kendine koyduğu yasakları delmemesi için kendi kendini ikna etmeye çalışmasıdır. Her gün bir çatışmadır insanın içinde yaşadığı, kendisi için koyduğu idealler ile, sol omzundaki kötü meleğin fısıltıları bir türlü birbirine uymaz. ‘Dürüst, güvenilir, örnek alınası insan’ ile “günah işleme özgürlüğü”nü son raddesine kadar kullanmak isteyen insan (yoksa canavar mı?) arasında gidip gelir. Kısacası evdeki (ideal benlikteki) hesap, çarşıya (egoya) uymaz.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

44

Cevap

76

Cevap

• SunshineofNefertiti
    SunshineofNefertiti Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 107
    +1 yıl

Duygusal bağlamda bakacak olursak kışkırtıcı bir havası vardır. Bu derin mevzulara edebim müsaade etmiyor.
    Yasak olan, kurallarla çevrilmiş olan bazı olgular vardır. İnsan belleği hep uç düşünür, dipte yaşar.. Olımluya meyilli ama olumsuzun çekiminden kaçması mümkün değildir.
    Bu sebeple sınırlara kuşatılmış olan cezveder her zaman insanı. O sır, perde arkası nasıldır, nedir hep merak uyandırır insana..
    İnsanın içinde olan o keşfetme dürtüsüne karşı koyması mümkün değildir.

Ve o sebeple daha cazip gelir yasaklar insanoğluna.

2
    0 Yorumla
  • Wwwwwwomg
    Wwwwwwomg Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

çünkü merak uyandırır.
    masanın üstünde iki elma var diyelim
    sağdakini yiyebilirsin ama soldakine dokunman bile yasak
    hangisi daha ilgini çeker?
    soldaki tabi ki sağdakine dönüp bakmazsın bile
    çünkü o zaten elinin altında ve diğeri yasak demek ki sağdakinden farklı diye düşünürüz.
    tadını merak ederiz neden dokunamadığımızı
    dokunsak ne olur ki diye düşünürüz

dokunmak yasak olduğu için kafamızın içinde düşünür ve hayal ederiz.
    ve hayal ettiğimiz şeyler aslında bizde istek uyandırır
    daha tatlı daha farklı daha hoş hayal ederiz çünkü. yani aslında yasak olanın daha cezbedici olması bu yüzden fiziksel olarak erişim saylayamadığımız için hayallerimizde onu mükemmel olarak düşünürüz, tam da istediğim gibi diye. tabi bu elmayı yiyene kadardır. ilk ısırık belki ikinci ısırık sonra sadece normal bir elma olduğunu anlarsın. insan ilişkileri kısaca böyledir evli adamı kadını ayartmalar falan vb.

2
    0 Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Valla benim için gelmiyor. Bir şeye yasak konulmuş ise demek ki zarar verici bir bok var onda. Kimse iyi bişeye keyfine göre dur şuna yasak koyayım da mahrum kalsınlar ponçikler diye davranmaz. Kuralcı insanım bana asla cazip gelmiyor yasaklar.

3
    0 Yorumla
  • AyşeAfraa
    AyşeAfraa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    +1 yıl

Yasak şeyler bana göre gizemli bir kutu gibidir ve insanlar o yasak olan şeyi keşfetmek, bakmak ister ve bunun altında yatan sebep meraktır, merakımız bizi ne kadar kapçılarsa o kadar merak ederiz ve merak ettikçe o yasağa doğru çekiliriz.

1
    0 Yorumla
  • Sinakaplan
    Sinakaplan Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Selam 💫

Yasak olan şeyin insana cazip gelmesinin nedeni aslında merak.

Ona ulaşılamamazlık insanı daha çok merak ettirmeye sürüklüyor. Kişi ' bir defadan bir şey olmaz' deyip adeta bağımlı hale geliyor.👌

Şahsen bu durum benin için asla cazip olamaz çünkü merak dahi etmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • varbiismim
    varbiismim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Hayatımızda birçok şeyi elde ettikden sonra hedeflerimizi gerçekleştirdikten sonra hayatımızın amacı üzerine düşünürüz yapabileceklerimiz ve yapamayacaklarımızı belirleriz. En sonunda bir hedef koyduğumuzda o hedefi gerçekleştirip hayatımızın amacını gerçekleştirdikten sonra yapamadıklarımızı yapma hevesi ortaya çıkar bu yukarıda dediğim gibi hayatımızın amacını gerçekleştirdikten önce de olabilir hırsdan ve azimden geliyor ne de olsa.. Yapamadıklarımızı yapmanın yasak olduğu şeyleri çok isteriz ki hırslanırız benim şahsi fikrim böyle

1
    0 Yorumla
  • cizbizkofteyermisin
    cizbizkofteyermisin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

İnsan kendi seçimini yapmadığı boyunduruğu ( zorunlu koşullar yoksa) kabul etmez. Tarih bunun benzeriyle dolu. Aynı ideolojiye sahip yanlış liderim hükmüne kasıtlı girerken karşıt ideolojiye sahip kimsenin boyunduruğundan kurtulmak için elinden geleni yapar. Bu özgürlükçülüğün kazanımının sonucu olarak yasaklar cezbedici gelir çünkü aksi kendi seçimi değildir. Ona konulan kuralın dışına taşmaya meyillenir. Bu genel bir bakış bununla birlikte yasak aşk kumar gibi durumlarda adrenalinde devreye girer. Hepimiz az veya çok adrenalin bağımlısıyız. Bunu kimisi kabul eder üstüne gider kimisi risk almadan sezdirmeden devam eder.

1
    0 Yorumla
  • Kravat_takan_adam
    Kravat_takan_adam Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

İnsan psikolojisinden dolayı çünkü yasaklar genelde insanlara heyecan verici ve zevkli gelir. Zihin belki yasak olmasa yapmayacağı bir şeyi sırf yasak diye yapmaya çalışır.

1
    0 Yorumla
  • Cennetenbirçiçek
    Cennetenbirçiçek Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Yasaklar çekici geliyor insanlarda onuda yaşamalıyım düşüncesi devreye giriyor adrenalin heyecan verici geliyor ondan galiba.

2
    0 Yorumla
  • volkankimki
    volkankimki Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı.

Çünkü yasak... İnsanoğlu meraklıdır. Yasak dendiyse bir sebebi var diyip iyice konunun üstüne düşer 😅

1
    0 Yorumla
  • sizbisusunn
    sizbisusunn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanın dünyaya geliş amacı zaten imtihan olmak. İmtihan olunan şeyler arasında zevk ve mutluluk veren ama dinen yasak olan şeylerde var. İnsanlar bunları yapıp zevk alıyorsa o imtihandan kalıyor işte. Halk arasında " Şeytana uymak" da deniyor buna.

2
    0 Yorumla
  • Electraa_75
    Electraa_75 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 51
    +1 yıl

Hayatın kuralları içinde kuralsızlığı, birilerinin çizdiği ve gösterdiği noktalar içinde yaşamayı reddedip, kendi deneyimlerimizle yaşamak. yeni mutluluk alanları belirlemek.
    hep ötesini düşlemek, ötesini görmek, ötesini yaşamak...
    hayatı, böylesine sigara içer gibi yasak bir aşkla yaşamanın tadıyla mutlu olmak.
    garip bir tat bu. “ötesi”ne geçemeyenlerin anlayamayacağı.
    anlayanların, anlatamayacağı."Nefis olan herşey nefse aykırıdır.

3
    2 Yorumla
    • jix67
      jix67
      +1 yıl

Daha iyi anlatılamazdı

Yorumla
    • Electraa_75
      Electraa_75
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • diskriminant_e
    diskriminant_e Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Kurallar çiğnenmek içindir anlayışı hakim çoğu insanda. Ama kurallar toplum düzenini sağlıyor.

Yasakları çiğnemek en baştan beri süre gelir, Adem in şeytana uyup yasak elmayı yemesi ve cenneten atılmasından itibaren

1
    0 Yorumla
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

Psikolojik olarak altında yatan neden yasak sorusuyla beraber asıl neden meraktır.

Neden yasak?
    Yaparsam sonuçu gerçekten ne olur?

Gibi gibi sorular neticesi bizi o işe sürükler

1
    0 Yorumla
  • nemsii
    nemsii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Yasak olduğu için herkesin yapabiliceği şeyler değildir ve yasak olan birşeyi çiğnemek için cesaret gerekir. Kendi karakterini oturtamamış hala kendisine ve çevresindekilere bişeyler kanıtlamaya çalışan kişiler bu cesareti gösterir. Fakat bir işe yaramaz.

2
    0 Yorumla
  • cafecrown
    cafecrown Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Şirkette yaya yolundan yürüme zorunluluğu var. İnan bana yolun ortasından yürümeyi o kadar istiyorum ki, resmen deliriyorum ya. Olurda bir gün istifa edersem kesinlinlikte yolun ortasından yüricem ya. İçimde kalacak yoksa.

1
    0 Yorumla
  • Drtalianja
    Drtalianja Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Yasak olan değilde onun hissettirdiği duygular cazip geliyo olabilir adrenalin vs. İnsan bedeninin en sevdiği hormonlar.

3
    0 Yorumla
  • Nsmxnscm
    Nsmxnscm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Yetiştirilme şekli ve toplumdur bana göre. Doğduğumuz günden beri o kadar çok yasağa maruz kalıyoruz ki neyi yapsak yanlış yaptığımızı düşünüyoruz ve bu bir sürü sonra gizlice yapmak zorunda bırakıyor bizi. Çok istediğiniz şeyler ailenize göre yasaksa bunu gizlice yapmak zorunda kalırsınız ve bu size zevk verir. Daha sonra da önünüze çıkan her yasağı gizlice yapma arzusu duyarsınız maalesef baskın toplumlarda bu daha fazla meydana geliyor

1
    0 Yorumla
  • _Creeper_07_
    _Creeper_07_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

İnsana yapma de ve çekil seyret ahshdh yasak olunca bu sefer psikolojik olarak daha çok yapma eğilimi gelir, çünkü serbrst olan her şeyi herkes yapabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Eagle06md
    Eagle06md Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Adrenalin salgılıyor vücut daha hızlı atıyor kalbimiz
    Bu yüzden bu hissi sevdiğimden dolayı
    Yasak ve diğer işleri 😉 daha heyecanlı yapıcak yerlerde daha fazlasını yapmak isteriz

1
    0 Yorumla
  • sakalımsı
    sakalımsı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Cazip gelen yasak olması değil. İnsanların ters gördükleri şeyleri senin elde edip üzerine gidebileceğini kendine ispat etme güdündür. İnsanlar sürekli fazlasını ister.

1
    0 Yorumla
  • Sokratesellaxx
    Sokratesellaxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Nasıl cazip gelmesin o kadar güzelliğin içinde cennette herkesin gitmek için yarıştığı bu dünyada havvanın yasak olan elmanın cazibesine kapılıp elmayı ısırıp kovulması gibidir cazibe çevrende bir sürü güzellik vardır ama yasak olan her daim daha çekici gelir.

1
    0 Yorumla
  • Çüşherisimkullanımda
    Çüşherisimkullanımda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Yasağı insan koyar diye bence küüçümsüyoruz ne yasagı ya kim koymuş bu yasağı yok ya yapmıcakmısım kim diyo falan

2
    0 Yorumla
  • athena_anthea
    athena_anthea Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 96%
    +1 yıl

Her yasak kendi isyancını doğurur.

tamam tamam dur şaka o, elbetteki heyecan adrenalin ve merkezde Arzular, daha ne olsun.
    Mutlu kal 🌺

1
    0 Yorumla
  • Ayşenurylmzz
    Ayşenurylmzz Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 65%
    +1 yıl

Bana çok cazip geliyor yasak olduğu için. Nedeni yok aslında. Tek neden yasak olması

2
    0 Yorumla
  • babilgüzeli
    babilgüzeli Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 92%
    +1 yıl

Insanız çünkü. Yasakları delince bir halt etmiş sanıyoruz.

2
    0 Yorumla
  • Mirza-Brovni_8
    Mirza-Brovni_8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanın boşlukta olması herşeyi yaptırıyor. İnsanın kafası dolu olmalı ki boş işlerle uğraşmasın..
    Bir erkeğin gözü dışarda ise bu mesela cinsel açlıktan değil ruhunun ve kalbinin manevi olarak dolu olmamasından kaynaklı.

0
    0 Yorumla
  • Lütfettinizefenim
    Lütfettinizefenim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Ulasilmaz olmasi
    Ulasilmayinca daha cok hayal kuruyorsun
    Hayal kurdukcada ulasmak istiyorsun

1
    0 Yorumla
  • A-poet
    A-poet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 90%
    +1 yıl

Çünkü yasak denmiştir , bu kelime bir şeyin önüne geldiği zaman ilgi çekici olur her zaman

1
    0 Yorumla
  • Pırtcık
    Pırtcık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Bence yasak olan cazip geldiğinden değil de, cazip gelen şeyleri yasakladıkları için

1
    0 Yorumla
  • Profilozof
    Profilozof Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı.

Çünkü insan günah işlemeye meyilli olarak yaratılmıştır.

1
    0 Yorumla
  • RockaRoll
    RockaRoll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Yasakta araba kullandım yakalanmadim
    Çok yaramazım 🥳🥳🥳

1
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Özgürlüğe vurulan ketlere karşı vücudun zincirleri kirip özgürlüğe kanat çırpma güdüsü nedeniyle

1
    0 Yorumla
  • _LydiaMartin_
    _LydiaMartin_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Heyecan , adrenalin , çoşku vs vs. Bu sebeplerden olsa gerek.

1
    0 Yorumla
  • SiriSevecen
    SiriSevecen Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı.

Yasak her zaman caziptir. Önemli olan zor yolu tercih etmek 😊

1
    0 Yorumla
  • seval001
    seval001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Sabir , şükür, emek, sorumluluk ve değer gerektirmediği için..

1
    0 Yorumla
  • FıratErsin1
    FıratErsin1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Bizim millet öyle yasak koyarsın inadına yapar yasağı kaldır hiç kimse yapmaz

1
    0 Yorumla
  • Cherry-Blossom
    Cherry-Blossom Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Ben hiç böyle biri olmadım.
    Yasaklar bana hiç cazip gelmedi.

1
    0 Yorumla
  • TakkeliKedi
    TakkeliKedi Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Enerji. O fikrin üzerinde yasak olduğu için bir enerji birikiyor ve insan ona yöneliyor.

1
    0 Yorumla
  • Hissiz72
    Hissiz72 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Yasaksa tatlıdır algısı var millette ,öyle embesil millet işte

1
    0 Yorumla
  • Gulrüya96
    Gulrüya96 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ulaşılması zor olan herşey daha cazip gelir sebep ortada action👍

1
    0 Yorumla
  • göklerdendüşenadamm
    göklerdendüşenadamm Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

ulaşılmazı almak bizi daha çok mutlu ediyor. başarı duygusunu tattırıyor. oysa bu duyguya alışık kimseler için o, o kadar da cezbedici değildir.

ah yasak o yasak elma ahh

0
    0 Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.

Haramın yasağın tadı başka evde erik varken yerim tad almam ama başka yerden araklayınca ne kadar yesem doymam

1
    0 Yorumla
  • Chankty
    Chankty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Yapabilecekken yaptırmayan sisteme kafa tutmak istediğimizden

1
    0 Yorumla
  • BakireRahibe
    BakireRahibe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Dejavu oldum şu an djdjs
    Çünkü yasaklar çiğnenmek için vardır devamke dkdkd

1
    0 Yorumla
  • Kptknn
    Kptknn Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı.

Sanırım bu bı çeşit güç gösterisi olarak algılanıyor.. gövde gösterisi yapmak için yasaklardan daha iyi bı saha bulunamaz.

0
    0 Yorumla
  • aslan-burcu-erkeği
    aslan-burcu-erkeği Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Bir şey yasaklanmışsa mutlaka mantıklı sebebi vardır ve aynısını sizin abinize babanıza yapsalar muhtemelen hoşunuza gitmez.

0
    0 Yorumla
  • Teddmozby
    Teddmozby Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Yasak elma baldan tatlıdır çünkü ndhdj

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çok basit

Yasak olduğu

Şeytan gıdıkliyor

Yasak her zaman tatlıdır iradesi zayıf olanlar şeytana uyar

İradesi Güçlü olanlar ise bu yanılgıya düşmüyor...

1
    0 Yorumla
  • _Cambaz_
    _Cambaz_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Cahillikten.
    Aklı başında insan bilir her yasağın bir sebebi olduğunu

0
    0 Yorumla
  • xxebruuxx90
    xxebruuxx90 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Yasak olan her şeyi sevdik tıpkı kürtçe gibi dılımın:)

0
    2 Yorumla
    • Realgar
      Realgar
      +1 yıl

Kürtçe yasak değil. Eskidendi o.

Yorumla
    • xxebruuxx90
      xxebruuxx90
      +1 yıl

Biliyorum öylesine söyledim

Yorumla
  • Aytekiloyy
    Aytekiloyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Çünkü doğru olan istediğinde yapılır ama yasak olan zor ulaşıldığı için caziptir. Para gibi düşün ne kadar zor olduysa o kadar cimrileştirir

1
    0 Yorumla
  • Kulunbiriyimm3
    Kulunbiriyimm3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Çünkü yasak olmayan şeyler zamanla sıradanlaştığı için ve yasak şeyler herzaman daha güzeldir yaşanmışlıklardan yola çıkarak söylüyorum

1
    0 Yorumla
  • Roakit34
    Roakit34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Çünkü yasaklar toplumu düzenlemek içindir aslında bireyi kotu etkiler ego superego id kavramlarını araştır bati toplumlarında yasaklar çoktur toplum düzenlidir mesela ama insanlarında yasakları delme isteği bastırılmıştır

0
    0 Yorumla
  • doanylmz
    doanylmz Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı.

Bakın merak insan oğlunun hem en büyük düşmanı hemde en büyük dostudur. Nerede ne şekilde kullandığına göre bu dost ya da düşman olma durumu oluşur.

0
    0 Yorumla
  • Ashleyashes
    Ashleyashes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bir kişiye bunu alamazsın dediğinde onu alana kadar durmaz.

1
    0 Yorumla
  • KışMasalı58
    KışMasalı58 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Uğraştıran, yoran koşturan her şey cazip gelir insan ulaşamadığının delisidir çünkü..

1
    0 Yorumla
  • Ultimoaccount
    Ultimoaccount Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

İç güdüsel dürtü sanırım ya da şeytanın poh yemesi : )) şeytan görmezse iyi..

1
    0 Yorumla
  • ελενιρε
    ελενιρε Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kurallara uymayi severim

3
    0 Yorumla
  • TutkununKırmızıTonu
    TutkununKırmızıTonu Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Çünkü yasak olan şeyler sonuna kadar zevk veriyor

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yasak olan şeyler neden daha cazip gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yasak olan şeyler neden daha cezbedici oluyor? 51 cevap verildi
Yasak olan durumlar neden daha çok heycanli geliyor? 5 cevap verildi
Yasaklar neden daha cazip gelir insana? 20 cevap verildi
Yasaklı olan şeyler daima daha mı çekicidir? 46 cevap verildi
Yasak olan şey her zaman daha mı çekici gelir? 71 cevap verildi
Yasak olan şeyler bizi neden daha çok cezbeder? 57 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Turşu denince aklınıza ilk hangi turşu gelir?
  • Sosyal medyadan gelen hakaretlere tepkiniz genelde ne oluyor?
  • Saç boyasını kimyasal boya akıtıcı ile çıkarmak saçı çok yıpratır mı?
  • Siyah gelinliği güzel buluyor musunuz?
  • 10 kilo makyajla güzel olduğunu sananlar var mı sizce?
  • İlk buluşmada spagetti yenir mi 🍝?
  • Banyodan sonra saçlarınızın güzel kokması için kullandığınız bir ürün var mı?
  • Bu buruna 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sevgilin sana "Kızacak bir şey var ama önce söz ver kızmayacaksın." dese nabzın kaça çıkar🤣?
  • En gizli mobil uygulama sizce hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨