Kişilik & Karakter Adanadan yağmurlu bir günden selamlar. Kimlerin canı sıkılıyor ve neler yapıyorsunuz? Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru olsun dedim... Güncellemeler+1 yıl Güncel Adanadan yağmurlu bir günden selamlar. Kimlerin canı sıkılıyor ve neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sıkıcı gün 0 0 Yorumla
kadın_kullanıcı99 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl burada zorluyor yağmıyor kanka 😂😂 0 5 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl 1saat once iyi islandim yagmur zorlamoyor ya sadece bos gun can sıkiyor Yorumla kadın_kullanıcı99 +1 yıl Nereye yağdı evet sıkıcı valla Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Masal parkina kadsr gelene kadsr iyi islandim😅😅 bugun islanma gunuydu resmen arabayi bile kullanirken akvaryumda gibi hissettim bazen Yorumla kadın_kullanıcı99 +1 yıl Yağsın ya berekettiir zaten sıcaktan ölüyoz serinledi biraz hava Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Yok iyi oldu dunku sarı renkli tozlar kayboldu hava kendine geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sıkıcı gün
burada zorluyor yağmıyor kanka 😂😂
1saat once iyi islandim yagmur zorlamoyor ya sadece bos gun can sıkiyor
Nereye yağdı evet sıkıcı valla
Masal parkina kadsr gelene kadsr iyi islandim😅😅 bugun islanma gunuydu resmen arabayi bile kullanirken akvaryumda gibi hissettim bazen
Yağsın ya berekettiir zaten sıcaktan ölüyoz serinledi biraz hava
Yok iyi oldu dunku sarı renkli tozlar kayboldu hava kendine geldi