Açıklamayı okuyup yorum yapın 🙂
Kışlık ayakkabı alırken bile sıcak tutar mı diye bakılmaz. Güzel duruyor mu tipi bana, kıyafetimle uyumlu mu ona bakılır. Ayakkabı metaforumuzu örneklendireyim;
1 Şahıs: Alıp giyer, kullanır sonra bakar ki bu ayakkabı hem güzel hem de sıcak ve ferah. Anca o zaman doğru kararı verdiğini anlar. 2. Şahıs: Alır bir süre kullandıktan sonra pişmanlık olur çünkü estetik olması dışında tek özelliği yoktur.
Aslında her ikisi kaybetmiştir, birincinin sadece şansı yaver gittiği için mutlu. Tam tersi de olabilirdi.
Duygularıyla hareket ederken beynini de yanında götüren kadın hangi ayakkabıyı seçeceğini zaten bilir, kaybetmez, daima kazanan taraftadır.
* Şimdi gelir biz ayakkabı mıyız diyenler. Kimse yoğurdum ekşi demez. 😄 Bahtınız açık olsun, kalın sağlıcakla.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer