Bir nevi inziva, eksiklerini görüp kapatma, zamanını verimli kullanma ve hayatına disiplin yerleştirme modu olan monk mode sizlerin hiç aklına geldi mi?
Detaylar için "neverfap akademi monk mode nedir" yazarak googlede aratabilirsiniz.
Bir nevi inziva, eksiklerini görüp kapatma, zamanını verimli kullanma ve hayatına disiplin yerleştirme modu olan monk mode sizlerin hiç aklına geldi mi?
Detaylar için "neverfap akademi monk mode nedir" yazarak googlede aratabilirsiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yabancı terimler
Doğrudur.
Rahip süreci de diyebiliriz.
Bunu bilmiyordum çok güzel bir şeymiş
Yapacak mısın peki?
Ben başlıyorum. Bugün uyuyorum yarın ilk gün.
Zaten ben hep bu haldeyim tek farkı bir adı yok istekli değilim ve arada rahat veriyorum kendime
Zaten ben hep yalnızlığı seviyorum hayatımda kısa ve öz insanlar olur her yaşadığın şeyden bir ders çıkarır günlüğüme yazarım sürekli de bir şeyler yaparım zaten dndmsmss
Neverfap akademide monk mode nedir okudun mu?
Cidden böyle bir hayat mı yaşıyorsun?
Cidden. Ben bundan zevk alıyorum zaten.
Alkol, sigara, sosyal medya, paketli ve şekerli gıdalar (abur cubur), video oyunları, gereksiz sosyallik gibi kişiye faydasız/zararlı olan zevk verici aktivitelerden uzak durmak monk modedir.
Şaşırdım cidden.
Gün içinde neler yapıyorsun?
Sigara içmiyorum alkol almıyorum, şeker çikolata çok sevmiyorum sadece kızların malum zamanları yiyorum, video oyunu oynamıyorumz aşırı sosyallikten haz etmem sosyal medya da bura ve Instagram istagram onda da bakacak çok zamanım olmuyor. Telefonda zamanımı alan şeylerden 2 tanesi bir burası iki kitap okuma uygulamam.
Yani günde 1 saatten fazlasını vermiyorsan eğer telefona cidden monk mode yaşıyorsun xd
18 yaşındasın. Gün içinde vaktini kitaplara mı ayırıyorsun, bir iş mi yapıyorsun, ders mi çalışıyorsun?
İlgimi çektin. Ben bu monk mode sürecinin sonunda seninle biraz konuşmak isterim. Sana takip isteği attım.
Veriyorsam bile ya kitap okuyorumdur ya da burada takılıyorumdur.
Merak etme sebebim zihnimde, gününü çok verimli geçirdiğini düşünmem. Yanlış anlaşılmasın ✋🙂
etmiyoruz