Auranız fizliksel ve duygusal kimliğiniz hakkınızda mutlaka bir miktar bilgi verir. Bu potansiyel içerisinde ilk görmemiz gereken en belirgin özelliğinizi merak ediyorum
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Dışarıdan bakıldığı zaman duygusal biriyim.. çabuk duygusala bağlarım.. ama bir o kadar da kinci özelliğim vardır. genellikle kötülük görürsem bunu unutmam iyiliği de asla unutmam. pek konuşkan değilim. sadece kafa dengi arkadaşım olursa uzun uzun sohbet ederim.
Genelde insanların bana bakınca ne söylediğini veya ne düşündüğünü hiç aklıma sokmam ya da acaba hakkımda ne düşünüyor diye düşünmem, çünkü şunu bilirim ki insanoğlu aklından ne getireceğini sadece kendisi bilir ve sadece Allah bilir.
İş yerindeyken ilgilendiğim bir abi "sen her şeyi yaparsın sende o ışık var" tarzı bir cümle söylemişti. Öz güven olarak mı görünüyor bu bilmiyorum. Kendimden emin bir kişiliğim var bu fark edilir sanırım.
Fiziksel özellik dersen eğer ilk gözlerim dikkat çekiyor. Tanımadıklarıma karşı sessiz sakinimdir. Normalde hırçınım yani çok çabuk sinirlenebiliyorum. Aşırı duygusalım Yani karışdaki insanın beni çözmesi biraz zor olabilir ya da ben çözmelerini istemiyorumdur 😅 (gizemliyim)