"Dikkat dağınıklığı, iletişimimizin özgünlüğünü açığa çıkarır. Duygusal olarak mevcut olmadığımızda, etkileşimlerimizin yüzeyinde süzülüyoruz ve becerilerimizin nüanslarının test edildiği ve rafine edildiği derinliklerde asla dolaşmayız."

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Dikkat dağınıklığı, iletişimimizin özgünlüğünü açığa çıkarır. Duygusal olarak mevcut olmadığımızda, etkileşimlerimizin yüzeyinde süzülüyoruz ve becerilerimizin nüanslarının test edildiği ve rafine edildiği derinliklerde asla dolaşmayız."

Odaklanma sorunu yaşamam ama aynı anda birden fazla şeyle de gün içinde ilgileniyorum bazen odak noktam ister istemez kayıyor dalgınlaşıyorum sonra duruyorum bir kahve içiyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum. Tek bir şeyle ilgilenmek sıkıcı geliyor artık ^^
Kaldığın yerden devam ediyorsun sorun yok.👌🏻
Hayır dikkatim genellikle çabuk dağılmaz.. odaklandığım zaman bunu kola kolay kaybetmem.. zaten bir işi bitirmeden rahat edemediğim için de önce işe odaklanır sonra rahatıma bakarım hayatımda
Cevap
13Cevap
Gürültü ortamında dikkatimi toplayamam. Ancak hep birilerinin bir şey soracağı zamanlar da buna denk gelir.
Evet maalesef🙃
Genel olarak dikkat dağınıklığı yaşamam fakat aşırı derecede kafam yoğun olduğunda dikkat dağınıklığı, odaklanamamayı yaşıyorum.
Genel olarak yoksa hersey yolunda dikkatte✨👌🏻
İstediğim bir şey için yara alsam da dikkatim dağılmaz. :D
Genelde çok dikkatliyim. Sadece, bazen çok yoğun düşündüğüm anlar oluyor. Bu anlarda dikkatim zayıflayabiliyor.
👏🏻💯
Bu sorundan muzdaribim her zaman. Çok çabuk dikkatim dağılır. Konsantrasyonumu kolay sağlayamıyorum
Kalem testiyle aşabilirsin. Her gün 2 dakikadan başlayarak zamanla 15 dkya çıkar masaya koy kalemi ve ona odaklan süre tut bunu yaparkende🌸🌹
Aynen evet günün herhangi bir zaman dilimi olabilir ya da aklına bu test geldikçe☺️🙂🌸
Rica ederimmm🌺🌹☀️
Hayır dağılmaz bu konuda kendimi şanslı hissediyorum
👌🏻💯
Evet
Kendi kendime tanı koymak istemiyorum ama dehb yaşıyor gibiyim
Tebrik ederim öncelikle kendin tanı koymadığın için bu hatayı yapan çok ne yazık ki🌺Bir uzmandan mutlaka destek al tatlım🌹
Teşekkür ederim
Sessiz ortamda hiç dağılmaz ama ses oluğu zaman odaklanamıyorum dağılıyor.
Bende de var o maalesef🙄🙃
Yok dağılmaz ya. Umrumda olmaz ne olduğu ben işime veya ne yapıyorsam ona odağımı bozmam
Tebrikler👏🏻
Yaptığım işe kendimi kaptirdiysam kolay kolay dağılmaz
Bravo👏🏻🌹
Evet odaklanmam çabuk sıkılırım öyle.
Kalem testiyle aşabilirsin. Her gün 2 dakikadan başlayarak zamanla 15 dkya çıkar masaya koy kalemi ve ona odaklan süre tut bunu yaparkende canım.🌺
Yok dikkatimi verdiğim zaman dagitmam
👏🏻👍🏻
İlgimi çeken bi konuysa dağılmaz
Evet ilgi alanı da çekmeli doğru🌸
Ahahahaha poor things izledin mi
İzledim☺️
Çok iyi filmdi ya cidden Emma ablam oscarı haketti yani
👍🏻💯👏🏻
Kolay kolay dahilmaz
Neye dikkat ettiğime göre değişir
Yok odaklanmayı özellikle severim dikkatliyimdir.
Hayır
👏🏻👏🏻
Teşekkür ederim
Evet dağılır
Kalem testiyle aşabilirsin. Her gün 2 dakikadan başlayarak zamanla 15 dkya çıkar masaya koy kalemi ve ona odaklan süre tut bunu yaparkende canım.🌺
Okurken bile beynim yandı😄
Hahaha sabah sabah okuyunca sakin kafada okursun😄🌹
😄🤍
Hayır.
Harika.👏🏻
Oralet iç
Bende yok dikkat dağınıklığı içmek sana iyi geliyorsa sorun yok🙃
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?