Beyin yok
Nezaket yok
Sohbet yok
Muhabbet yok
Guzel bir enerjisi de pek canlı biri değil yani hic seysi yok ama ben nedense varmış gibi kuruyom kafamda
Nezaket yok
Sohbet yok
Muhabbet yok
Guzel bir enerjisi de pek canlı biri değil yani hic seysi yok ama ben nedense varmış gibi kuruyom kafamda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Her günümüz geçmişten izler taşır. Bugün daha çok dünden gelmiştir. Bugünü yaşamak ise gerçekten emek vermemiz gereken bir konudur. Emek vermek diyorum çünkü emek vermezsek beynimiz bilinçdışı işlemeye devam edecektir. Peki bilinçaltımıza da çocukluğumuzun büyük bir bölümü yatıyorsa belkide kafamızda bugün mükemmelleştirdiğimiz şeyi bugüne değil çocukluğumuza sorarak cevaplamalıyız.
Çocukluğumuz erken dönemlerinden bugüne şema dediğimiz beyin için daha kısa yoldan daha hızlı sonuca giden yerleşmiş düşünce kalıplarımız vardır. Şemalarımızın içinde kötü bir durum dahi olsa beyin tanıdık olan en kısa yolu en karlı yol olarak seçmek ister ve müdahale edilmediğinde o yoldan gitmeye devam eder.
Peki bu yol ne demek?
Şayet sürekli kendini feda eden biri olarak büyüdüysen hayatına kendini feda edeceğim kişileri seçersin çünkü kendini feda etme şemam senin sandığından çok daha aktiftir.
Ya da duygusal olarak büyürken sana verilmesi gereken sevgi çok azsa ve sen duygusal olarak yoksundan, seni duygusal açıdan yoksun bırakan insanları hayatına seçersin. Çünkü beyninde tanıdık olan örüntü duygusal olarak yoksun olmaktır
Şemalar ile ilgili kitap öneriniz var mi sıla hanım
Peki sıla hanım geçmişteki gibi insanlar seçmemek için neler yapmalıyız bu cevaba ihtiyacım çok var gibi