Bu ara ders çalışırken falan aşırı derecede dikkatim dağılır oldu, sizin de herhangi bir şeyle meşgulken dikkatiniz hemen dağılıyor mu? 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tek bir şeyle meşgulsam dikkatim dağılıyor, aynı anda birden fazla şeyle meşgul olmam lazım, o zaman daha dikkatli ve pratik olabiliyorum. Yapacak tek bir şeyim varsa ona yoğunlaşınca aklımı deneyip bir sakarlık yapıyorum mutlaka. (şahsi ilişkiler hariç)
Yani Elbette elimden geldiğince dikkatli dağıtacak şeylerden uzak duruyorum özellikle namaz kılarken bu durum başına girebiliyor O yüzden elimden geldiğince sade kıyafetler ve sade bir seccade kullanmayı tercih ediyorum
Gerçekten odaklanmamı gerektirecek bir iş ise dikkatim öyle kolay dağılmaz. Fakat ruh halim inişli çıkışlıysa yani modum pek iyi değilse dikkatim dağılmaya çok meyillidir.
Modun çok iyi değilse yeteri kadar odaklanamazsın zaten, en azından bana öyle oluyor
Cevap
17Cevap
Bir şeye odaklanmışsam aşırı gürültü yoksa eğer kitlenirim dağılmam
Hayır ilgilendiğim ve sevdiğim bir şeyse dikkatim dağılmaz
Evet, dağılıyor. Çünkü; tam bir şeye odaklanırken, inadına gürültü yalan bir bina var :D
Yavru köpeği var ona dua etsin. Köpeğin hatırına kapıyı kırmıyorum :D
Çünkü; gerçekten tahammül edemiyorum artık 🥲
Maalesef. Kaderimiz ise çekeriz 😄
Dikkatim hiç toplanmıyor ki dağılsın, toplamaya çalıştıkça iyice saçıldığı için artık hiç kalkışmıyorum bile buna. Dağınık idare etmeyi öğrendim.🤷♀️
Yüksek ses ve kalabalık bir ortamda çabuk dağılıyor dikkatim.
Ders çalışırken isteksizsen (benim gibi) çok normal. Ders çalışırken aklım sürekli başka şeylerde oluyor genelde.
Yanımda bomba patlasa bile dağılmıyor, seviyorum bu özelliğimi.
Sevdiğim işi yapıyorsam dağılmaz, sevmediğim ama yapmak zorunda olduğum işlerde çabuk dağılır
Ders çalışırken çıt sesine tahammülüm yok bu yüzden gece daha verimli çalışırım.
Dikkat değil ama kafam başka yerler deyken başka işleri mi yürütemiyorum tek sorunum budur
Hayır istediğim bir şeyse dağılmaz
Esaah mı
Bu aralar çok dağılıyor..
Evet dağılıyor
Bazen oluyor ama genel olarak dağılmaz.
Evet kafam çok meşgul olursa 😂
Hayır dikkatim güçlüdür kolay dağılmaz
Bazen olur odaklanamam
Bir kaç dakikadan fazla odaklanamıyorum..
Evet
Hayir
Evet cook çabuk
Evet
Senve
Evet 😑
Evett
Yaptığım işe bağlı
Hayır dağılmaz
Evet öyle maalesef.
Dağılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?