Kişilik & Karakter Karşınızdankinden beklentiniz nedir ( her anlamda)? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim beklentim seks aşk sadakat para Karşınızdankinden beklentiniz nedir ( her anlamda)? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Tutku , ( tutku önemli ) 😂 içinde duygu barındıran seks , Şevkat ve güven bukadar yeterli bence 3 2 Yorumla cemm___ +1 yıl Duygu olmadan da olur ya seks Yorumla cemm___ +1 yıl Olur yani Yorumla
cemm___ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Seks , anlayış , güven , heyecan , eğlence, hareketlilik 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Benimde Yorumla cemm___ +1 yıl Harika Yorumla cemm___ +1 yıl Bı tanışalım o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evlenelim mi Yorumla Soran +1 yıl Bkemekdeyşm Yorumla cemm___ +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla cemm___ +1 yıl Nanoteknoloji mühendisiyim maddi durumum iyi Yorumla Soran +1 yıl Shdjsjsks Yorumla cemm___ +1 yıl Dndbdhdh Yorumla Soran +1 yıl Ben üni okuyorum Yorumla cemm___ +1 yıl Çok sık cinsellik isterim ama Yorumla Soran +1 yıl İstee bende böyle olsun istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sık dediğin hergün mğ Yorumla cemm___ +1 yıl Tamam spordayım şu an da birazdan konuşuruz olur mu Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Beklenti degil olmasi gereken seyler aslında 2 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Anlayiş önemli bir insan bencilse olamaz 1 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Saygı olduğu zaman her şey olur 1 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir beklenti içerisinde olmamak lazım 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Biraz anlayışlı olsun yeter 1 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Vakumla gibi olmalı 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Offf Yorumla smerfus +1 yıl Ne anladın vakumlar gibi olmalı cümlesinden sorabilirmiyim Yorumla Soran +1 yıl Dudak anladım Yorumla smerfus +1 yıl Yaklaştın dudakta var işin içinde :) Yorumla Soran +1 yıl Yaaa başka be var Yorumla smerfus +1 yıl Tost yapmak bir kızı Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl verdiğimi karşıdan da almak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Net Yorumla makenzaviich +1 yıl (%99 seks) Yorumla Soran +1 yıl Evet bu Yorumla Soran +1 yıl Ya ben sana aşık oldum ppe yürü cem sana Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Arkadaş dost konuşabileceğimizi yaren 0 0 Yorumla
dicjdnmsxkxk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 104% +1 yıl Beklentim yok paşam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kızım ven Yorumla dicjdnmsxkxk +1 yıl Biliyorum ustam Yorumla
eskilerdenwashere Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaş doğru mu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet 19 Yorumla eskilerdenwashere +1 yıl Var mı biri Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla eskilerdenwashere +1 yıl TKP et istersen sohbet ederiz Yorumla Soran +1 yıl Sua dayı Yorumla eskilerdenwashere +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
RedZell Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl ilgi, sevgi, sevişme. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben Yorumla RedZell +1 yıl senin gibisini bulamıyoruz maalesef :D Yorumla
dfhadfh Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl orale oral 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orala te Yorumla dfhadfh +1 yıl ne adfhadfh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tutku , ( tutku önemli ) 😂 içinde duygu barındıran seks , Şevkat ve güven bukadar yeterli bence
Duygu olmadan da olur ya seks
Olur yani
Seks , anlayış , güven , heyecan , eğlence, hareketlilik
Benimde
Harika
Bı tanışalım o zaman
Evlenelim mi
Bkemekdeyşm
Olur
Tamam
Nanoteknoloji mühendisiyim maddi durumum iyi
Shdjsjsks