Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
değişir duruma göre ben genellikle içime kapanık olduğum için pek konuşkan değilim bazılarına soğuk gelebilir.. kolay kolay da samimiyet kuramam.. ama samimi olduğum arkadaşımla çok eğlenceli konuşurum
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkesle samimi olmak, sıcak davranmak için bir sebep göremiyorum ve bu durumu da samimiyetsiz buluyorum. Dışardan soğuk görünürüm evet, sadece dışarıdan...
Bu çok duyduğum bir eleştiridir. Dışarıdan çok sert ve soğuk göründüğümü ama tanıyınca fazlasıyla neşeli ve eğlenceli biri olduğumu görüp şaşırdıklarını söyler insanlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aslında bana göre soğuk durmuyorum ama kuzenlerim aksini iddia ediyor ya da arkilerim falan seni tanımadan önce dışarıdan soğuk duruyordun ama konuştukça öyle olmadığını gördük diyorlar. Bilemiyorum çoğunluk öyle söylüyor belki birazcık öyle olabilirim jdğegpfhdğshd
Hem de çoooook. Genelde insanların bana söylediği şey ne kadar soğuk göründüğüm halbuki en yakınlarıma çok eğlenceli, şakacı bir insanım. Bu da böyle bir zıtlık kskxkskdkcn
Sanal ile reel halim farklı bea. Gerçi görüntülü konuştuğum birisi vardı bu sitede, o da sevimli bulmuştu tabii neticede tanışmışlığımız var 4 senelik, onunda etkisi olabilir. Ama dışarda biraz tanımayanlar için reelde, etrafla ilgilenmeyen ve hiç yüzümde mimik falan olmayınca herhalde soğuk ve agresif bir yapım var zannediyorlar.