#Farkındalıktan kaçarak aslında acılardan, sabretmekten mi kaçıyor insanlar?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
#Farkındalıktan kaçarak aslında acılardan, sabretmekten mi kaçıyor insanlar?
#KişilikKarakter

#SheWolfWoman
Ben farkındalık 23 yaşında anladım öncelikle arkadaşımdan kurtuldum sonra bir şey aklımı kurcalıyordu dedim ki neden yaptın bunu dedi ki ben seni hiç sevmedim ki arkadaşın çok ısrar etti evet yanlış yaptım hakkını helal et dedi dedim ki seni bir ara işlettim ben anlamadı sonra işte tehdit oldu kötü oldum sonra tuzak kuruldu kurtuldum ve sonra baya sene sonra sınavlar başladı 30 ve 31 yaşında ve en son olayda daha iyi anladım herşeyi kuzenin yaptıklarının neden olduğunu neden yaptığını herşeyi ilk olayı yaşadıklarımı ilk 21 yaşındaydım sınav oldum orada anladım sonra 30 ve 31 yaşında anladım ve herşeyin boşuna başıma gelmediğini anladım ve Allah'a çok şükür ettim ilk zaten travmalar yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun yeteneklerimi keşfettim
Olabilir aslında 🤔 Farkındalığı düşük biri, sadece arzularını gerçekleştirdiğinde başarılı hisseder. Farkındalığı yüksek biri de, arzularını gerçekleştirmediğinde...
İnsanın kendini gerçekleştirmesi de böyle bir yoldan geçiyor. Arzularının esiri olmayan insan🧠❤️
Farkındalıklar olmadan hayat çok da sağlıklı sürmez.
Ben farkında olarak yaşıyorum aksine.. acı çekmek gerçeklerle yaşamak her zaman daha güzeldir. cahilce mutlu olmaktansa. gerçeklerin farkında olur acı çekerim daha iyi.. ama dediğin gibi çoğu insan bence kaçtığı için farkında olmadığı bir hayatı yaşıyor.
Cevap
3Cevap
Ben fazlasıyla sabırlı bir insanım, ama sabrımı taşırırsa fena patlarım
Güzel bir bakış bakışı. Mümkün olabilir.
Kaygı ve dert veriyor tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?