Böyle piskopat taniyorum çevremden birisi ben ayrica yurt disindayim bana anlatti bazi seyler oldu cok kizin hayaleriyle oynadi onlari üzmek yıpratmak ağlatmak hooşuna gidiyor bundan cok zevk aliyor Bu hasta olabilir mi? Allah kahretsin nerde deli var beni buluyor arkadaşlar bu cocuk simdi ne yapmali? Hasta mi degil mi neden insan böyle seylerden zevk alir?
Güncellemeler
+1 yıl
Cinsel yaşama niye düştü bu soru düzeltn şunu ya
Güncellemeler
+1 yıl
resmen kizi üzünçe aşırı derecede haz aliyor mutlu oluyor sebebi ne olabilir
Anlatiyorum anlamiyor kizin ağlamasından zevk aliyor onun duygulariyla oynuyor kiz ona seni seviyorum seni özluyorum diyince o daha ck mutlu oluyor zevk aliyor bundan piskopat birisi bence kizi manipule ediyor
Sen kendini fazla akıllı mı sanıyorsun? bir şey soracam diyip profilimi açıp kim olduğumu öğrenmek için beni kandırabileceğini mi sandın 2 gram aklınla?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet ruh hastası karaktersizse alır tabi ki de.. kadınların da öylesinden uzak durması gerekiyor zaten..
Vicdanlı bir insan kimseyi üzmekten zevk alamaz hasta tabi narsist birine benziyor.
Hasta değil mi destek mi almali simdi nereye gitmeli yani?
Hasta evet destek almalı psikoloğa gitmeli
Tesekürler yönlendircem insallah gider
Bu çocuk hiç sevilmemiş hep hor görülmüş dışlanmış olabilir o yüzden başkalarına eziyet etmekten zevk alıyor
Dogru diyor olabilirsin bu durumda bu cocuk ne yapmasi lazim doktora da gitmiyor
Onu anlamaya çalış bence, neden böyle yaptığını sor ve o insanlara bu yaptığının ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalış
Anlatiyorum anlamiyor kizin ağlamasından zevk aliyor onun duygulariyla oynuyor
kiz ona seni seviyorum seni özluyorum diyince o daha ck mutlu oluyor zevk aliyor bundan piskopat birisi bence kizi manipule ediyor
Alabilir, bunun cinsiyeti yok ki, Allah kötülerle karıştırmasın
Amin
Degisik gercekden hasta yani bundan zevk alan
O kişi insan olmadığı için ona normal geliyor bunu anlaması işin yakınından birinin başına gelmesi dileğiyle inşallah o zmn anlar.. 👏
Kızları üzmekten zevk alıyorum.
Bana yazarmisin
Profilini açsana bi
Neden?
Merk ettm
Bisey sorcam
Sor bakalım
Sen kendini fazla akıllı mı sanıyorsun? bir şey soracam diyip profilimi açıp kim olduğumu öğrenmek için beni kandırabileceğini mi sandın 2 gram aklınla?
Şu KS nin çirkin çirkef karılarıyla muhattap olmamak gerekiyor demek ki. Bir daha kızların sorusuna yorum atmayacam
Aslında zevkli :d
Neresi zevkli mal mal konuşma hasta gibi
seni kızdırmak için yaptım ve kızdın hoşuma gitti
Al bi tane daha mal
sakin olsana
Olabilir sedef. Bu mümkün
Hasta ya
Psikopat çok
Aynen öyle
Evet özelliklede namuslu kızları sevmezler