Kişilik & Karakter Çok mutsuzum nasıl mutlu olurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatım 4 duvar arasında hiç bir şey zevk vermiyor sürekli ağlıyorum Güncellemeler+1 yıl Evli değilim arkadaşlar Çok mutsuzum nasıl mutlu olurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. mutlu edecek şeyleri bulun 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yokluğunu hissettiğin biri mi var yoksa hayat mı sıkıcı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Şu an su cümle bile beni ağlattı Yorumla 4fakir +1 yıl Dertleşmek ister misin Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. sebep ne ki sürekli ağlıyorsun? ağlamayana da meme yok ama :D 0 0 Yorumla
hardiesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendine hayatta bazı gayeler edin ve onları başarmak için çabala başardıkça mutlu olacaksın 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Ortamını değiştir hayatına renk katacak biseyler bul 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Depresyon 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Sebepleri ne knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
mutlu edecek şeyleri bulun
Yokluğunu hissettiğin biri mi var yoksa hayat mı sıkıcı
Evet Şu an su cümle bile beni ağlattı
Dertleşmek ister misin
sebep ne ki sürekli ağlıyorsun? ağlamayana da meme yok ama :D
Kendine hayatta bazı gayeler edin ve onları başarmak için çabala başardıkça mutlu olacaksın
Ortamını değiştir hayatına renk katacak biseyler bul
Sevgili yap
Flört yap?
Bende mutsuzum hayat zor gidiyor
Neden
Bol bol lahmacun ye
Depresyon
ağlama
Bende böyleyim para kazanmak seni mutlu eder mi
Sebepleri ne knk
Evli misin peki
Evlisin öyle ise sen