AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok sessiz kaldın? o kadar travma yaşadın? atlattın? ve şimdi öcünü alma zamanlarına geldin? bravo büyük gelişme gösterdin? böyle devam et derdim
Zamanda yolculuk yaparak seni görmeye gelmeyeceğim o koltukta saatlerce mal gibi oturma kalk ders çalış
Büyüme çocukluğunun tadını çıkar şımar çekinme derdim
Ağzına s*lar ama yıkılma yolun sonunda sen iyi bir adam olacaksın.
Ssımsıkı sarılırdım sadece ve sen çok özelsin derdim
Kendini ifade etmek ve savunmak icin buyumeyi bekleme…
sen çok iyi basarili bi cocuksun. bu hayatta en cok neyi seviyorsan onu yap derdim.
Mal olma ve okul falan okuma. Ticaret yap , özellikle din ticareti.
basketi bırakma
cüce
"Sen harikasın"
Düşünmedim hic
@dodedo90 bu kızla takıl kfjfjfj
Kaybettik.
Çok tatlısın, derim.
Başardık.
Başarıdan kastı kesinlikle evlenmiştir.
Küçücük çocuğa söylediği şeye bak.
Önyargılarınızı sizin ya.
Müneccim olamadığım için özür şey yapıyorum.
Değilsen yargıda bulunma bulunma ki Kesinlikle diye başlayan cümlelerindeki eminliğin, o haltı beceremediğin için özüre dönüşmesin. Tavsiye.
Sonunda dişli bir kadın... (çaktırma bu sitede bulabileceğimi sanmıyordum)
Sadece bir kelimeye takılıp , onun üzerinden prim elde etmenin senin gibi aklı başında birine yakışmadığını belirtmekle başlayayım.
Lütfen abartma olur mu cancağızım.
Edit : "nokta yok"...
Büdüt : Soru işareti olacak...
Prim? Ne için prim elde edeceğim mesela?
Beyhude bir uğraş bile olsa insanların haklı çıkmaya çalışarak kendi egolarını cilaladığı su götürmez bir gerçek mesela.
Bunun için bile olabilir.
Çok umrumda değil açıkçası
Umrunu bilmem ama umurunda değilmiş... Neyse öğrenmiş oldum /oldun.
İki cevabın arasındaki çelişki üzerinden tavsiye vermiş olmam beni primci ya da ego kasmaya uğraşan biri yapmaz sadece fikir sahibi yapar aksini düşünmekte tabii ki özgürsün
Son mesajına da ikna edici bir kaç cümle iliştirebilirdim ama bir soru sormak istiyorum.
Sorayım mı?
Sorabilirsin tabii ki.
Profilinde cevaplarına şöyle bir göz ucuyla bakış kabarttım ve sormak istedim... Sen tam olarak kimsin ve bu sitede ne yapıyorsun?
burada yaptığım şey kaos. Kesinlikle kaos bir kaç soru yanıtlayıp takılıp gitmek amacım. Peki aynı soruyu ben sana sorabilir miyim?
Ekşi yazarı olarak kaos yaratanların oluşturduğu bir karmaşadan düzen ortaya çıkarmak amacıyla buraya geldim denilebilir.
Ama görüyorum ki ortalığı karıştıran da pek bir kıymetli.
Oluşturduğun önyargıların kırıldığına kanaat getirebilirim sanırım bu cevaptan sonra, hoş geldin bu arada. Sorulara verdiğin yanıtları okumak keyifliydi ufak bir stalktan geliyorum da.
Ve ben laf olsun diye değil , gerçekten hoş buldum kadın.
Öte yandan önyargı değil ama onlarca kadının "başarı" adı altında evlilikleri lanse ederek ortalığa atıldığı bir dönemden elde ettiğim analizler neticesinde bir durum tespiti olarak yazdığımı belirtmek isterim.
Bağışlayıver. Sonuçta kadın var kanatlı var... Adın kesinlikle Melek falandır senin.
Önemli değil baştaki yaygın bi tık sinirlendirdi ama haklı sebeplerin var. Melek değil ama benzer yanları var ismimin. Sıradışı bir yakın tespit ama bu tespite nasıl varıldı senin tarafından bir merak etmedim değil.
Yani birbiri ile uyumlu bir iltifat niyeti sonucu mu oluştu bu cümleler yoksa isim tahmini niyeti ile mi bunu merak ettiğim için soruyorum
Adı Peri falan mı? O da değilse Azazil'e kadar yol vereceğim bak !
34 yaşına gelmiş ve hâlâ bekar olarak edindiğim tecrübe diyebilirim aslında. Şimdiye kadar hayatıma giren kadınların bir tanesi bile : " Evlenmemize gerek yok , hayatımda olduğunu bilmem benim için yeterli" demedi.
Hepsi evlenmek istedi ve bu mevhumu bir başarı olarak gördükleri kanaatine vardım diyebilirim.
Regedit : Adın *
Tanışıyor muyuz yoksa profile sadece göz atmakla kalmadın mı? 😂
Türk toplumunun muhafazakar yaşamında kadınların bir çoğu senin bu söylediğini düşünecek, yaşamını buna göre şekillendirecek biçimde büyümedikleri gibi kendilerini de yetiştirmek çabasında bulunmuyorlar o nedenle bu cümleyi duyabilmen teknik olarak yüksek bir olasılık değil ne yazık ki.
Yorumlarında adını hiç görmedim. Ayrıca sen milletin postlarının altında adını mı paylaşıyorsun bakim?
Adımı paylaşmak benim insiyatifimde olan bir şey zaten 😂 genel olarak paylaşmasam da bir kaç postta beni tanıyan bir kaç kişi ismimle hitap etmiştir nadir de olsa söylemişimdir. Bunu görmesen ya da zaten tanışıyor olmasak nokta atışı yapamazdın diye düşünüyorum.
Ne seni tanıyor olanlara , ne de adının geçtiği herhangi bir paylaşımına denk gelmedim.
Melek'e yakın demen ve benim "Peri" olasılığını düşünmem için allame-i cihan falan mı olmam gerekiyordu?
Neyse artık işin zor ve tahmin sırası sende...
İnsanların aklına pek gelmez çünkü ismimin kısa hali bu arada uzunu tahmin etmek senin için hiç zor değil bunu farkındayım 😂 ayrıca tahmin konusunda da berbat bir insanım 😂 sadece tek bir fikrim var Egeli misin?
Akdenizliyim.
Yalnız bölgeden isme gitmekte çok fantastik geldi bana. Ama sana güveniyorum.
Hayır hayır asla güvenme bana bu konuda ya ben zaten şu an şaşı bakıyorum 😂 ki bu konuda ipucu vermeni beklerim en azından ben bunu yaptığımı düşünüyorum ya 😂
Bu arada profilimde koskoca " ADANA" yazıyor. Stalklama konusunda da tahmin hususunda olduğu kadar başarısızsın sanırım.
Yalnız ipucunu sen vermedin. Ben verdirtmiş olabilir miyim?
Lütfen hak yemeyelim.
Ha Adana derken de gelişi güzel konuşmuyorum. İnsanları Mert olur.
Sanırım kör olduğum bir andı kendime kefil olamayacağım üzgünüm 😂
Teşekkürler Mert memnun oldum 😂
Ben de memnun oldum Peri Su.
Su mu hayır hayır 😂 şaka yaptığını düşünüyorum 😂
Ateş , su , toprak , tahta?
Han, hamam demek istedim şu an çok yerinde oldu gibi geldi
Valla senden beklediğim bir performans olurdu. Bu sitede senin gibi birinin var olacağını asla düşünmezdim.
Ben direkt adımı gümüş tepside önüne sunarken , neden bulmaca çözdürüyorsun kadın?
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim cidden 🌸 ayrıca sana bulmaca çözdürmek gibi bir niyetim asla yok diyalog boyut kazandı o kadar
"Müneccim olamam" cevabımdan sonra sürekli o kulvarda koşmam da dramatik dimi?
Başarısız mıydı peki? Asla.
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadının ipucu vardır. :')
Yok ya kendi ipucunu da kendin vermiştin kendine ben ufak bir dokunuş yaptım sadece bütün emek ve şans senin kabul etmek lazım😂
Ben sende olana kendimden bir şeyler katmadım ki. Sadece gördüğüm neyse ondan bahsettim.
Bu yüzdendir adının Peri çıkışı. Benlik değil yani , tamamen senlik şeyler bunlar.
Yalnız biraz daha okusam Sherlock Holmes olacakmışım. Tüh !
Bu site için fazlasın zaten sıkıntı yok 😂
Buna nasıl kanaat getirdin peki?
Akıl yürütme biçiminden, mizah anlayışından ve kendini ifade etme biçiminden.
Çay içelim mi?
Metaforik olarak sormadığını düşünerek gerçekten çok teşekkür ediyorum böyle bir teklif için fakat ben burada gülüp sinirlenip eğlenip takılıyorum burdaki hiçbir muhabbeti de sosyal hayatıma taşımıyorum anlamlı gelmiyor şahsen. Çok teşekkür ederim yine de 🙏
Sadece adını bilerek nasıl gerçekten sorabilirim?
Yanına gelebilmem için yaşadığın şehre , telefonuna , yaşanmışlığa , hukuka ihtiyaç yok mu?
Sadece her şeye cevap verebiliyorum ama iltifata karşı ne yapabileceğimi bilmediğimden " çay içelim mi?" diye sormuştum.
Basit bir savunma mekanizması sanırım. Affet.
Yo sana katılmıyorum buna evet desem iletişim bir şekilde sağlanabilir bu özgürlüğe sahip olduğumu kestirdiğinin farkındayım mesela. Ama savunmanı da öğrenmiş oldum 😂
Özgürsün ve özgürüm ama çoğu zaman 1+1 =1 olmayabiliyor.
Bu sebeple zamana biraz zaman tanımak gerekiyor sanırım. En azından çay içmek için.
Bence mantıklı, aklı selim ve olması gereken düşünce yapısı bu bence. +1 diyorum.
Orto bor doyorom.
Oldu o zamaan 😂
Oldu o zaman biz kalkalaım mı diyorsun?
Hayır ağzını düzeltmeni bekliyorum
Belki de buna layık bir kadın tarafından ağzımın üzerine vurulmaya ihtiyacı vardır.
Çağırın gelsin o zaman
Anlaştık küçük hanım.
Peki o zaman
Poko o zomon.
Ben izninle müsadeni isteyeyim
Layık mıyım değil miyim bilmiyorum ama bir kürek falan bulup gelcem daş tava bir şey de olur.
İdare ettim , rica ettim. Ama bu sefer "etmemeliyim" sanırım.
Kabul mü? Onu sormadım ki zaten ben.
Kürekle ağzına vurup o 'o'ları yok ederim diye düşünüyorum şu an.
Bu arada ettiklerin arasında teşekkür de var.
Kürekle , taşla ya da tavayla ağzıma vurabilecek kadar yakın olsaydın eğer kesin sarılırdın sen bana.
Kandırmayalım birbirimizi.
Bu arada arkadaşça... Hormonlarla soslanmış bir sarılmaktan bahsetmiyorum.
Bunu sana düşündüren nedir mesela? Kezbanlıktan değil meraktan soruyorum sarılmak olağan ve normal bir şeydir beni doğru anla diye bu saçma açıklamaları yapıyorum da ben şu an.
Bak mesela senin o saçma dediğin açıklamalarına da ben sarılmak istedim.
İyi bir gözlemci olduğumu düşündüğünü varsayarak , insan ya kendini tam anlayacak ya da kendini tamamlayacak birilerine ihtiyaç duyuyor.
İşte tüm sebep bu.
Ben bu olaya bu kadar derin bakmıyorum sanırım. Ama saygı duyuyorum.
Eğer seni kuantum evreninin kısacık bir bölümünde dahi tanımışsam bunu kesinlikle yapardın.
Galiba bu sefer 1+1 =1 edecek...
Ben genelde derin bakarım. Çünkü hak edileni nefesi yeten çıkarır derinlerden.
Yeni tanıştığım bir insanla temas etmekten pek hoşlanmam ben ama
Birgün bana sarılmak istediğinde (temas) beni yeni tanıştığın biri olarak değil , çok iyi tanıdığın biri olarak göreceksin.
Seni temin ederim.
Çay içer misin? Senin taktik çok hoşuma gitti ve izinsiz aldım haberin olsun
Yahu ben onu iltifat geldiğinde , ne diyeceğimi bilemediğimde söylüyorum hırkız...
Şaka şaka , artık senindir. Canın sağ olsun yeterli.
Ben de ikinci seçenek için kullanıyorum zaten 😂
Beyefendi acaba siz işe falan gitmeyecek misiniz ki 😂
Galiba işimin ne olduğunu soruyorsun burada.
Hayır işin ile ilgilenmiyorum ben bayılmak üzereyim eğer senin de uyanman gereken bir durum söz konusu ise uyumanı tavsiye ederim temalı idi 😂😂
Sana gitme demeyeceğim ama bence gitme !
E uyuyakalırsam da darılma madem
Gerçekten uykun geldi mi?
Hastayım ben
Ondan bu halsizliğim
Ne hastalığı bu?
Üşütmüşüm normal bir hastalık
Ama ben zor hasta olduğum için hasta olduğumda da yamulduğum için yarı baygın yatıyorum şu an.
Zaten biliyorsundur ama yine de vücudunu sıcak tut. Sıcak bir şeyler tüket.
Yormuşsam özür dilerim. İyi sabahlar ve turuncu rüyalar güzelim.
Hallediyorum bir şekilde teşekkür ederim🌸 peki neden turuncu?
Turuncu güçlü bir renk. Turuncu rüya gör ki güçlü kal. Kal ki uyan. Uyan ki burada olduğumu bil.
Bil ki gitme. Gitme ki sana Alice harikalar diyarında ki tavşan deliğini gösterebileyim falan.
Satrançta 10 hamle ileriyi düşünen Chess Master'ı mezarında rahatsız ettim sanırım.
Sanırım uyudun. İyi uykular küçük hanım.
Ben uyuyakalmışım kusura bakma
Eğer yamulmuyorsam takribi 16 saat kadar uyumuşsun.
Neyse en azından uyanmış olman güzel. Bu sefer sen hoş geldin.
Uyandım ve derslerime gittim ve 10 da bir dersim daha var
Hoşbuldum ayrıca
Ne öğretmenisin tam olarak?
Dans
Başarılı bir eğitmensindir sen. Taktir ettim küçük hanım.
İşimde iyiyimdir. Teşekkür ederim ben derse geçiyorum 🌸
Pekâlâ geldiğinde konuşuruz.
Geldim
Hoş geldin.
Hoşbuldum
Nasıl geçti?
Bu hafta sonu düğünü olacak bir çiftti ya son dersimizi yaptık.
Yorucu olmayan bir son provaydı.
Onlara ne öğreniyorsun ki tam olarak?
Sadece dans mı?
Zeybek istiyorlar genelde ya da ilk dans vs bunlar Zeybekti
Bu seferde sen uyuyakaldın sanırım iyi geceler sana
Yok biraz müsait olamadım.
Bu arada zeybek eğitmenliği harikaymış.
Bana da öğretirsin artık.
Anladım ne işin varsa kolay gelsin madem 🌸
şu an için bir işim yok ki.
Trip yemiyorum dimi? :)
Hayır neden trip yiyesin ki?
Bilmem. İşimin var olduğunu ve seni es geçtiğimi düşünmüş olabilirsin.
Böyle de olabilir ki bu alınacağım bir şey değil
Anladım. Bugün daha iyi misin?
En son hastaydın.
İyi uykular...
Çok sağoll
Doğru mu bilmiyorum ama seni ilk tanıdığımdan daha yabancı yaklaşıyorsun bana.
Bu tepki hep bana gelir sadece yoğun çalışıyorum o nedenle denk gelmiyoruz alakası yok yani yabancı olacağım bir durum yok ki
Önüne çok bakma ve ara sıra çarpışalım öyleyse.
Yere bakarak yürümek huyum değildir ama
Bu Cem meselesi nedir?
Çocukcağız bayağı uğraştı senin için.
Hasta ruhlu bir tip işte ya ben de bilmiyorum sap kaldığı için kadın düşmanlığı yapıyor
Yazdığım soruları takip edip yazmıyor oluşun da ilginç bu arada
Yani eğer yazsaydım ortalık daha fazla alevlenebilirdi , ki sen zaten haşladın elemanı.
Öte yandan soruları değil , seni ve tepkilerini merak ettiğim için bakıyorum arada.
Buraya yazmamandan bahsetmiştim
Yazıyorum aslında , sen bana zaman ayırıp yazdıkça...
Öyle mi düşünüyorsun? Peki anlıyorum seni.
Gerçekten merak ettim kadın. Şu anladığını bana da bir anlatsana.
Sana spesifik bir zaman ayırdığım zaman aktif bir konuşma gerçekleşeceğinden bahsettin.
Ayrıca biliyor musun bu sitede 3 xper olmadan direkt mesaj bile gönderilemiyormuş?
Gurular , Yodalar , Masterlar utansın... :D
Bana 3 Exper olsan da mesaj atamazsın zaten başka insanlara mesaj atamadıpın için üzülebilirsin ama 😂
Başkalarına mesaj atmak için bir çabaya girmedim ama sana ulaşabilirim diye didindiğim bir itiraf olsun.
Bu arada vallaha mı?
As kendini
Büyü de gel, derdim.
Evet lütfen
Sakın okuma