Kişilik & Karakter Merhametli vicdanlı duygusal biri olduğunuzu gerçekten düşünüyor musunuz? DürüstBiriYaziyorr Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben düşünmüyorum.. Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Gerçekten hissediyorsam o kişinin merhamete sevgiye ihtiyacı olduğunu. Onu korumaya alıyorum..😊 Merhametli vicdanlı duygusal biri olduğunuzu gerçekten düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet ama hak eden kişiye sadece 0 0 Yorumla
KᴀʏıBᴏʏᴜ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet düşünüyorum ama insanına göre de değişiyor 0 0 Yorumla
Böylegelmişböylegid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl senin dürüstlük şaka mı😂 1 1 Yorumla DürüstBiriYaziyorr +1 yıl Ecel kadar ciddi.. Yorumla
Güzrenkli Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Düşünüyorum. Hatta tükendim 0 1 Yorumla DürüstBiriYaziyorr +1 yıl Niye tükendin Yorumla
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Düşünüyorum ama her insana karşı değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet ama hak eden kişiye sadece
Evet düşünüyorum ama insanına göre de değişiyor
senin dürüstlük şaka mı😂
Ecel kadar ciddi..
Düşünüyorum. Hatta tükendim
Niye tükendin
Düşünüyorum ama her insana karşı değil
Maalesef öyleyim