"Hata yaptığında şu üç unsuru uygula; kabul et, ders al, tekrarlama."🌸

"Hata yaptığında şu üç unsuru uygula; kabul et, ders al, tekrarlama."🌸

Bir hata yaptığımda, hatayı düzeltmek için çaba gösteririm. Hatalar normaldir ve herkes yapabilir. Önemli olan, hatadan ders çıkarmak ve daha iyi bir şekilde ilerlemek. Kendimi çok fazla eleştirmek yerine, hatayı kabul ederim ve bir sonraki adımda daha iyi olmak için çalışmak benim için önemli.
Harika motto🌹
🌸✨️
Hatamı her neyse ikrar eder ve sonra gerekli olan dersi alıp o hatayı bir daha tekrarlamadan ilerlerim. Bazen hata yapınca o hatayı yapmaya sebep olan dost maskesi giyinmiş düşmanlar olur, onları da tespit edip onlarla tüm iletişimi sonlandırırım.
Tespitlerini detaylı yapman iyi bir analizci olduğunu gösteriyor🌸
Çok teşekkürler 🌸
🌸✨
Hatayı neden yaptığım ve kime yaptığım önemli. Hak ettiğini düşünüyorsam, kabul ederim ama asla özür dilemem.
İstemeden yaptıysam kabul ederim ve özür dilerim.
Özür dilediğim halde konu hala konu uzuyorsa, o kişiden soğurum. Ve bir daha hata yaparsam, asla özür dilemem.
Özür kibrinden uzak düşüncen gayet yerinde bende bu düşüncedeyimdir özürde😌
Güzel.
Hata yaptığımda, hatamın nedenini anlamaya çalışırım, ardından gerekli düzeltmeleri yaparım ve gelecekte benzer hataları önlemek için ne yapabileceğimi düşünürüm. Hatalar, öğrenme fırsatları ve tecrübedir benim için ve büyümeye katkıda bulunabilirler.
Çok doğru her hata aslında yeni doğruların önünü açmaktır aynısı tekrarlanmadıkça.☺️
Cevap
11Cevap
Canım sıkılır ve neden oldu diye içim içimi yer
Geçmişte kalmıyorsan anlıksa sorun yok🙂
Geçmişte kalıyor işte
Kabul ederim, ders alırım ama tekrar etmem diyemiyorum 😅 kendimle ilgili konularda ısrarla devam ettiğim hatalarım oldu
Yaptığım hatanın ne olduğuna ve kime olduğuna göre değişir bir durum bazen bile isteye hata da yapar insan..
Yok ben önemsemem hata insanlar icindir derim gecerim 🤠
Kendime canımsın diyorum genelde (bunu gülerek yazdım). Hatamı düzeltmeye çalışıyorum hemen.
G ve z ile başlayan bir kelime idi.
Ahahah anladım😂
Hatamı kabul ederim ve düzeltmeye çalışırım
Harika🌹
Hay ananı s….. ya diyorum
Refleksler dedirtiyor bazen🙃
Tekrarlamamaya* çalış desek
Motivasyon cümlesi harekete geçirecek şekilde hitap etmeli😌
Anladım ama tekrarlama diyince hata yapmaktan da korkmaya doğru giderr. Hata yapmaktan da korkarsan yeni şeyler denemeyi bırak... aman salla yaa ben çok takılıyorum belki deee
Korku değil uyanış🙃
hayatımda tutmam
hata affetmiyorum
Aksi lanet diye 🤬
Çok normal😌
Erken sordum ondan ahahha😂
Ahahah😂😂sıra gelir senin sorularada
Hahaha benimkilerde genel z kuşağı değilki😂😂
Aşk kişilik toplum bunlar genelde ilgi ceken kategoriler aklında olsun😌
Film görselleri gifler kullan ve ufak alıntı düşünür sair psikolog gibi kisilerin cümlesini ekleyebilirsin
Çekim açısı vs bunlarda etkiliyordur filmler izleyici kitlesi daha yoğun olduklarından daha cok ilgi cekerler☺️
Tepkisiz kalırim
Tepki veremezsin ki
Tamm insllah
Ben hata yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?