Kişilik & Karakter Geceleri mi seversiniz yoksa gündüzleri mi? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uyudunuz mu be Güncellemeler+1 yıl Güncell Geceleri mi seversiniz yoksa gündüzleri mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben geceleri daha çok seviyorum her zaman.. daha sessiz sakin olduğu için iyi oluyor. bazen de film dizi izlerim. 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geceler daha güzel kendi kendine konuşabiliyorsun hiç yoktan sakin sakin 0 11 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Gündüzleri de konuş kim tutuyor Yorumla 1by_efendi +1 yıl O zaman deli derler insanlar kediler köpekler kadar anlayışlımdeğil Yorumla aloneenolaa +1 yıl Desinler yav milletin lafına mı bakıyon Yorumla 1by_efendi +1 yıl İyide kimse kendi kendine konuşmaz millet içinde zaten ben yanlız dolaşırken konuşurum o da geceleri Yorumla aloneenolaa +1 yıl Yo ben konuşuyorum bi de bizle aynı katta kalan bi kız vardı o da konuşuyordu Yorumla 1by_efendi +1 yıl Ben sizin kadar rahat değilim o konuda maalesef Yorumla aloneenolaa +1 yıl Anlıyorum dene bi gün Yorumla 1by_efendi +1 yıl Yook maalesef insan içinde konuşamam Yorumla aloneenolaa +1 yıl İyi ne naparsaan yap Yorumla 1by_efendi +1 yıl Sağol izin verdiğin için shsh Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ne demek wjdjsh Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sessizliği sevdiğimden galiba geceleri seviyorum.Daha rahat geziyorum. 0 0 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Son 5 senedir gece çalışıyorum doğal olarak geceyi severim gündüzleri hep uyuyorum 0 0 Yorumla
aşkın_19 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Geceleri severim çünkü şiirlerim için yeni yeni ilhamlar , yeni kitap fikirleri geliyor bana 😀 1 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Vaysw Yorumla
sᴇᴠᴅɪᴋʟᴇʀɪᴍʜᴀʏᴀᴛıᴍ Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Kainatta tek sevdiğim şey gece 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geceler geceler yıktı geceler yaktı geceler 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkisini de sevmiyorum 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geceleri daha çok seviyorum sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gündüzün hayrı gecenin şerrinden iyi derler 0 1 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Hayırlı bayramlar Yorumla
Hanfindibiri Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Uyumayı seviyorum ama şu an ayaktayım sanırım gece 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ikisinide sevmem 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Gündüzleri 0 1 Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Yoo Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Gündüzün yeri ayrı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben geceleri daha çok seviyorum her zaman.. daha sessiz sakin olduğu için iyi oluyor. bazen de film dizi izlerim.
Geceler daha güzel kendi kendine konuşabiliyorsun hiç yoktan sakin sakin
Gündüzleri de konuş kim tutuyor
O zaman deli derler insanlar kediler köpekler kadar anlayışlımdeğil
Desinler yav milletin lafına mı bakıyon
İyide kimse kendi kendine konuşmaz millet içinde zaten ben yanlız dolaşırken konuşurum o da geceleri
Yo ben konuşuyorum bi de bizle aynı katta kalan bi kız vardı o da konuşuyordu
Ben sizin kadar rahat değilim o konuda maalesef
Anlıyorum dene bi gün
Yook maalesef insan içinde konuşamam
İyi ne naparsaan yap
Sağol izin verdiğin için shsh
Ne demek wjdjsh
Sessizliği sevdiğimden galiba geceleri seviyorum.
Daha rahat geziyorum.
Son 5 senedir gece çalışıyorum doğal olarak geceyi severim gündüzleri hep uyuyorum
Geceleri severim çünkü şiirlerim için yeni yeni ilhamlar , yeni kitap fikirleri geliyor bana 😀
Vaysw
Gündüz insanıyım ben
Kainatta tek sevdiğim şey gece
Geceleri severim.
Gece iyidir sessizlik severim
Geceler geceler yıktı geceler yaktı geceler
İkisini de sevmiyorum
İkisinide eşit seviyorum.
Geceleri daha çok seviyorum sanırım
Gündüzün hayrı gecenin şerrinden iyi derler
Hayırlı bayramlar
Geceleri vw sanal seksi 🔥❤️💋