Kendinizi sevmediğiniz gibi ortamlarda da çocuklarınızın duymayacağı yerlerde hep onların kötü yanlarını vurgulamak gibi..
Bu kadar yıkık mısınız cidden ya bi kendinize gelin djdmdm
Kendinizi sevmediğiniz gibi ortamlarda da çocuklarınızın duymayacağı yerlerde hep onların kötü yanlarını vurgulamak gibi..
Bu kadar yıkık mısınız cidden ya bi kendinize gelin djdmdm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır kendime değersiz demem. çocuğuma da iyi bakarım
Yani çocuk sahibi olma konusunda bir çok korkum var. Asla örnek bir ebeveyn olmiycağımı düşünüyorum. Bu beni hep eksik ve yanlış hissettiriyor.
Anne baba olmaması gerkenler olabiliyorsa senden neden olmazmış? Sağlıklı çocuk yetiştirebildikten sonra bu kadar ağır sorumluluk hissetmen normal herkes gibi bakalım bn nasıl baba olacağım
Umarım çok iyi bir baba olursun. Galiba sen şu an bir bebek bekliyorsun anladığım kadarıyla. Sana küçük bir tavsiye vermek isterim. Şayet ebeveyn olursan çocuğunda görmek istediğin şeyleri önce kendin uygula, çocuğunda görmek istemediğin şeyleri de önce kendin uygula ve uzak dur. Yani ondan önce kendini eğit, harika bir ebeveyn olmak istiyorsak bunu anlamamız gerek.
Çok teşekkür ederim daha öğrenciyim bunu da yaşayanlar için sormuştum her önüne gelişte çocuk yapıyor ben de buna karşıyım umarım zamanla daha da bilinçlenirim.
Çoğu aile öyle yapıyor maalesef.
Korkardım