#Sabrınızı fazladan zorlayanlar kimler veya neler oluyor?

#Sabrınızı fazladan zorlayanlar kimler veya neler oluyor?

duygularımın kontrolü düşüncelerimin kontrolünde. birisinin gereksiz yere sabrımı taşırdığını, bana istemediğim duygular yaşattığını düşünürsem bakış açımı değiştiririm. ama eğer o kişi üzülmeme sebep oluyorsa bakış açımı değiştirmem biraz daha zaman alıyor sanırım. o da çok doğal değil mi?
Sabırları zorlayan her zaman aşk olur bizde. Geri kalan mevzular için her zaman çözüm yolunu buluyoruz. Karşımızda bir kadın yoksa daha kolay oluyor. Civarımızda dolaşarak düşüncelerimize saygı duyanlar dışında, saygılarını yitirenlerle zaten veda edildi. Akraba için kompozit yapışkanlarla da veda edildi. Bir tek kalan selamlaşmalar.
Dolayısı ile sinirimizi zıplatacak insan sayısı ciddi azaldı. Sakinleşmenin en iyi çözümü, bu insanlardan uzaklaşmak.
Dolduran bir şey yok ama genellikle boş kişiler oluyor... boş ve cahil insanlar.. kendi bilmezler.. onları da umursamadan hayatımda devam ediyorum elimden geldiği sürece.. çünkü umurumda değil hiç birisi..
Teşekkürler ✨🍀
Rica ederim ✨🍀
Pek sakinleşmiyorum gerekeni yaparım.
Cevap
7Cevap
Dozu ayarlıyorum taşmamak adına.
İllaki oluyor ama ben bunlara doluyum anında duymazdan gelip uzaklaştırıyorum
Çevre ve Aile zorladi simdi onlara inat guçlu duruyorum eskisi gibi zorlamiyorlar eskisinden demekki daha fazla gucluyum
Gereksiz düşüncelerim fazlasıyla kendimi sorgulamam kaygılarım endişelerim biraz da panik
Sabrımı zorlamak için çok çaba sarf edilmesine gerek yok, basit şeylere tükenebiliyor..
Bazı kendini bilmez müşteriler oluyor. Onlar maalesef
Dola dola dolduk taştık zaten. Artık su akıyor yolunu buluyor saldık gitti
Kimseyi takmıyorum be kaptan
İnsanlar cidden şaka gibiler, sabrımı zorluyorlar.
Bir cok şey var hangisini sayayım ki şimdi
İnsanlar
Akrabalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?