Güncellemeler
+1 yıl
Neyse molam bitti şimdi işin içinden geçecem ülkeye hizmet 🏆
Güncellemeler
+1 yıl
Sabah Kalkıyorum önce penis egzersizleri yapıyorum
yatakta esneme hareketleri yapıyorum
yataktan yavaşça kalkıyorum
üstümü çıkarıyor iş elbiselerimi giyiyorum
Tuvalete gidiyorum elimi yüzümüde yıkıyorum
mutfağa gidiyorum bol bol su içiyorum
terliklerimi giyiyorum işe gidiyorum
işe geldim çaydanlığın altını açıyorum su kaynayınca vitamin ilacını sıcak su dolu bardağa koyuyorum
bir de kahve yapıyorum şekersiz ondan sonra makinemin başına gidiyorum gün bitimine kadar kendimi zorluyrm alt yorumage
yatakta esneme hareketleri yapıyorum
yataktan yavaşça kalkıyorum
üstümü çıkarıyor iş elbiselerimi giyiyorum
Tuvalete gidiyorum elimi yüzümüde yıkıyorum
mutfağa gidiyorum bol bol su içiyorum
terliklerimi giyiyorum işe gidiyorum
işe geldim çaydanlığın altını açıyorum su kaynayınca vitamin ilacını sıcak su dolu bardağa koyuyorum
bir de kahve yapıyorum şekersiz ondan sonra makinemin başına gidiyorum gün bitimine kadar kendimi zorluyrm alt yorumage
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sigara içmek.
Anlık olarak kafayı bilinci diriltiyor ama içmem ben çok nadir çok bitkin olursam içerim
Uyumak sonra bi daha uyumak
uyuyorum
Su iç 😅
içiyorum
Kitap okumalısın
gün sonuna kadar elimden gelenin en iyisini yapıyorum kendimi zorluyorum spor salonunda antrenman yapan profesyoneller gibi ondan sonra eve geliyorum üstümü çıkartıyorum ve banyoya gidiyorum banyoda önce sıcak su sonra en soğuk su ile duş alıyorum her bir deliği temizliyorum saçıma kafama masaj yapıyorum yine penis egzersizleri yapıyorum banyom bitince odama gidiyorum üstümü giyinmeden önce yine esneme hareketleri gerdirme hareketleri yapıyorum sonra üstümü giyiniyorum yukarı kata yemeğe çıkıyorum yemeğimi tüm hızımla yiyorum kendimi zorluyorum yemeği yerken dilime çeneme ağrı giriyor kafam patlayacak gibi oluyor sıkışıyor sonra alt kata inip yine bol bol su içiyorum yatağa giriyorum dinleniyorum sonra kızlar soruyora gelip telefonda hızlı yazma becerilerimi geliştirmeye çalışıyorum uyuma vaktim 22=00 gelince uyuyorum uyumadan önce yine esneme hareketleri ve penis egzersizleri sonrada yüz esnetme gerdirme ve bol bol su içip uyuyorum
kitap okuyacağım kendime laptop alacam sonra onda antrenman yapacam aim labs, yazılım 10 parmak illustrator photoshop vs güzel bişey alacam oyun üretecem gta kafa tutacam
temizlik
yapıyorum
bol bol su ic
bolca içiyorum