#Hayatta mesleği her neyse her ortamda o meslekte çalışıyor gibi davrananlar yapay ve itici olduklarının farkında değil peki sizce?

#SheWolfWoman
#Hayatta mesleği her neyse her ortamda o meslekte çalışıyor gibi davrananlar yapay ve itici olduklarının farkında değil peki sizce?

#SheWolfWoman
Bence olmuyor.. yani aslında neye göre davrandığına göre değişir.. bazen iş gereği mesela profesyonel olmak gerekiyor.. ama tabi ki de samimi olunacak yerler de vardır.. bir insan her zaman mesafeli her zaman sınırlarını bildiği sürece ben sorun olarak görmem.. ama tabi ki yakın çevresine de soğuk olursa o zaman sorun olabilir..
Acayip iticiler bir de ben En sevmediğim şey her ortamda mesleğini ortaya atan insanlar nefret ediyorum onlar dan. Neysen neysin mk, sorduk mu🤣 bak ben mesela zihin engelliler usta egiticiyim hiç burdaki zihin engelleri eğitmeye calisiyormuyum, eğlenmek için bulunduğum ortamdan azcuk uzaklaş mak maksat 🤣🤣
Sağolasın canım benim 🌿🌸
Ruhu ham olan insanların özelliği..
Cevap
4Cevap
En iyi yaptığı şeyi övgülerle insanların gözüne sokmaya çalışmak dar bir dağarcığın, kısır bir muhabbetin ürünüdür.
Yani bunu her ortamda her yerde dillendirip söylemek elbette itici..
İşte çalışırken story atılabilir evet ama sürekli bunu atmak sıkıcı olur
kesinlikle ya. o insanların mesleğini çıkartırsan geriye koca bir hiç kalıyor. 😆
Yerine göre bazen acayip itici olabiliyor
Farkında değiller bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?