Birini kırmamak için sustuğunuz, ya da yanlış bir şey yapmamak için geri adım attığınız.

Birini kırmamak için sustuğunuz, ya da yanlış bir şey yapmamak için geri adım attığınız.

Maalesef kaldım ama uygun bir zamanda içimdekini akıtmayı seviyorum çünkü İçimde kalan beni rahatsız ediyor O nedenle içinde tut tut nereye kadar insanın kendisine zarar veriyor içinde tuttukları Tabii bazen bazı şeylerden de kollamıyor değil dikkatli olmak da gerekiyor
Kendimi zapt edebildiğim yere kadar tutarım, karşımdaki kim olursa olsun. Kalp kırmak çok kolay iş, marifet kırmamakta. Çok oldu sustuğum, yumruğumu dişlerimi sıktığım konular ve kişiler. Özellikle sevdiğim adam ise karşımdaki daha sabırlı olmaya çalışıyorum. Ne yapıyorum, Allah’a havale ediyorum, takdiri ilahi diyorum, bugün de bununla sınandık alnımızın akıyla çıkmayı nasip et Rabbim diyorum. Ben kendimi o an pişman olacağım şeyleri yapmaktan ve söylemekten kurtarmış oluyorum. Karşındaki haksız dahi olsa, sen kendini suçlayacak bir şeyler buluyorsun eğer tutmazsan kendini.
İnşallah geçer ve düzelir 🙏 sen en doğrusunu yapıyorsun, son cümle harika çünkü karşında ki kötü bile olsa sonra kendini suçluyorsun tutamadığın karşılık verdiğin için
Geçmesi ve düzelmesi gereken bir şey yok ki can. İlişmemek lazım Barış ya, en öfkeli anımda bile konuşmamayı tercih ediyorum. Zamanı geri alamıyoruz, söz ağızdan çıkınca sonrasında o pişmanlığı kendime yük etmek de istemem, karşındaki ne kadar hak ederse etsin söyleyeceğin her şeyi, senden daha değerli olamaz çünkü sen kendine yakıştırmadığın bir eylemde bulunacaksın.
Doğru söylüyorsun can kesinlikle öyle, işte bazen dayanamıyor insan sustukça karşıda ki zorluyor ses etmediğimiz için oluyor. ama yine de karşılık vererek zaman harcamamak gerekiyor.
Bak o sesi çıkaracaksan bir kere ama sağlam çıkaracaksın. Sen ona, o sana karşılık verecek sürekli aksi takdirde ama sonuç ne? Ne geçiyor insanların eline böyle yapınca..
Kesinlikle.. zaten hiç takmamak gerekiyor aslında konuşsun dursunlar. karşılık verince önemli de sanmaya başlıyorlar kendilerini
Bırak öyle sansınlar, senden ne eksilir?
🙏🌸
Teşekkür ederim can 😌
Rica ederim can 💞🙏
Bu konu uzmanlık alanım oldu denebilir.. Atmamam gereken adım, söylememem gereken bir söz varsa asla söylemem.. Kendi seviyemi düşürmemek ya da çizgimi bozmamak adına böyle davranırım genelde..
Evet evet dün yaşadım bunu😀
Cevap
19Cevap
Evet tutarım tutarım ama bir bırakırsam da freni patlamış kamyon gibi bodoslama dalarım.. 😂 Kim kırılmış kırılmamış umurumda olmaz..
İnceldiği yerden kopsun. Kendimi hiç tutamam. Yok efendim kırılacakmış, üzülecekmiş, umrumda değil. Canımı sıkanın, canını çıkarmak istiyorum. 😅
Evet eskiden kırmamak için sustugum oldu, sonrada bir şey söyleyince suçlu oluyoruz. Suçluluk duygusu taşıdığımız için kırmamak için yaşıyorlar. Ben artık eskisi gibi pek değilim.
Evet oldu, ben genelde birini kırmamak için kendimi tutarım. Çünkü sinirliyken ağır konuşuyorum biraz. Kolay kolayda sinirlenmem zaten ama bazı insanlar çok iyi başarıyor sinir etmeyi.
Eskiden bunu çok yapardım sonradan baktım ki eksilen incinen hep ben oluyorum. Sonrasında karşımda kim olursa olsun es geçmedim. Neyse o neyi hak ediyorlarsa onu duydular benden.
Geri adım atmam gereken zamanda atamamış olabilirim ama kesinlikle yanlışımı fark ettiğim an geri adım atar tekrarlamamaya çalışırım. Evet daha dün birisinin kendi hatasını görmesini sessizce izledim. Ben kalp kırmam beklerim.
Belli bi ana kadar tuttum ama ipin ucu kaçınca gereği neyse onu yaptım. Sonra da kendime tuttuğum anlar için kızdım. 😄
Önceden alttan alırdım zaten kurtulamazdım zarla zorla fedakarlıklar yaptım kendisine ve ona çaktırmazdım ağlardım
Evet oldu tabi. Hem de çok. Özellikle yanlış olduğu halde istediğim bir şeyi yapmamak için kendimi tuttuğum.
Evet birini kırmamak için sustuğum zamanlar çok oldu benim://
En son dün, kendimi çok ama çok tuttum. Duygu durumlarım allak bullak oldu.
Evet çok kez. Her gün kendimi tutmak zorunda kalıyorum. İnsanları anlayamıyorum.
Evet kaç kez yaptım ama değerini bilmeyen biriyse en sonda patlarım
Bilmiyorum karşımdaki kişiye bağlı o beni kırmışsa bende kırarım aksi halde tutarım kendimi
Evet özellikle iş yerinde, kalp kırmamak için çok tutuyorum kendimi
Evet ama keşke susmasaydım çünkü sonrasında hep ben zarar gördüm
Hayır içimde hicbir şeyi tutmam ben kazan falan mıyım
Çoğu zaman değer verdiğim insanlara karşı tutmak zorunda kaldım ama bazı zaman da tutmadım
Bazen öfke. konusunda tutuyorum bir yerde patlayacagim çok fena nerde bilmiyorum😜
dün tuttum kendimi valla yoksa inceleme kaçınılmaz olurdu sjsj
Oooo saymakla bitmez hep kırılmasın üzülmesin diye kendime haksızlık ettim
Kendim defalarca tuttum.
Evet bir çok defa oldu.
Evet, hala bazen bile isteye tutuyorum.
Çok oldu. Özellikle iş yerinde oluyor.
Evet kaldım ama. pisman değilim
Pek çok kez oldu maalesef
Oluyor evet dizginlemek zorunda kakıyoruz
Hayatımda yaptımda tek şey kendimi tutmak
Genellikle tutarım ama bu aralar pata küteyim
Evet, çok oluyor hemde.
Hayata karşı kendimi tutuyorm
Çoğu zaman bunu yaparım.
bencede bende çok yapıyorum onu
Bu aralar çok yapıyorum onu
Evet çok
Evet olmuştu
Birçok kere.
maalesef evet
karışık yaa
Evet çok yaptım.
Çok kaldım
Kaldım, evet.
Çook
Çoook..
Çok..
Evet oldu
evet
Evet hemde çok
Kaldım
Olmuştur tabi
Evet yaşadım bunu.
Bu arada yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun efenm. 23 ken 24 oldunuz.
oldu, oluyor
Kaldım
Kaldım gerçekten çok can sıkıcı bir durum
Her zaman
kaldım
Evet.
çok oldu
Coook baba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?