Kendine ya da çevrendeki insanlara asla ama asla yalan söylemeden yaşayabiliyor musun? 😋 Görelim bakalım dürüst çalışkan üyeleri shsh Keyifli günler.. 🥂✨️
Dürüstüm bence, hissetmediğim hiçbir iyi veya kötü duyguyu söylemem mesela, ayrıca bana yalan söylenmesini istemeyip kendim söylemem bana yakışmaz o yüzden olabildiğince yalan söylememeye çalışırım. Yalan kırmızı çizgim kısaca öyle söyleyeyim :D
Asla diyemem asla dersem büyük yalancıyım demektir ama yalan söyleyenden de söylemeye mecbur bırakandan da nefret ediyorum. En dürüstüm diyen bile eşine, sevgilisine annesine ya da en beteri mutlaka kendine yalanlar söylüyordur kaçabildiğimiz kadar kaçıyoruz diyelim...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaşadım yaşıyorum … yalan Özgüven eksikliği ve komplesdir. Kendine saygın varsa kimseye Yakan söylemene ne gerekecek duruma sokarsın kendini ne de öyle durum oluşsada yalana baş vurursun.
alfa insan yalan söylemez… her doğruyu her yerde söylemek demek değil bu.
Dürüstlüğümden asla ödün vermem. Kimse için prensibimi bozmam. Bu yüzden hep gerçekleri söylemeye meyilliyim madem gerçekler acı o zaman hazmedemeyen kendini kandırmaya devam etsin.
Yaşayabiliyorum. Çok dürüstüm. Ne geliyorsa başıma zaten dürüstlükten geliyor herseyin fazlası zarar misali dürüstlüğün ayarını tutturamiyorum maalesef. Şeref*iz insanlara şak diye ne olduklarını söylüyorum mesela.