Okadar akıllı insanlar var ki herkes zekasına göre birini bulduğu için ben hep slkları mı bulcam?

Ya slk olduğum için iyi biri oluşum ve diğer birçok iyiözelliğimi bile görmeyen biri miçıkacak karşıma? Ya da bu iyi özeliklerimin öneminin kalmadıgı biri denk gelecek demek bu ben slksam ve karşıma hep slklar çıkacaksa? Yani slk olan biri de iyi özelliklerimi görmeyecek demek oluyor bu :(( keşke akıllı olsaydım bilmiyorum akıllılar cevap verin her akıllıdan memnun musunuz slklardan iyilerdir bence çünkü bişileri yapmaa amaçları oluyo en azından. Benm karşıma çıkanlae hep deli gibiydi takıntılı deli manipülatifleri de slklar grubuna katıyorum ben akıllı değil bunlar çünkü. Neyse ne zaman akıllı ve iyi biri bulucam ben? İyiliğimi göz ardı etmeyen bir akıllı hatta. Slklar hep iyi özelliklerimi görmeyip o gibi olduğumu sanıyor çünkü. tamam slk olabilirm ama karşıma çıkanlardan daha akıllıyım diye düşünüyorum. Slk olduğum için slk çektim fakat akıllılar hiç mi çıkmayacak karşıma? Bu duygudan yoksun ya da inatçılık gibi kötü duygulara sahip kişiler de slklara dahil. Fazla akıllı olduğunu sanan bana duygu vermeyenler de slklara dahil. Ne istediğimi anladınız siz. Akıllı bulacak mı beni hiç? Ne kendimi deli gibi ne onu deli gibi algılamamamı sağlayacak biri, tüm bu slklar yüzünden paranoyak oldumve bu dünyanın gerçekliğini bana hissettirecek ne kendni ne beni ne dünyayi kandırmayan akıllı biri var mı? Slk insanlar paranoyak yaptı beni. Akıllıyım dese hattaakıllıolsalar bile bana gerçekliği hissettirmediler çünkü eksik bişi eksik onlarda. Birbirimizi anlayamadıgımız insanlar olunca onlar benim gözüme deli gibi geliyor. Eksik olan şey bu anladınız mı? Tüm bu slk iyi kötü akıllı akılsız karşıma çikmiş herkes deli gibi geldi bana ciddiye almaya çalıştım ama onlar ciddiye alınmamak için ugrastı sanki. Deli herkes. Akıllı olmadıgım için mi, biliyorm insan komlekstir, ama karşıma çıkanlar ben gibi ise eğer ben dayanamıyorum kimseye. mesela birini deli sanırsınız ama asıldeli sizsinizdir ya o duruma getirdiler beni. Okadar çok akıllı gibi görünen deli ve düz deli çıktı ki karşıma gerçekten akıllı ve iyii insnlar var mı merak ediyorum paranoyak oldum. Hiç kimse birbirini anlamıyor ise herkes deli o zaman ama ben bunu kabul etmiyorum. İllaki vardır ben gibi. Ben çok şanssızım sadece akıllı biriyim duygusal anlamda iyi insan olmak ve zeka anlamında da., ama asla karşılık alamıyorum bu benden kaynaklı mi? Ben deli değilim ama çok haksızlık yaşadım yoksa ben deli olduğum için mi öyleleriçıktı karşıma ama dediğim gibi her türlü ben onlardan daha iyiydim belki de ortayım. Her türlü hak etmedim akıllıları hak ettim.

Güncellemeler
+1 yıl
Çok derin bi soru umarım anlayan çıkar. kendi özelliklerimi de yazdım.
Okadar akıllı insanlar var ki herkes zekasına göre birini bulduğu için ben hep slkları mı bulcam?