Yeme & İçme Sabah kalktığınızda bir şey içer misiniz? serhatsas Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben kalktığımda duş alıp sıcak içecek icmezsem asla o günüm güzel geçmez Sabah kalktığınızda bir şey içer misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kahve sigara var sadece içtiğim 0 0 Yorumla
AccismuS Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl oo sayın cumhurbaşkanım, KS de sizi de mi görecektik? 😂😂 0 1 Yorumla serhatsas +1 yıl Baykemal buralardaymış ona bakmaya geldim Yorumla
Uranüsgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Su içiyorum 1 veya 2 küçük pet şişe. çayı bazen içerim kahve pek aklıma gelmez ayda 1 falan 0 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Hiçbir şey içmem. Hatta bazen kahvaltıda birtek su içtiğim bile oluyor. 0 0 Yorumla
barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Adaçayı ya da ıhlamur tüketirim genelde 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 412 cevap paylaştı. Icecek degil ama sigara 1 0 Yorumla
Nbrcnms55 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Her sabah bi kahve sigara olayım var fix 1 5 Yorumla serhatsas +1 yıl Kahve hemen içilmez vücuda zarar Yorumla Nbrcnms55 +1 yıl Yıllardır içiyorum ölmedim Yorumla serhatsas +1 yıl İçki içerek de olmezsin o zaman içki de içelim Yorumla Nbrcnms55 +1 yıl Onu da içiyorum bak hala burdayım. Yorumla serhatsas +1 yıl 🤷♂️ Yorumla
Derya_lovethenight Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ya kahve içerim ya da yeşil çay içerim 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bir yudum pekmez içiyorum, sonra su ve sigara.. 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 313 cevap paylaştı. Su içerim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. nescafe içerim 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. içerim, çay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kahve sigara var sadece içtiğim
oo sayın cumhurbaşkanım, KS de sizi de mi görecektik? 😂😂
Baykemal buralardaymış ona bakmaya geldim
Su içiyorum 1 veya 2 küçük pet şişe. çayı bazen içerim kahve pek aklıma gelmez ayda 1 falan
Hiçbir şey içmem. Hatta bazen kahvaltıda birtek su içtiğim bile oluyor.
Adaçayı ya da ıhlamur tüketirim genelde
Icecek degil ama sigara
Her sabah bi kahve sigara olayım var fix
Kahve hemen içilmez vücuda zarar
Yıllardır içiyorum ölmedim
İçki içerek de olmezsin o zaman içki de içelim
Onu da içiyorum bak hala burdayım.
🤷♂️
Ya kahve içerim ya da yeşil çay içerim
Su içerim sadece.
Bir yudum pekmez içiyorum, sonra su ve sigara..
Su içerim
Mutlaka su içerim
Sert acı kahve
nescafe içerim
Mutlaka 2 bardak su.
White mocha içiyorum.
su icerim
Sadece su.
Bi sigara olur sanki
Hayır
içerim, çay