Ben bknz insanları artık konuşmasına göre nasıl bir insan olduğunu az çok tahmin ediyorum ona göre kendim mesefami koruyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz?
Yeni birileri tanıdığınızda veya genel olarak insanların önce tahmin eder misiniz karakter olarak size + ve - uyumlu olmayacağını?
Tabiki ilk tanımaya başladığın insanın tam kişiliğini çözmek mümkün olmaz bu önyargılı yaklaşmak olur , ama enerjimizin tutup tutmadığını hemen anlayabiliyorum
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Benim sezgilerim çok kuvvetlidir yoksa kurtulma ihtimalim yoktu demek istediğim tamam kötü biri biliyorsun? kötü şeyler yaşatmış ama onu önceden sezmek süper bir durum sanki onun tuzağını anlıyorsun? çünkü göz teması çok yaptı ikinci göz temasında hiç yüzünü çekmedi burdan şüphelendim bana iğrenç bakıyordu ve dediklerim de çıktı neden çünkü yukarı çıkmadım yoksa Allah korusun düşünmek istemiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
Hemen anlarm
1
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yeni birileri tanıdığınızda veya genel olarak insanların önce tahmin eder misiniz karakter olarak size + ve - uyumlu olmayacağını?