#Hayata karşı yüksek iştahla atılan insanda hangisi daha fazla ağır basıyor sizce?

#SheWolfWoman
#Hayata karşı yüksek iştahla atılan insanda hangisi daha fazla ağır basıyor sizce?

#SheWolfWoman
Hırs fazla olursa belli bir süreden sonra huzursuzluk yaratıyor. Para hırsı ya da kariyer hırsı gibi şeyler örnek olarak. Bir çok kişiyi hayatında kaydedebilirsin. Ama yaşama sevinci varsa eğer içinde be hayata umut dolu, pozitif bakıyorsan eğer daha anlamalı ve güzel geçer diye düşünüyorum.
Bence yaşama hırsı daha ağır basmalı.. çünkü yaşama hırsı olunca insan da yaşama sevincini arama hırsı da oluyor ve elinde sonunda bunu buluyor.. ama hırs olmazsa vaz geçer bu da kaybetmesine neden olur
Yaşama sevinci ile ilerleyemez hırslanırsa ilerler ve sevinci bulur gerçi bir tanıdığım her şeyi salla gitsin yaptığı halde ćok mutlu ve ben hırs yaptìğım halde mutlu değilim ama olsun inanıyorum ileride bu hırsımìn karşılığını alacam
Cevap
6Cevap
yaşama sevinci olmalı bir insanın. yaşama hırsı saçma oluyor bence. 😆 zaten yaşıyorum yani neyin hırsı olsun
Yaşama sevincini bulmak için hırslı olmak lazım ama hırs ihtirasa dönüşmemeli.
Yaşamayı seversen hırsın da olur. Ancak sadece hırs sevgi doğurmaz ve bir işe de yaramaz.
Yaşama hırsı derken bunu anlamadım fakat son nefesine kadar yaşadığını hissetmeli..
Yaşama sevinci ağır basarsa mutlu olursun
Yaşama sevinci elbette
Yaşama sevinci. Hırs iyi birsey değil
İnsan öyle bir duruma geliyor ki ikisi de olmuyor
Yaşama hırsı bence
Yaşama hırsı
Yaşama hırsı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?