Kişilik & Karakter Sessiz sakin insanlarla mı yoksa kurnaz hareketli insanlarla mı daha iyi anlaşırsınız? nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şöyle bir taraf sessiz sakin daha uysal öteki taraf daha hareketli daha asi. Hangi tarz insanla daha iyi anlaşırsınız. Sessiz sakin insanlarla mı yoksa kurnaz hareketli insanlarla mı daha iyi anlaşırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Sessizlik güzel olsa da yalnızlık insanı üzüyor sürekli devam ettiği için 0 0 Yorumla
dispensary Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ikisi de ayrı güzel. birisi derinleşmeni diğeri eğlenmeni sağlıyor enerji veriyor 1 3 Yorumla golgi_aygıtı +1 yıl bu sefer de ben aynı görüşü atardım Yorumla dispensary +1 yıl o zaman bu da sizin teveccühünüz Yorumla nisatakana +1 yıl Ben hareketli kız sakin erkek seviyorum sakin kızlar sıkıntı hareketli erkek bela oluyor smsmsms Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sessizlik güzel olsa da yalnızlık insanı üzüyor sürekli devam ettiği için
ikisi de ayrı güzel. birisi derinleşmeni diğeri eğlenmeni sağlıyor enerji veriyor
bu sefer de ben aynı görüşü atardım
o zaman bu da sizin teveccühünüz
Ben hareketli kız sakin erkek seviyorum sakin kızlar sıkıntı hareketli erkek bela oluyor smsmsms