"Gergin değilsen, umursamıyorsun demektir." demiş.Tiger Woods.

"Gergin değilsen, umursamıyorsun demektir." demiş.Tiger Woods.

gerginliği en alt seviyeye indirmeye çalışan tarafım. bana göre bu insanların moralini düşüren umutlarını zedeleyen, içinde bulunulması istenmeyen bir durumdur. karşılıklı anlayış ile çözülemeyecek kadar büyütülmesine hiç gerek yoktur. öncelikle sebebi incelemek ve bunun gerçekten gerginliğe neden olup olmaycağına bakarım. değilse bir an evvel gidermek için elimden geleni yaparım
Ben duruma göre değerlendiriyorum.. yani ortam eğer yabancı olduğum bir ortamsa sakin kalmak sessiz kalmak hatta kimseyle konuşmamak kendi halimde takılmak daha iyidir zaten bir süre sonrada bunlar düzeliyor.. ama eğer bildiğim samimi olduğum ortamsa tabi ki elimden geldiğince ortamı yumuşatmayı da deniyorum olay çıkmaması ya da sorunların büyümemesi için.. sakin kalırım.
Ortamı ben germediysem kesinlikle bitiririm 😅
Konum benim dışımdaysa gerginliği bitiririm
Olayın içinde ben varsam daha da alev alır.😀😀
Cevap
12Cevap
Doğru demiş tiger Woods insan kendi önemsediği şeyler için gerilir. Artık bir şeyi umursamamayı öğrendim ve gerginlik yok stres yok mükemmel hayat 😇
Ortamı geren agalarımsa sonlandırırım.
Agama , uyuz olduğum biri sardıysa cehennem yeri olur ortalık
Ben kahkaha atarım ^^' Yaşanmışlıklarımdan mıdır nedir ortam ne kadar stresli ve gerginse ben o kadar sakin oluyorum.
Başlarda çok gerilirdim, o tarz ortamlara maruz kaldıkça alıştım bu duruma hiç gerilmiyorum artık. İnsan neyin içinde fazla olursa ona alışıyor.
Beni ilgilendiren bir durumda gerilirim ve de bitiririm gerginliği, ilgilendirmiyorsa izlerim anlamaya çalışırım
Bazen yarıştırma görevi görürüm. Bazen de daha gergin yaparım sjfjs
Gerginliği kavgayı tartışmayı uzaktan seyredenim 😁
Gergin ortamda gerilir ve yok olurum durmam fazla. Yoksa herkesi kırabilirim.
Gerginliğin sebebi ben değilsem gerginliği bitirenim.
Gerginliği bitirdikten sonra enerji çöküşleri yaşadığım aşikar.
Ben varsam gerginlik sona ermiştir, bir şeylere gülüyoruzdur..
Gerginliği bitirenim sanırım
Sinir problemim olduğu için gerginlikten mümkün olduğunca kaçınırım.
Gerilmem kolayına
Gerginliği bitirenim
Genelde bende gerginlik yaşıyorum
İnsan varsa gerilirim ben onlardan asla olmam
Çok çabuk geriliyorum maalesef
hem gerilen olurum hem gerginligi bitiren
Gerginlik çekemeyip uzaklaşan 😅
gerilen
Genelde bitiren taraf olurum
Kalkıp giden
Lafı ortaya atar kaçarım 😂😂😂
daha da ateş döken