düşünün ki bir şekilde günlük artan bir geliriniz var. bundan ne zaman bıkarsınız? doyum noktanıza ne zaman ulaşırsınız?

düşünün ki bir şekilde günlük artan bir geliriniz var. bundan ne zaman bıkarsınız? doyum noktanıza ne zaman ulaşırsınız?

Asla bıkmam daha alacağım bir çok cilt bakım ve elbiselerim var gezecek yerlerim var bütün bunları yaptıktan sonra yardım için vakıf açardım yeterli para olsun fldbflsbx
Hep biseyler yaparım ben ya o parayla. Afrika'daki Hindistan'daki kızlara yardım ederim. Kendim gibi insanlar için merkezler açarım. Hiç sıkılmam artsın bakiye.
Bı süre mutlu olurdum ama sonra paranın mutluluk vermiyeceğini anlayınca eski halime tekrar bürünürdüm.
Mutlu olmam diyen yalan söyler.. 😄 Böyle bir şeyden her kim olursa olsun bıkacağını hiç sanmıyorum..
Tabiki efenim.. Alışveriş diyince de ben yani.. 😍
Teşekkür ederim.. 😊 😍
Cevap
9Cevap
Doyuma ulaşmak için her gün artan bir bakiye olması gerekmez bence. Önemli olan tatmin duygusuna sahip olmak.
Ben bir şey hissetmezdim. yani para tabi ki de mutlu eder beni ama paradan daha değerli şeyler var. ben de yatırım yapardım sadece
Mutlu olmam, mutlu olmam için olmayan bir şeye yavaş yavaş sahip olmaktır..
Birden her şey olunca tadı olmuyor hedef koyunca heyecanlı oluyor..
Geldiği gibi gideceği için doyma durumu olmaz😄
Para arttıkça daha çok istiyorsun. Sonu yok bunun. Kazandıkça insan paraya tapıyor.
Evet, yatırım yaptığım için bakiyem her gün artıyor
İstediğim her şeye sahip veya emanetçi olduktan sonra
İnsanoğlu doyumsuzdur
Bir iki hafta sonra alışkanlığa döner umursamam
Ben doyumsuzum sanmıyorum bir limitim olduğunu.
Ne kadar artacağına bağlı
Evi giysi mağazasına çeviririm
Ne güzel olur du doymazdım kimse de doymaz
Yeşil rengi samimi bir şekilde hissederdim.
Ulaşmam
Sıkılırım
Her gün artıyor zaten vadeli hesaptayım.
Sevindirik olurdum
bıkmam ki :D
Mutlu 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?