Fark ettim de artık eskisi gibi üzmüyor hiçbir şey.. giden gitmiştir.. biten bitmiştir.. eee napalım 😏 velhasıl infiniti üzülmüyor artık.
Sizde eskisi gibi olmayan şey nedir?
Sizde eskisi gibi olmayan şey nedir?
Artık eskisi gibi fevri değilim, duruluyorum, dinleniyorum, dinliyorum kendimi, kalbim ağrısa da geçecek diyorum kendime, yanlış anlamıyorum eskisi gibi, şimdi doğru anlıyorum ve anladıklarım incitiyor beni. Evvelken yanlış anlarken, sert ve patavatsız olabiliyordum zaman zaman, hem de yanlış anlayıp haksızlık, cahillik yapıyordum, olgunum dediğim zaman dilimlerinde bile ara ara cahilce davranışlarım olmuştur, kimlik karmaşası yaşadım çünkü, bazen kaybettim kendimi, şimdi bulduğumu düşünüyorum, içime yöneldiğimi. Şimdi ise doğru anlıyorum ve kalbim ağrıyor ve ben susuyorum, fevrice davranmak yerine, çıkışlar sergilemek yerine susmayı yeğliyorum, buna da sanırım içe dönüklük deniliyor.
Eskisi gibi sakin değilim, hiçbir şeye karşı sabrım kalmadı. Eskisi gibi güçlü değilim en ufak bir darbede düşüyorum insanlara karşı acimasizim herkes sahte iki yüzlü geliyor kimseyle konuşmak istemiyorum kendi içime kapanmak istiyorum özgur olmak istiyorum
Eskisi gibi her gece sabahlara kadar gezemiyorum 🤦♂️
Gezdiklerine say😅
😄
EİGler için teşekkürler 🥳
Kimsenin seni üzmesine izin verme.
Asla 🙏✨
Cevap
8Cevap
Bir çok şey var maalesef.. artık hayattan keyif alamıyorum.. ya da bir beklenti içine giremiyorum ama geçici de olabilir
Belli bir yaştan sonra bunları öğrenip tecrübe kazanıyor insan ve ona göre davranmaya başlıyor. Gitmek isteyen varsa gider bu saatten sonra kal demem yoluma devam ederim
Eskisi kadar çok umursayamıyorum. Güvenim boşa çıkıyor çoğu zaman çünkü, umursadığıma pişman oluyorum 🙁
Duygularım yok artık hayata bakış açım acı eşiğim iletişim kurma şeklim duruşum giyinişim herşeyim
Her geçen gün biz de eskisi gibi olmuyoruz :)
İnsanlara olan güvenim.
Hoş geldin 🤗🥳
Nasırlaştın mı zamanla yani?
Eskisi gibi şımaramıyorum
Renkler bile eskisi gibi değil.
İnsanlara güvenmiyorum
Bakış açım.
Hayat be 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?