Aylarca yıllarca sizinle iletişim halinde olsak dahi göremeyeceğimiz karanlık bir yön veya hala bu kızı/erkeği çözemedim diyeceğiniz bir huy ya da davranışınız varsa
Benim karanlık bir tarafım var. Bunu inkar edemem. Kişiliğim, iç dünyam pek masumane bir yer değil. Ama bunu bizzat yansıtmıyorum. Yansıtmak, açığa çıkarmak hoşuma gitmiyor. Saklı tutmak ve gizlemek daha çok hoşuma gidiyor. Anlaşılması, fark edilmesi zor olan şeyler bunlar.
Bu arada detayda bulunan resme bakınca, aklıma Far Cry 3 geldi. Her an bir ağacın arkasından Vaas'ın adamları çıkacakmış gibi hissettim. 😅
Çok içerilerde, bedenden de ileri bir âlem var, ruhsal ve tinsel. Bunu ne kadar keşfedebilirsem edeyim, tamamını tanımama, erişmeme olanak yok. Onu ben kadar ve bana kadar yaklaşarak kimse tanıyamayacak. En büyük iddialarımdan birisi. Onun keşfindeyim ve kendindeki beni keşfeden birisiyle tanışacağım. Ve belki bu kişide, benliklerimizin birbirlerinde, bizim bedensel boyutta algılayamadığımız bir bağlantısı bulunacak. Oldukça karışık ve derin bir konu daha da uzatmayacağım. Üzerinde düşündüğüm bir konu olarak kalsın şimdilik 😃
Öyle huyum yok. Şeffaf bir insanım gizemler barındırmam. Gizemleri ikili duygusal ilişkilerimin başlarında severim. O tılsımın bozulmaması karşı cinsi bence çekiyor ve bağlıyor. Ama sosyal hayatta şaşırtmam. Ama örnek verecek olursam sakin görüntümle sinirli halimi hiç bağdaştıramazlar ve şaşırırlar😌
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Kişiliğimin karanlık bir yanı yok.. sadece hayatta çok zor şeyler yaşadığım için ve artık tahammülüm kalmadığı için bana kötü davranana tahammül etmiyorum.. kim ne hak ediyorsa öyle davranıyorum. ama beni sevenin asla güvenini boşa çıkartmam. ve değer veriyorsam tam değer veririm.
Duygu dünyam çok derin ve gizemli sadece kendi duygularımı derinden hissetmekle kalmıyor çevremdeki insanlarında duygularını yoğun olarak algılıyorum. Müthiş şüpheciyim, bu yüzden en yakınıma bile kolaylıkla iç dünyamı açamam..
Ailem bile beni çözemedi. Arkadaş eş dost akraba tanımayanlarda zor insansın diyorlar en çok sorulan soruda teşekkür ya da emniyet personelimisin alakam yok diyorum
Aslında genel anlamda şunu söyleyeyim zor ele verilen bir durumum söz konusu değil genelde içimden geldiği gibi davranmayı tercih ediyorum karşımdaki kişiye karşımdaki kişinin tavrı ne şekilde olursa benimki de ona göre değişiyor