#İnsanlar kendi değersizliklerini bildikleri için herkesi değersizliştirerek değer kazanmaya çalışırlar, peki bu durumda ne yapmalı?

#İnsanlar kendi değersizliklerini bildikleri için herkesi değersizliştirerek değer kazanmaya çalışırlar, peki bu durumda ne yapmalı?

Bilmiyorum bence.. çünkü dışarıdan gorulmeyince ben kendimi yerin dibine sokuyorum bazen kendimi aşağıladığım zaman bile oldu. O yüzden bilmiyorum...
Ben kimseye inat yaşamam sadece kendi değerimi bilir ve yoluma da o şekilde devam ederim.. beni sevmeyen çekemeyen insanları umursamadan.. sadece değer verdiğim insanlara bakarım onların yanında olurum
Önemli olan kendisinin değerini tam da kendisi için bilmek kesinlikle, inadına değil kendisi için ⭐🍀
Bence de 🌸😊
Evet değerlerimle büyüdüm değerlerimle yaşıyorum büyüyorum bakış açımda öyle değişiyorum g0zelleşiyoum hayatıma kattığım her şeyin bi anlamı var
Değerimi kıymetimi biliyorum. Bunu öğrendikçe dolar gibi yükselmeniz kaçınılmazdır.
Cevap
3Cevap
Birilerine ya da belli durumlara inat olsun diye yaşamadım asla. Tamamen istediğim ve keyif aldığım için yaşamayı tercih ediyorum.
Kendimi çok seviyorum😊çok değerliyim kendimi hiç değersiz hissetmedim. Hissettirmeye çalışanları da hayatımdan uçurdum
Kendi değerimi kendim biliyorum tabi ki başkaları pek bilmese de
Biliyorum ama fazlası zararlı geliyor ne yazık ki
değersizleştiren insanlardan uzaklaşarak..
Evet bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?