Başkaları tarafından talep edilmese bile, size cazip gelen şeyler var mıdır?

Başkaları tarafından talep edilmese bile, size cazip gelen şeyler var mıdır?
Yani şimdi bir kurabiye kek yapsam mı diyorum eğer ev halkı istiyorsa daha teşvik edici oluyor daha çabuk yapıyorum. Ya da şu mekana gitsem mi gibi düşünüp üşenirken arkadaşlar arayıp hadi gidelim derse daha bir hevesle gidiyorum. Bendeki böyle bir şey.
Bn hep böyle yaparim zaten herkesin beğendiğini istediğini bn istemem
Eskiden evetti. Şimdi hayır.
Hayır etkili değildir.. önemli olan benim neyi istemem.. ama şöyle bir şey var eğer sevdiğim değer verdiğim insanı mutlu edecek bir şeyse evet bu beni extra motive eder.. sırf o kişi de mutlu olsun diye
Cevap
5Cevap
O kadar çok varki jxjsjs bende aksi olur çok kişinin talep etmesi bende o cazibesi gidiyor millet vazgeçecek ben öyle alicam
Millet kullandikca bide herkes kullandıkça artik hevesim geciyor
Mümkündür, başkalarına cazip gelmeyen bana gelebilir.
Hayır herkesin istediği şeye aksine ilgim azalıyor
Benim için neyi neden istediğim önemlidir. Semih Mercedes almak istiyor beğeniyor diye bende Mercedes heveslisi olmam. Gider passat alırım örneğin.
Başkalarının isteyip istememesi etkili olmaz benim bir şeyi istememde. Ben istiyorsam bitmiştir. Yani TikTokta Arizona kertenkelesi dansı yapmak istiyor çoğu insan ve yapıyor da ama bana cazip gelmiyor ve asla istemiyorum mesela.
Birisi bana bir şey yap derse inatla yapmayan insanım ben 😅😂
Orası ayrı deger verdiklerim isterse yaparım 😂 ama benle alakası olmayan bana akıl verince ister büyük olsun ister yaşit çok kinlenirim😂🤣
😅🤜🏻🤛🏻
Kafama yatarsa etkilidir ama istemezsem istediği kadar talep edenler olsun nafile 😅
Hayır
başkalarının fikrini alır kendi istediğimi yaparım çünkü bu hayat bana ait 😉
Hayat bizi bu hale getirdi kral o bana böyle davranırsa bende onu ciddiye almıyorum😂
Zevkler ve istekler farklıdır her konuda, benim istediğimi önemli olan benim beğenmem benim gönlümce olan. Başkasına cazip gelen bir durum ve ya bir şey bana hoş gelmeye bilir.
Ben de tam tersi başkaları talep edince, hele bir de ısrar varsa hiç cazip gelmez.. kendim beğenmeli ve istemeliyim
Bende etkili değildir. Bir şeyi istiyorsam yaparım genelde.
Çok kısa cevap vereceğim, benim hayatım benim kararlarım.
Hayır. Hatta tam tersi. Bir şeye herkes bakıyor, ilgileniyorsa onunla benim gözümde değer kaybediyor. Basitleşiyor bende.
Hayır popüler kültür hiçbir zaman ilgimi çekmedi
Ben kimseye pek bakmıyorum dostum
Tam tersi çok talep görüyorsa ucuzdur istemem. her şey ayrı ve bana özel olmalı
Ben istiyorsam tüm dünya istemesede olur sıkıntı yok
Kendi düşüncem öndedir
Hayır etkili değildir.
Istesemde istedimi yapmiyorum.
Karar benimdir, onların değil
Hayır değil
Evet kesinlikle
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?