Kişilik & Karakter Geceyi mi seversiniz yoksa gündüzü mü? Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Uykumun içinde bir rüya/Rüyamda bir gece/Gecede ben/Bir yere gidiyorum delice/Aklımda sen.Özdemir Asaf Geceyi mi seversiniz yoksa gündüzü mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. geceleri severim her zaman 1 0 Yorumla
Birgunbelki9999 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gece favorim kanka😅😅 1 6 Yorumla Biredebiyatöğretmeni +1 yıl Helal😅 Yorumla Birgunbelki9999 +1 yıl Alayina🤣🤣 Yorumla Biredebiyatöğretmeni +1 yıl Allahım🤦♂️ Yorumla Birgunbelki9999 +1 yıl gel gel şaka yaptm 😂😂 Yorumla Biredebiyatöğretmeni +1 yıl Öyle olsun bakalım 😏😂 Yorumla Birgunbelki9999 +1 yıl hep dirty yüzünden :)))) Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geceleri hep çok sevdim, gecenin tadı çok başka. 1 0 Yorumla
Yüreqsızısı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Geceyi hüzünler iki katı olsada 😔😔😔😔 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gececiyim ama geceler kaphe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
geceleri severim her zaman
Gece favorim kanka😅😅
Helal😅
Alayina🤣🤣
Allahım🤦♂️
gel gel şaka yaptm 😂😂
Öyle olsun bakalım 😏😂
hep dirty yüzünden :))))
Geceleri hep çok sevdim, gecenin tadı çok başka.
Geceyi hüzünler iki katı olsada 😔😔😔😔
Gececiyim ama geceler kaphe
Geceler bir başka
Geceyi severim
Geceyi