İnsanlardan bir kere egolarindan, kompleksleri den, kaprislerinden, beklenti içinde olmalarından, saygı esas alarak herkese hoşgörü ile yaklaşımda bulunarak , nezakete , had çizgisini aşmayan, insan olma misyonunu yitirmemiş, kişilikce gelişmiş bir yapı görmek istiyorum.
İnsanlardan hiçbir şey beklemiyorum ben. En azından uzunca bir süredir böyle benim için, beklenti sonucu hayal kırıklığı yaşanıyor ve insanlar hiç ummadığın bir anda seni şaşırtırlar, yanıltırlar. Kimsenin anlayışına da ihtiyacım yok, zihni bozuk olmasın yeterli. Devamı bir şekilde geliyor zaten, kendi gibi olamlı benim hayatımda ki insanlar, ki yakınımda tuttuğum insanların hepsi öyle. Suratıma gülüp, daha arkamı dönmeden konuşan insanlara da çok rastladım, muhtemelen hepte rastlayacağım. Yaptığım tek şey uzaklaşmak, yapmacık samimiyete de, iki yüzlülüğe de gelemiyorum ben...
En çok anlayış bekliyorum. Aaslında bütün insanlarda biraz anlayış olsa herkes birçok konuda gayet de güzel anlaşabilecek, iki tarafta mutlu olacak. Ama maalesef ki bu işler istemekle olmuyor 🥲
Birazcık bir şeyleri görmelerini istiyorum ama yok onlar görür mü hiç ne aşkta ne gezdirmekte bir gün kendimi öldürsem bir ağlama tavuk pilav ye dua et bitti bu kadar acaba beni redden kızların da içi sızlar mı yok be ne sızlayacak 😒♿
İnsanlardan hiçbir şey beklemiyorum. İnsanlar beklentileri yerle bir ederler. Tek beklentim kendime. İstediğim şeyler için sonuna kadar mücadele ederim. Olur ya da olmaz orası kader kısmet... İnsanlardan ancak saygı bekleyebilirim. Ne olursa olsun bana ve diğer insanlara saygılı olmak zorundalar.
Umursamam, hiçbir şey de beklemem. Ne anlayış, ne sabır, ne saygı, ne sevgi... İstemiyorum hiçbir şeylerini. O kadar pişman ettiler ki verdikleri her şey için. İstediğim her yardım, küçük şey için. İnanılmaz bıktırdılar artık. Hayatımdan çıkıp benden uzak dursalar yeter o yüzden. Sadece beni benimle bıraksınlar, rahatsız etmesinler ☾
Açıkçası çok beklentim yok insanlardan. Benim yanımdayken negatif şekilde konuşmasınlar yeterli. Mesela: hayat çok saçma, insanlar çok tuhaf, kimse beni sevmiyor vs vs.. Bu şekilde negatif konuşan insanları hiç sevmiyorum benim de tadımı kaçırıyorlar.
Saygı ve anlayış bekliyorum, biri bana karşı ilk önce saygı ve anlayışı gösteriyorsa o insanın yeri ben de çok ayrıdır. Gönlümün kazanılmadı için bu iki şey kafidir
İnsanlar menfaatine göre beklenti içinde oluyor çoğunluğu .. oysa sen karşıdaki insan için hiç bir şey yapmadan karşı taraf dan beklenti içine görmek komik gibi
Benim sınırlarıma tacizde bulunmadığı sürece Allah belasını versin umurumda olmaz, sınırıma dayanırsa yanlış yçnde olduğunu net ve keskin bir şekil de anlatırım🤘🏻