Bana oluyor bazen. Neyi aradığımı hatırlamazken aramaya devam ediyorum. Bulsam da, o bulduğum şeyin aradığım şey olduğunu hatırlayamadığımdan dolayı maalesef boşuna aramış oluyorum yani. 🙄
Ahaha o kadar çok başıma geliyor ki. Ben ne arıyordum ya da ne için geldim buraya. Bazen hiç aklıma gelmiyor dhjksj şu da oluyor bir iş yapacaksam başka bir iş yapıp ya ben bunu yapmayacaktım diyorum 😄
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Evet bunu yaşamıştım bazen.. mesela bir şey arıyorum evde sonra diyorum ki neyi arıyordum. sonra da neyi aradığımı düşünmeye başlamış. bazen de bir iş yapacakken neden başladığımı unuttuğum da oldu sdfsd
Dur sana bi anımı anlatıyım. Bir gün aceleyle evden çıktım. Hızlı hızlı adımlarla metroya yürüdüm ki metro 15 dakika uzaklıkta. Tam metro kapısından girerken o da ne, anasını satiyim telefon yok. Ceplerimi arıyorum, montuma bakıyorum yok!!! Arkadaşıma dedim ki hay anasını satiyim ya bir şey unuttum eve dönmem lazım kusura bakmayın yanınıza biraz daha geç gelecem. Eve geldim zile bastım annem camdan dısarı baktı. Anne dedim telefonumu evde uutmuşum. Heaaa dedi öylemi dedim he... Peki dedi kulağındaki ne kiminle ne aracılığıyla konusuyorsun. Anaaaaaaa lan telefonda konusuyormusum ya ben :D
Peki peki mutfa ya da bir odaya bir şey almaya giderken hiç tavana bakıp ''ben niye geldim lan buraya'' demedin :D Bazen uzanıp telefonda oyun oynarken mutfaga gidiyorum buzdolabını açıyorum sonra mal mal dolaba bakıyorum. O bana bakıyo ben ona bakıyom. O bana bakıyooo ben ona bakıyom. Sonra diyorum ki ''ya ben ne almak için açtım lan dolabı '' Aklıma gelmiyo odaya geri dönüyorum tam uzanıyorum ''hah muz yicektim'' taaak diye aklıma geliyo. Çıldırıyorum.
Ahahah😂Çok tatlı soru tepki olmuş bu.💐Ararken de var bu birşeyi söyleyeceğimde unutmakta var. İşin garip tarafı hafızasıda bir o kadar güçlü bir insanım hatlar karışıyor arada demek😂😂