Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Öncelikle bunu kafana takmamaya çalış hayatına insanları almak içinde yaşatmak içinde acele etme iyi tanı sev ondan sonra bunu harici kendine kötülükten başka bir şey yapmıyorsun çektiğin sıkıntılar yüzünden hayatında birinin olmasını senin elinden tutmasını yaşadığın bu olumsuzlukları yok etmesini istiyorsun bu konuda haklısın ama bir ilişki için acele etmek hele hele ki sana değer vermeyecek olan insanları hayatına sokman cidden kendine yaptığın zorbalıktan öte bir şey olamaz zaman ver kendine sal hazır elindeyken de yalnızlığın biraz biraz tadını çıkarmaya bak
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kafama takmamaya çalışsam da takıyorum işte. Ayrıca bir topluma girince falan kalabalığın içinde yalnız kalınca daha çok sorun oluyo, o zaman kendimi kötü hissediyorum çok
- +1 yıl
Haklısın ama bazı şeyler de zorlama ile gelmez elde edemezsin üstüne düşme ben kendime derdim daha ilişki insanı değilim istemem etmem yoruldum diye sen gibi bende değer verip alamayanlardandım hep ne kadar büyük konuştuysam tersi oldu üni hayatımda bir kızla tanıştım ilişkimiz iyidi vs biraz sürdü ayrıldık 6 7 ay sonra başka biri ile yolum kesişti oda bana ters di uzun sürmedi ve ben bunları yaşmak için çaba sarf etmedim kendiliğinden gelişti sende kafanı toparla kendine bak çeki düzen ver kendini mutlu edebilirsen çevrene de yansır bu çevrene yansıdıkça da sana olan geri dönüşler olur elbet
Soran+1 yılŞu an ne durumdasın? Hâlâ kendini yalnız kalmış hissesiyo musun
- +1 yıl
şu an açıkcası birini istemiyor gibiyim çünkü bunun için açıkçası uğraşmak içimden gelmiyor ama yalnızlık benim için bir sorun değil bu bir çok kişi için bir tercih de olabiliyor ben mutlu olmaya çalışıyorum he ilerisi için ne olur ne biter orası ayrı biraz da iş güc elimde olmadıği içinde uzak turuyorum bu yaşta şu an için boş iş gibi geliyor bana birini hayatıma almak sevgili yapmak vs
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın bilmiyorum Ne okuyorsun bilmiyorum Ailen ile mi birliktesin yoksa uzakta mısın onu da bilmiyorum ama kısaca Ben kendimden bahsedeyim evden 11 yaşında ayrıldım ortaokul lise üniversite hep yatılı okudum iş okul derken bir daha geri dönemedim şimdi 40 yaşını geçtim Yalnızlıktan başka hiçbir Hayat bilmiyorum ne evlenebildim ne düzen kurabildim ne memlekete geri dönebildim Yalnızlık Lanetli bir halka gibi boynumdan bir türlü çıkmadı Senin durumun nedir bilmiyorum ne kadar yalnızsın onu da bilmiyorum Fakat diyeceğim şu ki bazı insanların lanetidir yalnızlık bir türlü yakalarını Bırakmazlar
024 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya, üzüldüm. Bu sorunu tek yaşayan ben değilmişim en azından. Psikoloğa falan gittin mi ya da gitmeyi düşündün mü hiç?
Cevap sahibi+1 yılHayır gitmedim gitmeye de hiç düşünmedim Neden diye soracak olursan hayatta hepimizin payına bir dert düşüyor benim payıma da bu düştü bunu itirazım yok Sadece kendimi bildim bileli hiçbir şey değişmiyor bazen kere derdimi taşımakta zorlanıyorum çok fazla Üzüldüğümde vaktim varsa Vurup kafayı yatıyorum uyuyunca biraz iyi geliyor bana Yani uykuyu derdimden kaçma için sığındığım bir liman olarak görüyorum dediğim gibi 11 yaşında ayrıldım 30 seneden fazladır yalnız yaşıyorum son 17 senedir tamamen yapayalnız yaşıyorum kirada kimsesiz ailem ile pek bir bağlantım kalmadı son 10 senedir Sadece bir kez gittim yanlarında bayramda bile gitmiyorum onlar beni aramıyor ben de onları aramıyorum o kadar kimsesiz o kadar ailesiz o kadar uzak o kadar gurbette açlık ekmek büfesinde ekmek istemek lokantada yemek istemek iki sene kadar ev kirasını verememek iş bulamamak 3-4 sene boyunca sadece salata yemek gibi hayatın her türlü pisliğini gördüm Bu Vakite kadar gebermediysem Bundan sonra da gebermem
Soran+1 yılSen git bence iyi bir psikoloğa ben de düşünüyorum gitmeyi
Soran+1 yılİşte bu anlattıkların hepsi küçüklükte ailede başlıyo işte. Küçükken ailen sana yalnızlığı aşıladıysa sonra kendini hep yalnız hissediyosun:(
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ilk 7 yaşına dek nasıl bir hayatın varsa Sonrasında da aynı çizgide devam ediyor ilk 7 yaşıma dek doğru dürüst arkadaşım yoktu ilkokulda bile hep tek başıma takılırdı hiç arkadaşım olmazdı kimseyle de kavga etmezdi sorunu bitip de değildi Ama hiç arkadaşım olmazdı sonra da hiçbir şey değişmedi aynı şekilde devam etti maalesef
Soran+1 yılAilen nasıldı, sana destek olmaz mıydı? Aile ortamında da mı yalnız hissediyodun?
Cevap sahibi+1 yılEn büyük çocuk benim. Beni seviyorlar mıydı çocukken bilmiyorum ama hiç sevgilerini Hissedemedim Benim için de önemli olan buydu hissedebildikten sonra sevgiyi istedikleri kadar sevsinler hiçbir şey ifade etmiyor
Cevap sahibi+1 yılBuradayım
Soran+1 yılAnlattıklarından dolayı anladım seni. Dediğin gibi bence yalnızlık lanetli gibi bi şey insanın yakasını bırakmıyo.. En korktuğum da bu zâten, bundan sonra da hep yalnız kalırım diye korkuyorum çok
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bu şekilde devam edeceksin Umarım ben yanarım ama maalesef görüp tecrübe ettiğim şey insanı yakasını yapıştı mı bir türlü bırakmıyor Nereye gidersem gideyim Kimseye hiçbir şey hiçbir kötülük yapmadığım halde kimse beni sevmiyor kimseyle Uzun soluklu sağlıklı bir iletişim kuramıyorum herkes tuhaf bir şekilde beni dışlıyor
Soran+1 yılİnşaAllah dediğin gibi olmaz ya:/
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sen benim gibi olmazsin
Soran+1 yılİnşaAllah
Cevap sahibi+1 yılSenin okulun ne
Soran+1 yılLisede okuyorum şu an
Soran+1 yılLise son
Cevap sahibi+1 yılDaha küçücüksun sen. Umarım üniversitede güzel bir çevren olur
Soran+1 yılUmarım olur yaa. İnşaAllah olur, lise gibi olmaz. Üniversite ortamları daha kötü, ama dediğin gibi olur umarım.
Cevap sahibi+1 yılVar mı istediğin bir okul ve bölüm
Soran+1 yılAskerlik. Olmazsa besyo falan belki. Çok kararsızım şu an
Cevap sahibi+1 yılHangi mesleği yapabileceğine inanıyorsan hangi meslekte mutlu olacağını düşünüyorsan onu seç kesinlikle ama kesinlikle kolay iş bulurum parası iyi düşüncesi ile meslek seçme hangi besteyi yapabileceğini kendin biliyorsun bunu kendine sor 5 yıl sonra o ay sonra nerede olmak istediğini düşün ona göre tercih yap
Soran+1 yılYok ben parasında değilim. Yaptığım meslekte vatana hizmet etmek isterim düşüncem bu şekilde. Benim endişem yaptığım meslekte gittiğim üniversitede mutsuz olmam..
Cevap sahibi+1 yılİnşallah her şey senin için çok güzel olur Mutlu bir hayatın
Soran+1 yılİnşaAllah, senin için de öyle olur umarım.
- Kişilik & Karakter konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım da yok açıl sosyalleşme falan demişler sanki kolay ağızları var konuşuyorlar. Kimsenin bir şey anladığı yok….. Kişilerin sıkıcılıkları, sahtekar tavırları, maskeli yüzleri ard niyetleri sisli düşünceleri arasında mış gibi yap diyorlar. Bu gören gözlere kör ol demek gibi bir şey 😕 Sizi anlayan hisseden sizin gibi ya da gelişim olarak sizden daha iyi durumda olan biri ya da birilerine denk gelmedikçe değişmez
15 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki..
- +1 yıl
Akışına biraktim
Soran+1 yıl@Jakabo01 evet hem de çok var, ama anlayışlı dürüst insan yok
Herkes menfaatçi ve çıkarcı olmuş.. çevrende sahte insanların olmasındansa yalnız olmayı tercih etmen lazım.. çünkü kaliteli bir yalnızlık her zaman daha iyidir.. en azından çevredekilerin menfaat ve çıkarlarına üzülmezsin.. seni değersiz hissettiren, ötekileştiren, önemsemeyen insanlar olacağına çevrende hiç olmasın daha iyi… unutma ki bazı makamlar tek kişiliktir.. yalnızlık makamı da bunlardan birisidir…
113 Yorumla
Soran+1 yılYâni bence de öyle ama.. bir yere kadar! Yalnızlık Allah'a mahsustur sonuçta. Bir süre sonra psikolojok olarak çok yoruluyosun. Yalnızlıktan çok kalabalığın içinde yalnız kalmaksa en kötüsü..
Soran+1 yılAma benim için zor oluyo çok. Senin en azından işin var. Ben lisedeyim daha. Üniversiteye gidince n'apıcam orada da böyle olur mu onu düşünüyorum çok
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa:/ yalnız kalmasına kalırım alıştım ama en kötüsü de kalabalığın içinde yalnız olmak..
Soran+1 yılSen ne zamandan beri böylesin
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yılYok öylesine sordum. Çok uzun süredir böyleysen nasıl baş ettin, takmiyo musun?
Soran+1 yılYazamıyorum özelden istek atamıyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgili ya da arkadaş edinerek
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum. Bu zamana kadar çok arkadaşım oldu zâten. Ama hepsinin çıkarcı sadece kendi menfaatlerini düşünen biri olduklarını anladım.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu konunun çözümü , iletişim. Seni yargılamak için, cevaplamak için , dedikodunu yapmak için vb. Olan değil. Seni sadece ve sadece anlamak için dinleyecek , olumsuz ifadelerden uzak olarak konuşacak bir iletişim sana çok iyi gelecektir. Buna emin ol. Lütfen zihnindeki olumsuzlukları sil lütfen.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle, biliyorum. Ama karşısındaki insanı anlayabilecek insan yok bu devirde, dinliyormuş gibi yaparlar anca..
+1 yılKişinin karakteristik hayata gelişimi aile etkisidir sonra çevre olur Aile temeldir.
Benimde sorunlarım oldu Peterpan sendromu yaşıyorum sanırım hayatımı insan ilişkilerimi olumsuz etkiliyor
Yanlızlık atlatılabilir sabır ve çaba işidir.
Ön yargılı olma insanlar bir acayiptir birine kıl olurdun zamanla samimiyet kurarsın belli olmaz hayat
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah atlatabilirim:/
- +1 yıl
Bu biraz kendi çabana bağlı
Soran+1 yılNasıl kendi çabam ne yapmalıyım?
+1 yılSenin gibi kaç kızla konuştum. Arkadaş olayım sohbet edeyim belki derdini çözerim diye ama hepsi bir anda sanki ben acınacak kişiymişim gibi davrandılar. O yüzden acınacak kızlarla asla konuşmuyorum. Yalandan acındırıyorsunuz kendinizi. İyilik falan istemiyorsunuz
018 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı değil! Hiç kimseye de öyle davranmadım ayrıca bu zamana kadar
- +1 yıl
Çoğu demekki öyle. Çok kişiyle konuştum. Sevgili değil sadece arkadaş olarak konuştum ama ilgi görünce sıkıldılar. Ben onları mutlu edeyim derken onlar umursamaz davrandı. O yüzden kimsenin yarasına merhem olmamayı öğrendim.
Soran+1 yılİyi o zaman böyle devam et. Ama ben öyle değilim dediğim gibi
- +1 yıl
İnanmıyorum artık hiç
Soran+1 yılİyi devam et böyle sen
Soran+1 yılBu sorunu ben de çok yaşadım aslında.. ben birine ilgi göstersem değer versem onu dinleyip anlamaya çalışsam da boş.. Benim bir sorunum olduğunda beni dinleyen yok:/ Sorun da bu zâten
- +1 yıl
Dinlerim seni ama sonradan umursamaz olma ama
- +1 yıl
Güncell diyorsun ama güncel olan bir şey yok ortada
Soran+1 yılHep böyle...
- +1 yıl
çok tuhaf
Soran+1 yılTuhaf olan ne yaa, Allah aşkına. Anlamıyorsun madem sıkıntımı yorum yapma..!
- +1 yıl
Anlıyorum sıkıntını
Soran+1 yılSanmıyorum, çok önyargılı gibisin. Ama anlıyosan da sağol, kimse anlayışlı değil bu devirde, herkes çok bencil. En azından benim cevremde..
- +1 yıl
Önyargılı olmamın sebebi şu, kime yardım etsem umursamaz oldu. Hatta eski sevgilimle buradan tanıştım. Onun için 2 sene boyunca gece 3 e kadar yazışıyordum. 1 kere teşekkür etmedi. Ona "uyumam gerek" diyordum, o da "bana hiç ilgi vermiyorsun" diyordu. 1 kere bile bir insan teşekkür etmez mi ya. 4 sene onunla oldum, ona yardım ettim. Yardım etmemişim gibi saydı hep. Sonradan bu dertlerinin sebebini ben olarak saymaya başladı ve en son başka oğlanla konuşup ona gitti.
Soran+1 yılKime yardım etsen umursamaz zâten, sonra senin yardıma ihtiyacın olduğunda bulamazsın kimseyi. Benim de sorunum bu zâten, insanlar çok bencil ve böyle olunca üzülen kırılan ve yalnız kalan ben oluyorum.
Ayrıca madem kıymet bilmeyen iyilik bilmeyen bir insandı, bıraksaydın keşke sende. Yâni 4 sene konuştum diyosun, illa ki tanımışsındır nasıl bir insan olduğunu falan. Ona göre mesafe koysaydın araya- +1 yıl
Evet ama çok seviyordum ve birde duygu sömürüsü yapıyordu. şu an sevgilisi olduğu halde bile arada bir gelip duygu sömürüsü yapmaya çalışıyor.
Bencil bir insan değilim ben. Hep fedakar oldum. Ama çok fedakâr olmamak gerekiyor. Seninle arkadaş olup derdini dinleyebilirim
Soran+1 yılGizliden çıksana
- +1 yıl
Çıktım
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHmm, yalnız kalmak sana kendini değersiz ve önemsiz hissettiriyorsa bir yerde sorun sendedir bunu cümlemi yanlış anlama kesinlikle bir yerde kendini suçlayıp kendini değersiz görüyorsun. Ve insanların senin çevrende seni sevip saymaları doğrultusunda mutlu ve var olabileceğini düşünüyorsun. Bu düşünce yanlış. Her şeyden önce kendini sevip saymakla başlamalısın işe. Çevren de çıkarcı seni kullanmaya manipüle etmeye çalışan insanların olmasındansa hiç olmaması daha iyidir.
07 Yorumla
Soran+1 yılKendimi çok sorguladım aslında acaba sorun bende mi diye.. ama sonra emin oldum sorun bende değil insanlarda, insanlar çok ikiyüzlü.. Insanlara verdiğim değeri sevgiyi bulamıyorum, insanlar sevmeyi bilmiyo hep bir çıkarcılık!.. dediğin gibi çıkarcı insanlar olmaktansa yalnız olmak daha iyi ama bir yere kadar. Çıkarcı insanları hayatımdan çıkardım hep ama böyle de çok zor yalnızlık!
- +1 yıl
İnsanlarla etkileşim haline geldiğinde aşırı verici hale geliyorsun ve karşılığında istediğin kabul görmek ve kıymetinin bilinmesi değil mi? Sorun burada başlıyor bence..
Soran+1 yılYâni? Ne yapmam gerek o zaman
- +1 yıl
Öncelikle insanlardan senin onlara davrandığın gibi davranmalarını bekleyemezsin. Sen feda/karlık yapıyorsun diye onların da yapmasını beklemeyezsin. İnsanlar seni yanlarında yamaçlarında istesinler diye her istediklerine söylediklerine evet de diyemezsin. Tükenirsin nefes hale gelirsin ki zaten gelmişsin. Önceliğin yalnızca sen olmalı, bu dünyada senden daha değerli hiç kimse yok çünkü sen olmadığında dünyanın da bir anlamı yok. Hayatının merkezine önce kendini koymalı ve kendini geliştirmeye adamalısın. İnsanlar varsın konuşmasın istemesin seni ama hayır diyebilmeyi ayaklarının üstünde kalabilmeyi öğrenmelisin. Ne zaman ki sen kendinle barışırsın seversin. Kendini olduğun gibi kabul edersin. İşte o zaman hayatında değişiklikler olmaya başlar. Seni kullanan ya da kullanmak isteyenlerin yanında yamacında olmaya çalışmaktansa yalnız olmak her zaman daha iyidir. Kendinle konuş kendini dinle ama suçlamadan. Kendine hiç kaybetmeyecek istemeyeceğin biri gibi davranmalısın..
Soran+1 yılBeni kullanmak isteyenleri hayatımdan çıkardığım için yalnızım zâten. Bu dediklerinin hepsini biliyorum ama bilmekle olmuyo maalesef..
- +1 yıl
Bana göre tercih edilmiş yalnızlık kadar güzel bir şey olamaz. Ve hepsini biliyorsan yalnızlık seni bu kadar zorlamamalı
Soran+1 yılBir toplumun içinde olunca zorluyo daha çok. Okuldasın veya iştesin.. illâ ki birisi olması gerekiyo. Yoksa dediğin gibi yalnızlık iyidir ama toplum içinde de zor!..
+1 yılYalnızlığa alışan hayatına birini almakta zorlanıyor kendimden biliyorum her anlamda
11 Yorumla
Soran+1 yılAyynen öyle gerçekten:/
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kalabalıklar içindeyken bile içinde hep bir yalnızlık var dimi
11 Yorumla
Soran+1 yılAyyynenn öyle maalesef:/
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Sosyalleşmelisin. Bir ömür boyu yalnızım diye diye yaşayamazsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben de biliyorum ama nasıl?
+1 yılbence yaşamak için başkalarını ihtiyacın olduğunu düşünmen saçma. kimseye muhteç değilsin boş ver kimse olmasın yanında sen hayatını yaşa neşeli ol sosyalleş ortamlara gir güzel olur.
22 Yorumla
Soran+1 yılYaşamak için başkalarına ihtiyacım yok tabi ama. Bir ortamdayken de yalnız olmak zor.. ortamlara nasıl giricem ayrıca? Bir kursa gittim diyelim ki gelenler zâten bir arkadaşıyla geliyo ben tek gelince yalnız hissediyorum kendimi, zorluk çekiyorum!..
- Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılKendini bilseydin yalnız kalmazdın öncelikle yapacağın tek şey duygularını bastırıp mantığı ön planda tutarak hatalarını tespit etmen ve bunları tek tek düzeltmeye çalışmak olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi biliyorum zâten ben insanlar çıkarcı. Dürüst insan olsa yalnız kalmam benle alâkalı değil..
Daha çok gençsin bir üniversiteye veya kursa kayıt olup oradan çevre edinebilirsin beğenmessen bırakırsın zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabii ama kimseye güvenemediğimden samimiyet kurabilir miyim bilmiyorum zor..
Strese girdiğin zaman bir iki fincan kahve iç veya bol bol su iç ve kendini asla aç bırakma çünkü insan aç kaldığı zaman daha çok strese giriyor
13 Yorumla
Soran+1 yılOlur denerim, bunları yapmakla geçse keşke
Soran+1 yılOnları deniyorum zâten:)
+1 yılHayatına giren insanlar negatif mutsuzluk aşılıyorsa kaliteli yalnızlık her zaman iyidir insanlar arkadaş dost seçimini iyi yapmalı belki kötü yaptığın insan seçimleri yüzünden mutsuz olacaksın o yalnız günleri arayacaksın zamana akışa bırak kendiliğinden gelir her şey
00 Yorumla
+1 yılKuvvetli bir aşka ihtiyacın var ama iki tarafıda sedece ölüm ayırmak şartıyla o zaman yalnızlık falan duman olur😄
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun senin öyle mi geçti
Soran+1 yılO da benim istememle olmaz kaderimde varsa artık..
- +1 yıl
Hayır aynı sorun bendede var ama genellikle insan bir süre sonra yalnızlıktan sıkılmaya başlıyor böyle sorunlar başgösteriyor
Soran+1 yılAynı sorun sende de mi var? Nasıl tam olarak
- +1 yıl
24 yaşındayım ki artık yalnızlıktan sıkıldım sorun şundan ibaret artık insanın hayatında bir eşi olması gerekitiğini düşündürüyor hayattaki yanlızlığı hayatını onunla paylaşarak her anına ortak ederek yalnızlıktan mutluluğa geçiş yaparak hayatını daha mutlu hale getirmek için yapması gereken eylem (evlilik).
Soran+1 yılO işler de riskli işler bu devirde:) yâni evlenebilecek kimse pek yok. Gerçekten sevip evlenecek..
- +1 yıl
Bende o düşüncedeyim ama karşımdaki insan ile aramızdaki bağ o kadar kuvvetli olursa sadece ölüm ayırmak şartıyla o kadar ciddi olur inşallah diyorum sonrada riskler konusunda her şeyi göze alırım sıkıntı olmaz
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettiğim bir yer var sorunda bunca insanların hepsi mi anlayışsız hiç bir tane çıkmadı mı karşına yoksa sende de problem var mı
019 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben de çok düşündüm aslında.. çok sorguladım kendimi. Ama sorunun ben de olmadığını anladım. Yâni bu zamana kadar kimseye bir zararım dokunmamıştır ama çok kişinin bana zararı dokundu beni kırdığı üzdüğü çok oldu. Insanlara güvenim kalmadı hiç. Kendi aileme bile güvenemiyorum. Ama ben karşımdaki insana güven veririm bana güvenirler
- +1 yıl
O zaman sen de şu var insanlara hayır demeyi bilmiyorsun ya da adam seçiyor olabilirsin adam derken cinsiyet ayırt etmeksizin yanlış anlama
Soran+1 yılAslında biliyorum. Hayır diye biliyorum ama. Gösterdiğim ilgi ve değeri ben kimseden göremiyorum. Daha doğrusu insanlar sevmeyi bilmiyo
- +1 yıl
Yaş kaç senin
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Daha hayatının baharındasın ya yaşadığın hayat şartları seni baya olgunlaştırmış onu hissedebiliyorum ama bu kadar ciddiye alma istersen biraz sal kimseye de iyi davranma bi tane daha sen yok
Soran+1 yılBir yere kadar ciddiye almazsın.. sonra etrafında gezip gülüp eğlenen insanlar görünce üzülüyosun:/
- +1 yıl
Bu gezip gülüp elenenler sosyal medyada gördüklerin mi
Soran+1 yılÇevremde. Gezip eğleniyorlar ama ikiyüzlü çoğu, yalnız kalmamak için
- +1 yıl
İnsanlar menfaatleri doğrultusında bir arada zaten onlar buna razı lar sen bu yapmacıklığı kabullenmediğin için sanırım yalnızsın
Soran+1 yılAynen öyle:) tam da dediğin gibi..
- +1 yıl
Bu devirde varya insanları kullanacaksın işin düşünce ağam paşam işin bitince hadi eyvallah emin ol böyle yapanlar yaranıyor
Soran+1 yılÖyle bir insan olamadım hiç, insanlar güvenir bana. Sorun benim güvenecek kimsem yok!
- +1 yıl
İşte herkes sen değil inşallah çıkar karşına senin gibi biri
Soran+1 yılİnşaAllah:)
- +1 yıl
Noldu sıkıldın mı
Soran+1 yılHep sıkılıyorum huzursuz olduğum ortamlarda bulunup yalnız hissetmekten...
- +1 yıl
Şu an nasıl bir ortamdasın ki sıkıldın
- +1 yıl
İstersen tkp et istediğin zaman muhabbet ederiz
- Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar güzelsin ki senin fotoğrafınsa şayet süper göz alıcı güzelliğin var gönlünü ferah tut elbet karşına aklı selim insan çıkar.
13 Yorumla- +1 yıl
@elzaa123 Kanka arkadaş sorunun kapak fotoğrafına takıldı sanırım onu soran kişi sanmış olabilir.
- +1 yıl
Aynen öyle zannettim
Kendini esir etme bir zaman bende senin gibiydm ama çok sükür düzeldim insan açıldıkca daha güzel
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzeldin?
Soran+1 yılNasıl yaptın? Uzun süre böyle olunca sonradan ortama karışmakta güçlük çekiyo insan...
Soran+1 yılÖyle dediğin gibi kolay olmuyo işte. İnsanlata artık güvenin olmayınca ve çok kırılınca.. kimseyle konuşmak istemiyosun artık
- +1 yıl
Bence çok karamsar olma bardağın dolu tarafına bak her insan aynı değil tabi sanada hak vermiyor değilim ortam bozuk güvensizlik ortamı kim olsa düşünür bak bana ben bugün gittim sahile uzattım ayaklarimi çagırdm kuzenimi hava okadar güzel diki dolaşıp bı sigara içtim elimde çayım denizin tadını çıkardık eyer zamanın varsa katıl sende bak ozaman hak verirsin kendine ihanet etme
Soran+1 yılBu dediklerin tek başına yapılabilecek bir şey değil. Çok kişi tarafından kırılınca ve yapayalnız bırakılınca yaşamak artık zindan gibi geliyo insana.
- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılfazla düşünmeden fazlaca insan ile tanışıp sana iyi gelenler ile devam ederek..
027 Yorumla
Soran+1 yılİşte bana iyi gelen insanı bulsam..!
- +1 yıl
yani oda evde poponun üzerine oturmayıp deneme yanılma yolu ile..
Soran+1 yılLisedeyim daha nereye gidip de insan bulucam
- +1 yıl
yahu sosyal aktiviteler.. hobi edin.. gruplara gir.. dışarı çık.. ne bileyim..
Soran+1 yılÖyle kolay değil. Sosyal aktivite yapabileceğim çok bir yer yok çevremde. Ayrıca dışarı çıkıp n'apıcam
- +1 yıl
Salla bence aynen devam et sen
Soran+1 yılDevam ediyorum zâten etmeyip n'apıcam da yalnızlık da zor!..
- +1 yıl
yahu 3 dk dır konuşuyoruz. benim analizim bunu kendine yapan sensin.. insan tanımaya zor diyorsun.. bu hayartındaki en basit zorluk olacaktır..
Soran+1 yılKendim yaptığım yok. İnsanlarla konuşup tanışabilen bir insanın. Insanlar çok ikiyüzlü güvenim kırılıyo
Soran+1 yılGüvenim kalmıyo insanlara sonradan. Neyse sen anlamadım beni sağol yine de..
- +1 yıl
yahu anladım da .. insan dediğin canlı zaten iki yülü tamahkar pislik bir şey... bunu kabul et.. aralarından düzgünü bulup sende kalmasını sağlamak ta sana kalmış.. sadece sen mi yaşıyorsun bu sorunu sanıyorsun.
Soran+1 yılİnşaAllah bulurum bir gün düzgün birini.. bu durumu sadece ben yaşıyorum sanmıyorum tabii ama çevremde ben sadece..
- +1 yıl
hadi bakalım..
Soran+1 yılBakıcaz:/
- +1 yıl
zor senin iş ama bak bakalım
Soran+1 yılZor maalesef
- +1 yıl
Senin için evet.. ben o konuda hep şanslıydım :) ama insanlar için zor..
Soran+1 yılNe güzel şanslıysan:) bende de o şans olsaydı keşke..
- +1 yıl
kendin yaratacaksın.. 3 kişinin nikah şahidiyim :) 4 tane 25 sene üzeri ark :) ama tabii ki bu seviyeye gelene kadar kaç gurup yalan oldu kaç insandan gidiyorsun... binlerce kişi tanıman gerek.
Soran+1 yılNasıl tanıdın o kadar kişi, neler yaparak? Ne iş yapıyosun bu arada
- +1 yıl
2000 yılında orta okulda iken karnemi alıp h2000 müzik festivaline giderdim :) 15 yaşında iken.. şu an 39 yaş... sürekli bir şey yapar isen.. sürekli insanlar ile tanışırsın.. ki bunu isteyerekte yapmazsın.. olağan bir şeykilde olur.. kendi kendine gelişir.. örn. bir tatilde 10 kişi tanısın en az.. ki genelde bu insanlar çöptür..
- +1 yıl
aslında önemli olan bulmaktan öte bulduğunu anlayabilmek.. ve o kişinin sende kalacak kadar seninde değerli bir insan olman.. yoksa kimse kalmaz sende.. giderler.
Soran+1 yılSürekli bir şey yapabileceğim bir yer yok pek yaa.. Ayrıca olsa da nasıl yapicam, bir anda hiç bilmediğim ortama girmek de zor. Müzik festivaline giderdim demişsin, benim gidebileceğim bir yer olsa gitmesine giderim de yalnız gidemem.
- +1 yıl
yapacak bir şey yok.. ne diyeyim kolay gele sana
Soran+1 yılZaten giden pişman oluyo da sonra hatasını anlayıp yanıma gelince de geç oluyo, bir kere beni bırakan insana ikinci bir şans vermem, güvenim kırılmıştır çünkü..
- +1 yıl
gidip dönülmez zaten dönen aptaldır..
Soran+1 yılEvet öyle!.
+1 yılBende okadar kalabalığın içinde yapayalnızim
11 Yorumla
Soran+1 yılNe zamandan beri? Ve nasıl kurtulucaz bu durumdan?:(
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hak edene hak ettiği değeri vereceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılHak ettiği değeri versen de yalnız kaldıktan sonra kalıyosun bir şekilde..
+1 yılBen kendimi bilmezken de yalnızdım. Bu ne ağlaklık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyalleş hayatın içine gir saha kenarında bekleme
017 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden hiç öyle değildim çok atılgan özgüvenli bir insandım. Liseden sonra böyle oldu. Çok kırılıp yalnız bırakılınca daha içe kapanık bir insan oldum.
Cevap sahibi+1 yılDeğiştirmek senn elinde yas kaç
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılDaha cok genç hangi il
Soran+1 yılTekirdağ
Cevap sahibi+1 yılKurs semine vs yerlere katıl meslek ne
Soran+1 yıl18 yaşındayım dedim ya:) lisedeyim daha
Cevap sahibi+1 yılLise henuz daha cok yolun basındasın , gençlik merkezleri gibi yerlere git , yokmu sehrinde
Soran+1 yılVar, gittiğim oldu hatta. Ama çok da bir şey yok yapabileceğim. Ki olsa da artık bir ortama girme konusunda da zorluk yaşıyorum. Oraya gelenler biriyle geliyo ben tek başıma gitmekten çekiniyorum.!
Cevap sahibi+1 yılSohbet edebiliriz
Soran+1 yılGizliden çık istek atayım
Cevap sahibi+1 yılGünaydın buradamısın
Soran+1 yılEvet.
Ben sana mesaj atamıyorum +3 Xper seviyesinde olmam gerekiyormuş
Cevap sahibi+1 yılSelamlar
Cevap sahibi+1 yılBuraysan çıkarmısın gizliden
Cevap sahibi+1 yılBuradaysan
Soran+1 yılGizliden çıkamam. Sen bana mesaj atarsan mesaj atabilirim ben de. İstek attım. A... ile başlıyo kullanıcı adım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibiyim sana yardımcı olmak isterim
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yardımcı olacaksın:(
Cevap sahibi+1 yılEn azından sohbet konuşma ile
Soran+1 yılSohbet konuşma ile geçeceğini sanmıyorum, kaderimde yazılanı yaşıyorum mecbur:(
Cevap sahibi+1 yılAzalıyor emin ol
Soran+1 yılİnşaAllah ya. Hep bu durumda olduğum için daha böyle devam eder diye korkuyorum, kurtulurum umarım..
Cevap sahibi+1 yılGeçmiyor kolayla emin ol bende öyleyim diyorum ya
Soran+1 yılYaş kaç senin? Ne zamandan beri öylesin?
Cevap sahibi+1 yılÇocukluktan beri 25 yaş
Soran+1 yılHadi ha:/ nasıl baş ediyosun? Kimsen mi yok konuşabileceğin?
Bir piskoloğa git önce kafandakilerini boşalt sonra bir spor salonuns yazıl gerisi gelir zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloğu ben de çok istedim ama ailem izin vermedi. Ayrıca artık bir ortama girmeye de çekiniyorum tek başıma kursa yazılmak falan.. Ki önceden böyle değildim. İnsanlar tarafından güvenim kırılıp yalnız bırakılınca özgüvenim de azaldı.
+1 yılAnlaşılan sen daha büyümemişsin 🤨
13 Yorumla
Soran+1 yılNe âlâkâ
- +1 yıl
Kabuğundan çıkacaksın. Ya bu duruma ayak uyduracaksın ya da bu diyardan gideceksin başka yolu yok
Soran+1 yılÖnceden hiç böyle değildim zâten. Çocukken çok atılgan girişken özgüvenli biriydim. İnsanlar tarafından çok kırılınca ve güvenim sarsılınca böyle oldu zamanla..
Merhaba. Nasılsınız?
021 Yorumla
Soran+1 yılİyi diyelim:(
Siz?
Soran+1 yılHayırlısı okuyorum lise son
Soran+1 yılEvet öyle maalesef. Hangi meslek edinmeliyim diye çok düşünüyorum.
- +1 yıl
Benim haddime düşmez tabi size akıl vermek ama ben olsaydım; önce sınavdan alabileceğim en iyi puana odaklanır, sınavdan sonra, tahmini olarak gelecek puana göre bir plan yapardım. Şu an sizin meslek edinmek üzerine düşünmeniz sadece kaygı ve stresi artırır boş yere... En azından ben böyle düşünüyorum.
Soran+1 yılÖnerilere açığım sorun yok:)
Yâni haklısın bence de, ama puanımı aldıktan sonra da ne tercih yapacağımı hiç bilmiyorum. Askerlik istiyorum aslında, gönlümde hep o vardı ama bayan alımları çok az olduğu için.. :/ kendimi başka meslekte göremiyorum hiç, bir yere tercih ettiğimde de gittiğim üniversite de mutlu olur muyum olmaz mıyım her zaman olduğu gibi kendimi yalnız hisseder miyim bunu da çok düşünüyorum.- +1 yıl
Askerliğe bayan alımı az olması, şansınız olmadığı anlamına gelmez. Eğer istediğiniz buysa bu konuya ağırlık verebilirsiniz. Ayrıca ne yazık ki eğitim sistemimiz bireylerin kendisini tanımaya ağırlık vermiyor ve mesleki tanıtım ve yönlendirme ya çok az oluyor ya da hiç olmuyor. Bundan dolayı sizi çok iyi anlayabiliyorum. Üniversite konusunda da içinizi rahat tutun; zaten çoğu arkadaşınız il dışından gelmiş olacağı için onların da yeni arkadaşlara ihtiyacı olacak, tıpkı sizin gibi.
Soran+1 yılOrası öyle tabii ama bilemiyorum:( umarım dediğin gibi olur. İnsanlarla iletişimimde sorun yok. Muhabbet kurabiliyorum, karşımdaki insan bana hemen güvenir, ailesine veya bir başkasına güvenmeyip bana güvenen her şeyini rahatlıkla söyleyebilen çok oldu ama sorun, benim kimseye güvenememem. İnsanlara değer verir, derdini dinler anlamaya çalışırım ama ben bir derdimi anlattığımda kimseyi bulamam, karşımdaki dinlemez bile.. karşımdaki insan çıkarcı olunca ve bana zararı dokununca ben bu sefer o kişiyi hayatımdan çıkarıyorum, mesafe koyuyorum araya. Sonra yalnız kalan üzülen ben oluyorum maalesef. Küçükken ailen tarafından yeterince sevilip ilgi görmeyince, ve seni anlamaya çalışmadıklarında sonra hangi ortama girersen gir, hep öyle oluyo bunu anladım.
Soran+1 yılAynen öyle:(
Soran+1 yılHiç bilmiyorum ya, onu da çok düşünüyorum ne tercih yapsam diye. Askerlik istiyorum işte o olmazsa ne yazsam diye düşünüyorum.
Besyo olabilir belki...
Soran+1 yılBaşka ne bölüm olabilir? Var mı önerin?
Soran+1 yılEn çok da bunu düşünüyorum zâten. İnşaAllah mutlu olurum
Soran+1 yıl*
Soran+1 yılAz önce mesaj atmıştınız bana
+1 yılYaz konuş burdakilerle
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmakla geçse keşke
- +1 yıl
İlerside olur
Ulan bu hayat iyi kalpliler icin harbiden cehennem
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle:(
Soran+1 yılSağol sana da
Soran+1 yılBen atamıyorum
+1 yılBenim kadar deilsindir
06 Yorumla
Soran+1 yılBilemem:/ sen ne kadar süredir böylesin?
- +1 yıl
Doğduğumdan beri desem
Soran+1 yılNasıl tam olarak hiç sevenin konuştuğun biri yok mu yâni? Nasıl baş ediyosun bu durumla?
- +1 yıl
Zaman alistiriyor candan sevdigim bir kaç dostum kardeşim vardı onlarida kaybedince kaldım gene bir basima
Soran+1 yılZor yaa, çok zor hemde:(
- +1 yıl
maalesef zor evet ama ben bunlara hiç takılmiyorum insanların on yargılı oluşuna takılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana mesaj atarak sjdjdk
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen sana mesaj attığım gibi geçecek tüm sorunlarım..!
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılkurtulamayacaksın, kendi değerini bileceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi değerimi biliyorum da bilmekle olmuyo sadece.. Ayrıca niye kurtulamam?
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kurtulursun karamsar olma
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşaAllah kurtulurum hep böyle oldu yine böyle olur diye korkuyorum.
Soran+1 yılOlabilir...
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bisiklete binmeye başla kendini keşfet
01 Yorumla
+1 yılvalla ben de tekim. sevgilim mevgilim yok
00 Yorumla
+1 yılYamlızlık ömir boyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın?
016 Yorumla
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılMayısta mı yoksa Haziran ayında mı doğdun?
Soran+1 yılMayıs doğumluyum da ne alâka?
Cevap sahibi+1 yılBoyun ve kilon kaç?
Soran+1 yılNiye soruyosun?
Cevap sahibi+1 yılYalnızlık sebebini analiz etmeye çalışıyorum.
Soran+1 yılBoy ve kilomla mı analiz edeceksin:)
Soran+1 yıl162 boy 49 kilo
Cevap sahibi+1 yılMayıs ayında doğduğunu tahmin ettim, boyunu ve kilonu bilsem zaten burada ne işim var?
Borsada kazandığım paralar için para sayma makinesi arıyor olurdum ya da peygamberligimi ilan ederdim 😂😅🤣🤣
Küçük bir yerde mi yaşıyorsun?
Soran+1 yılÇok küçük sayılmaz ama küçük genel olarak. Merkezî bir yerde değilim.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni 👍
Sosyal olmayı seviyorsun, küçük bir yerde yaşıyorsun, 18 yaşında kanın kaynıyor ve çok daha fazlasını istiyorsun ve seni anlamıyor etrafındaki insanlar bu yüzden yalnızlık hissi var. Yazacak ve soracak o kadar çok soru var ki ama vaktim yok.
Soran+1 yılAynen öyle, haklısın dediğin gibi.
Sorun değil vaktin olduğunda sorarsan cevaplarım.
Cevap sahibi+1 yılKullanıcı adını verirsen sorarım.
Soran+1 yılVeremem burada. Gizliden çık istek atarım.
Cevap sahibi+1 yılAt bakalım
Soran+1 yılAttım
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bunun için intihar etmeye değer mi sence?
012 Yorumla
Soran+1 yılDeğmez. Aklıma geliyo sadece düşüncelerimi durduramıyorum
Soran+1 yılJöh müsün, yoksa sadece kullanıcı adın mı?
Soran+1 yılMemnun musun nasıl gidiyo
Soran+1 yılE tabi zordur. Ben de çok istiyorum jamyo denemek istiyorum aslında?
Soran+1 yılDenemek istiyorum da bayan alımı çok az oluyo. Bir de o kadar erkeğin arasında bayan askerler sıkıntı yaşıyo mu iletişim kurabiliyo mu onu merak ediyorum?
Jöh'e bayan alımı var mı? Çalıştığın yerde var mı mesela
Soran+1 yıl%10'luk kısmı?
Jöak'a var mı alım?
Soran+1 yılKadın alımı da var mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş olalım istersen
00 Yorumla
+1 yılzorr walla
011 Yorumla- +1 yıl
çıst
Soran+1 yılEvet, çok zor hem de
- +1 yıl
yaş kaç
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
ama gençsin xanem
- +1 yıl
dndje
Soran+1 yılN'oldu
- +1 yıl
hiçmi bir yandaşın olmadı
- +1 yıl
sorun burayı sallamış
Soran+1 yılArkadaşım oldu da çok hayal kırıklığına uğradım diyelim.
- +1 yıl
hmm şu an sıfır mı çekiyorsun
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten Nerede yaşıyorsunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılTekirdağ
- +1 yıl
Kaç yaşındasın sevgilim yok mu
Soran+1 yılYok hiç olmadı olmasın da. Benim sorunum ne ailem anlayışlı ne güvenebileceğim bir dostum var. Önceden çok oldu arkadaşlıklarım ama hepsi tarafından çok kırıldım, güvenim kalmadı. 18 yaşındayım bu arada..
- +1 yıl
Gel benim yanıma kaç beraber yaşayalım
Soran+1 yılOldu başka?
- +1 yıl
😇😇🥰
Gel arkadaş olalım 😉😄
00 Yorumla
+1 yılNe desem bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusal mı
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygusallıkla ne ilgisi var?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi sehirdesinn
02 Yorumla
Soran+1 yılTekirdağ
Cevap sahibi+1 yılYakiniz İstanbul
+1 yılKurtulamazsin
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
İnsanlar kötü ve bencil
Soran+1 yılEvet öyleler. Ama iyilerde yok mu hep böyle olmak zorunda mı:(
- +1 yıl
Yokkk
Soran+1 yılSen de mi aynı durumdasın?
- +1 yıl
Ben yıllardır aynı durumdayim
Soran+1 yılHadi ya:( Nasıl baş ediyosun?
bölümün ne akranız
18 Yorumla
Soran+1 yılLise sondayım
Soran+1 yılSenin?
Soran+1 yılNe düşünüyosun? Ben özellikle bu aralar çok kararsızım
Soran+1 yılHayırlısı olsun İnşaAllah;)
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşın kaç
016 Yorumla
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılİleride olur çevren
Soran+1 yılİnşaAllah ya:/
Cevap sahibi+1 yılÜzülme bunun içinnn
Soran+1 yılElimde değil bir yere kadar üzülmezsin, sonra cidden tahammül edilemeyecek seviyeye geliyo
Cevap sahibi+1 yılKardeşin yok mu
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsin o hâlde?
Soran+1 yılYalnızım bayaa:(
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsinnn
Soran+1 yılBenden daha mı iyi bilicen yalnız olduğumu, yalnızım:) ayrıca kardeşim de kötülüğümü falan ister fesat çok, sinsi falan maalesef:( onu da çok severdim kolur kollardım başkası için çok kez ezip geçti beni, çok soğudum.
Cevap sahibi+1 yılOkul ne durumda peki
Soran+1 yılLise son
Cevap sahibi+1 yılEğitim hayatında çok olur çevren
Soran+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yıl🌹
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası