Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Ben tipe göre bakmam benim için güzellik önemli değildir.. ya da fizik de önemli değildir.. aşık olmak gerçekten kalpten sevmek yeterlidir.. karakteri uymuyorsa tip derken kişilik özelliklerinden bahsediyorsak da zaten çekilmem öyle birine..
benim için uyum çok çok önemlidir. kafa dengi olmalı.. olgun yaş olarak büyük olmalı.. ne istediğini bilmeli ve her konu da net olmalıdır
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Tipim olmasa da ruhu çekici gelmişse olabilir o durum. Çevreme şöyle bir bakıyorum da herkes anlık keyif peşinde. Biriyle iki kelime edip ortak nokta bile bulamıyorken sözüm ona ilişki yaşıyorlar. Birinin ruhuna ve duygularına dokunmak hepsinden kıymetli..
Anlam veremediğim bir çekime sıcaklığa kapılmışımdır. Farklı gelmiştir, huzur bulmuşumdur bakışında, tavrında, üslubunda. Kimseye benzetemediğim yönlerini fark edince de o başkalıkta kaybolmayı istemişimdir.
Enerjisi, neşesi, karekteri olur kesinlikle.. Ayrıca dış güzellik gelip geçici önemli olan insanın iç güzelliğidir.. O hiçbir zaman değişmez.. Merhametlidir herkese karşı..
Evet, kocam hiç tipim değildi ama o kadar romantik ve ilgili biriydi ki ve en önemlisi çok cömertti ilk günden beri benden hiçbir şey esirgemedi hep iyi standartlarda olalım diye emek verdi. Erkekte tipten ziyade karakter daha önemli ee ama tabi yine de bakımlı olmalı boy pos yerinde olmalı o konuda şanslıyım.
Zekası entellektüel oluşu ortak zevklerde ortak mekanları sevmemiz buluşmamız aynı şeylere gülebilmek bakışlarımızla anlaşabilmek. Ama genelde hayatıma biri girdiyse zaten tipim olmutur girmiştir tek başına kriter olmadı bunlar bende hiç. Ben güzellik algısına bir bütün bakıyorum çünkü😌
Ruhu seni kendine çeker asla bu kişiyle birlikte olamam dersin ama ruhu sana hitap ediyordur konuşması, davranışı senin beklediğin tipten daha fazlasını veriyordur.