28 yaşındayım ne meslek var ne aşk hayatı ne aile. Bu hayatta istediğim hiçbir şey olmadı ama hiçbir şey!
B*k gibi bit aileye doğmuşum potansiyelimi gerçekleştiremedim bir kariyerim yok aşk hayatı desen hayatımda hiç sevgilin olmamıştı ve ilk ilişkimi de geçen sene evli biriyle yaşadım sevgililij bile değildi zaten iyice dağıldım o olaydan sonra aşka sevgiye de küstüm hiçbir şeye inancım hevesim enerjim kalmadı size yemin ederim ki.
3 yıldır greencarda başvuruyorum yine çıkmadı. Yani şu anda da güzel bir şey olmaduysa ne zaman olacak gerçekten yoruldum ya
Sadece nefes alıyorum başka hiçbir şey değil genç yaşımda gerçekten ecelimle ölmek istiyorum başka hiçbir şey değil
Thy hosteslipe başvurayım diyorum dilim yeterli değil artı olarak kilo olarak zayıfım zaten bu sebeplerden elenirim ki boş hayal hayal bile değil hatta
Gerçekten ne olacak halim böyle ben bittim tükendim
B*k gibi bit aileye doğmuşum potansiyelimi gerçekleştiremedim bir kariyerim yok aşk hayatı desen hayatımda hiç sevgilin olmamıştı ve ilk ilişkimi de geçen sene evli biriyle yaşadım sevgililij bile değildi zaten iyice dağıldım o olaydan sonra aşka sevgiye de küstüm hiçbir şeye inancım hevesim enerjim kalmadı size yemin ederim ki.
3 yıldır greencarda başvuruyorum yine çıkmadı. Yani şu anda da güzel bir şey olmaduysa ne zaman olacak gerçekten yoruldum ya
Sadece nefes alıyorum başka hiçbir şey değil genç yaşımda gerçekten ecelimle ölmek istiyorum başka hiçbir şey değil
Thy hosteslipe başvurayım diyorum dilim yeterli değil artı olarak kilo olarak zayıfım zaten bu sebeplerden elenirim ki boş hayal hayal bile değil hatta
Gerçekten ne olacak halim böyle ben bittim tükendim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence takma hiç.. sabret
Ailen ile ne gibi bir sorunların varki neden böyle sıkıntı yaşıyorsun
Kültür farkı yanlış aileye doğmak diyeyim en basitiyle. Arkanda birileri olmayınca hayat hep ters gidiyor böyle
Bu anlattigin duyguyu zamanında ben daha çok yaşadım yeri geldi sıkıldım bunaldım yeri geldi bu sıkıntılardan ders çıkardım sabredip kendi ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim şu an çok şükür iyiyim
Çok fazla karamsarlık içindesin ama bekletilerinde fazla
Ne bekliyormuşum kanka okuduğunu anlama sorunun mu var fazla olan beklentim nedir tam olarak?
Neyse zaten şu cevabın için fazla konuşmaya gerek duymuyorum kusura bakma önce biraz kendini yeni baştan degerlendirmeni tavsiye ediyorum
Bazen dibe vurmak lazım iyice.
Daha ne kadar kanka artık ya
Bilmem herkesin artık tamam yeter dediği bir nokta vardır ama lafta değil gerçekten diyip ayağa kalkıp artık başlıyoruz diye başladığı ve herşeyi değiştirmek için çabaladığı bir nokta.
Tanışalım konuşalım ister misin?