O konuda konuşamayacak olmayı mı?
Aklına gelen her şeyi söylemek zorunda kalmayı mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Beni zorlayacak bir konu yok yani ben zaten fikrimi belirtirim kim ne düşünürse düşünsün hakkımda.. sırf birleri kızacak ya da alınacak dite gerçekleri söylemekten asla gerekli adım atmam tabi ki de.. bu yüzden de susmaktansa o konuyu detaylı bir şekilde konuşur ve ne söylemem gerekiyorsa söylerim ama her şey her yerde denmez
Açık sözlüsün güzel👏🏻
Bence aklıma gelen her şeyi söylemek zorunda kalmak daha iyidir. Tabii ki, her konuda her şeyi söylemek mümkün olmayabilir, özellikle hassas veya zarar verici konular söz konusu olduğunda. Ama dürüstlük ve açıklık benim için önemli. Eğer bir konuda fikir belirtmek zorunda kalırsam, yapabileceğim en iyi şeyi söylemeye çalışırım.✨️🌸
En güzeli kelimeleri itinayla seçmeyi çok iyi özetledin şekercik🌹
😇🙏🌸
Beni Zorlayacak olan konu çok çok bir konu ile ilgili henüz açığa vurmadığım bir gerçektir yani sırrımdır. Zorlanacak olduğum kısım da karşıya olan güven seviyemdir yani hayattaki çok önemli bir sırrımı açıklayacağım Bunu öğrenmek istiyor ve ben o insana ne kadar güvenebiliyorum esas sorun budur benim için
Güven👌🏻
Cevap
15Cevap
Aklıma. geleni derdim gadası
👏🏻👍🏻
Her şekilde fikrimi belirtirim. Bazı durumlarda her konuya muhalif oluyorsun derler ama birisi fikrimi soruyorsa her kelimemi de dinlemek zorunda. Açık sözlü olmaz her zaman iyidir. Hem içimde kalmaz, her şey net olur.
Evet doğru👍🏻
Kendimi izah etmeyi tercih ederim. Bu konu hakkında biraz müsaade verilmesini, zorlandığımı söylerdim. Ve bu konu hakkında bana itimat etmemeleri hakkında minik bir uyarı yaptıktan sonra, dilerlerse o anda aklımdan geçenleri söylemeyi teklif ederdim ben. Dilemezlerse de memnun olurdum, malum bazen uyarılar unutuluyor, işe gelen sözler duyuluyor. Ah ah bunlara ne gerek var, hiiç 😃
Çok haklısın🌺
konuşacak olamama çok zor içten içe insanı yoruyor ve yıpratıyor.
aklıma gelen her şeyi söylemek zorunda kalmayı denemek isterim rahatlamak için
Evet bencede💐
Aklıma gelecek herşeyi söylemek zorunda kalırdım çünkü dışarıya yansıttığım karakterim bunu gerektirir
Açık sözlüsün👏🏻
Fazlasıyla 🤙🏻
Eğer bilgim varsa konuşurum, eğer yoksa ama konuşmam gerekiyorsa araştırırım. Anlik gelişen bir olaysa susarım.
Bilgim yoksa fikrim olmaz mottosu👌🏻
hıhım
Eğer fikrim olmayan bir konu ise konuşmamayı tercih ederim
Fikrim yoksa zikrim yok hesabı güzel👍🏻
Öyle tabii ki yanlış yönlendirmektense sessiz kalmak evladır
Aklıma geleni düzgünce söylerim yoksa zaman geçiririm
Söyle kurtul kafasındayım bende👍🏻
Bilgim yoksa fikrim olmaz önce bunu söyleyeyim. Bilmiyorum demeyi değerli buluyorum ve Ara ara söylüyorum dediğim gibi bilgim yoksa fikir belirtmiyorum
Aklıma geleni direkt zaten söylerim sıkıntı yok..
Çünkü sıkıldım yalandan dolandan..
Artık dürüst biriyim neyse oyum..
Yoksa profesyonel bir yalan makinesiyim kimse yalanı anlamayacak derecede. ama çok sıkıldım...
Otomatik tüfek gibi aklıma geleni söylemeyi
Ahahah😂
O konuda konuşsam da anlaşılmıyorum.
Bazen aynı diller farklı dillere dönüşebiliyor doğrudur👍🏻
iyi bir analiz yaptıktan sonra konuşmayı
Olması gereken👍🏻
O konuda konuşamayacak olmayı
Çok zorsa mecbur🙃
Yinede yapamam
☺️☺️
🥲🥲
Konuşmam susarım