Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Doldum bu konuda son senelerde…
Algılar
Gerçekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Doldum bu konuda son senelerde…
Genelde zararlı olan şeyler hep tatlıdır, yararlı olanlar çok sevilmez ve tercih edilmez. Satış ticaretinde çokça karşılaştığımız bu durum insan zihninde de dönüyor. Algılar çok basit kontrol ediliyor, insan zihni biraz basit bazen. Sadece düşman, uyarıcı etkide bulunmamak gerekiyor bu konuda başarılı olmak için. İnsan zihni bazen bir çocuk kadar savunmasızlaşıyor, en etkili alanlara hitap edebildikten sonra zayıf noktalar belirginleşiyor. Algılar tatlı geldiğinde gerçekler önemini yitiriyor, kaç kere geliyoruz dünyaya zihniyetini çalıştırıyor kişi. Algılar bazen gerçeklerden çok daha güçlü oluyor. Hitabet önemli.
Algılar bir yanılsama olabilir
Ornegn bir çöldesn ve susuzlktan serap görebilirsn altın değişir algnda neye odaklıysan onun hayalî vardr
Ama hakikat acıdır herkesi incitebilir bazen
Bu nedenle daha güçlüdür
Cevap
4Cevap
Gerçekler güçlüdür her zaman için.. insanın algısı değişir. ama gerçek aynıdır
Vergiler hepsini sıfırlar shsh
Bu iyidi: )
Nice bebek :D
Vergi vergi vergi dkdj
Kaliteli mizah buna düştüm askskdkflflflflflg
ahaha
Algılarımız güçlüdür ve kişisel deneyimimizi şekillendirir, ancak gerçekler bağımsız olarak var olan ve nesnel olarak tanımlanabilir olabilir.🧠
Hangisini tercih ediyorsan. Kendini kandırmak mı? Gerçekler mi? Hangisi ağır basıyorsa oradasın.
Gerçekler güçlüdür, gerçekler acıdır, gerçekler zordur.
Algılar tabiki gerçekler değişebilir kişi ve duruma göre
Algılar geriden gelir doğrular hep aynı boyutta olur ve algı buna bazen hiç ulaşmaz
Gerçekler güçlü gibi görünse de algılar yön veriyor, yönetiyor çünkü bir çoğu bu akışa kapıldığından bir haber..
gerçekler daha güçlüdür
Benim için fark etmez ikiside aynı
Yerine göre değişir
Gerçekler
Hömm emin misin
algılar
Gerçekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?