İnsanları duymayı bırakalı çok fazla olduğu için hiçbir fikrim yok, söylemişlerse bile kulak asmamışımdır, ki öyle yapmaya da devam edeceğim. Kimsenin beklentisini karşılamak için yaşamıyorum, kendi beklenti ve isteklerim çok daha önemli benim için ve tamamen onlara odaklanmış durumdayım.
Onların doğrularına uygun kararlar vererek sıradanlaşmış bir döngüye girmemi bekliyorlar. Yürüdüğüm yoldan da, kendimden de memnunum. Kimsenin beklentisine göre şekillenemem.
Olduğum gibi seviyorlar, beklentisiz. Beklentisi olmayan insanlarla güzel anlaşıyorum. Benim de yok çünkü. Hepimiz, kendi iç dünyamızdaki beklentiden sorumlu olmalıyız. Fidan ekmek varken, neden ağaç keselim?
35 yaşına geldim. Hayatım boyunca hala tam olarak anlamadım insanların beklentisini benden. Herkes kendi penceresinden ve kendi ruh haline göre sürekli bir şey bekliyor.
O kadar alakasız bir çevredeyim ki istekler bambaşka ama en çok sürekli pozitif kalmamı istiyolar sürekli kalabilmemin onların negatifi salmalarını kesmek olduğunu bilmiyolar
İnsanlar bir garip ve eğitimsiz kişiler bile akıl vermeye kalkıyor kendi hallerine bakmadan. Ben artık uzak duruyorum normalde sıcak kanlı bir insanım ancak hoşgörü bile hak etmeyene fazla 😐
Her yerde farklı istekler söz konusu ama en çok güler yüzlü ve pozzitif olmam bekleniyor. Yani suratım asılırsa hemen bir neyin vaar nooldu geliyo arkasından
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben hepsine yapayım kimse bana yapmasın kafasındalar