Mideme tecavüz ediyorum sanırım ama sabahleyin kolanın tadı daha bir hoş geliyor bana. Sabah kola içmeyi seven kimler var?
Herkese günaydın bu arada
Herkese günaydın bu arada
Günaydın, yook içmiyorum sabah. Arada bir içerim zaten, sabah canım daha çok kahve-çay falan istiyor.
İstisnasız her sabah aç karna :)
Koladas <3:)
Gunaydin sindirime ve mideye zararlidir ishal yapabilir
Gençler bunu yapmayın
Cevap
20Cevap
Günaydın teşeklürler.
Benim tercihim kola değil. Sabah kalkınca bira ve sigara sonra kahvaltı. Bende böyle bir manyağım
Tanidigim bir arkadasim var kahvaltida kola soguk kahve icen hep cok ilginc gelmistir...
Baya oldu kola içmiyorum içemiyorum midem bulanıyor gördüğümde içiyordum ama bıraktım artık
Hayır ben içmiyorum fakat kardeşimin maşallahı var.
Gunaydinn daha neler kola mı? En son ne zaman içtim bilmiyorumm
Çok zararlı aşırı derece, onun yerine elma yersen uykun hemen açılıyor :) Kafe bile içmene gerek yok yani :)))
Ya bende eskiden içiyodum :)) ama sonra aç karına içtim ya kolayı butun gun kıvrandım :) o yuzden içmiyorum bizim bir arkadaş vardı herqun öyle içiyodu midesini deLdi salk.
Bende lise zamanda yapardm kola ve tatlı varsa evde sabah kalkınca atardm :) ama zararı baya varma braktm snra
Sana da Günaydın her zaman değil de bazı sabahlar bende içerim hele de o boğazdan mideye inişini hissediyosun ya o ayrı bişey zaten :D :D
benim arkadaşım günde 1-1,5 litre içerdi aya nalları dikip hastaneye mide yıkatmaya gitti. zararlı böyle şeyleri günlük ritüel haline getirme bence. özellik sabah ve en aç olacağın zamanlar.
Uff ışte istediğim hatun
İyi demlenmis kola cokokrem. #D
bır gun önce alkol aldıysam sabah canım asitli istiyor. ve ıyı de oluyor
Normal zamanda bile içmem, sabah kalkar kalkmaz heralde zarari x2 olur.
Günaydın
Berbat bir içecek. :D uzun zamandır kola içmiyorum.
Cola sabah sabah içilmez mideye dokunur. Su ic sabahlari bütün organların canlanmasi icin
Çifköfte kebap lahmacun ayran Bıcıbıcı sabh kahvaltm
Bir seferde bir bardaktan fazla içemiyorum bir de sabahları içeceğim :))
been aynen. Bak hatırlattın yine.
bir ara içerdim bir yararını görmedim bıraktım
işte beklentimde yoktu extra olur diye bekledim oda olmadı bıraktım :)
Asitli içeceklerden nefret ediyorum ya..
sanada günaydın
edkiden bir ara içerdim
Yok içmem sabahları bide. sende içme.
Cocukken cok icerdim:)
Günde 2 litre kolaa gece gündüz içiyordum biraktim
Miden delinir
Vazgeç bu sevdadan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar