Sofistike giyim, modaya uymak yerine ruhunu rehber alarak giyinmek isteyenlerin tercih edeceği bir stildir. Kendine has ve asil bir çizgi sahibi kadınların üzerindeki farklı ve tamamen kendilerini yansıtan parçalar olduğunu söyleyebiliriz.

Biraz daha uzatsaydın benzeye dogru adım atmış sorun. Soruda harcamışsın. Soruna cevap verecek olursam ben sofistike takılıyorum
Modaya uymam farklı giyinmeye çalışırım pisti olmaktan da hoslanmiyorum
bence
herkes ruhunu yansıtan şekilde giyinmeli..
genellemelerin ötesinde davranmalı
Tarzın ismini ilk defa duydum ama benim hoşuma gidiyor daha çok yakışıyor bayanlara
Cevap
20Cevap
Genelde tarzım bu sokak stilim
Her ikisini de tercih etmem. Normal giyinen bir kadın cok col çekici ve samimi geliyor bana. Ayrıca sofistike tarz giyinen kadınlardan da hic haz etmiyorum
Sonuna kadar sofistike ❣.
Hic anlamam inan ki nasil rahatsam öyle giyinirim ben 😊
Moda felan umurumda olmuyo genelde kendime ne yakıştırırsam onu giyerim
Bayılırım sofistike yaşayan ve düşünen insanlara. Düşünce yapısını değiştirmek lazım.
Sofistike giyindigimi öğrenmiş oldum giyimim benim imzamdır 💅🏻
Benim çok hoşuma gidiyor bu tarz giyinen kadınlar daha asil ve daha kültürlü olarak görüyorum
Ben modaya degil moda bana uysun kendi hosuma giden seyleri giyiyorum
Özel, benzersiz, sıradışı, şahsına münhasır
Kişisel tercih ben gotik seviyorum o yüzden benlik devil
Evet benim de böyledir genellikle ne şekilde istiyorsam öyle giyinirim
Çok dağınık duruyor derli toplu giysiler daha hoş gösteriyor bence kızları
Kafama göre, modaya da uyarım, kendim de takilirim.
Modaya uymak gibi bir derdim yok. Yakıştığını düşündüğüm şeyleri giyerim.
bencede modaya uygun değilde içinden ne geliyorsa onu giymeliyiz
Sizleri anlamıyorum soruyu sorup, detayda neden cevabını yazıyorsunuz ki?
modayla hiç alakam yok
Kim hortlatti lan 3 senelik soruyu
Siyah kottan başka pantolon giymiyorum
Sofistike Giyim Tarzı Ne Demek?
Sofistike giyim tarzı oldukça duyulan fakat tam olarak anlaşılamamasıyla bilinir. Sofistike Fransızcadan dilimize geçmiş olan karmaşık, kültürlü, çok yönlü ve seçkin anlamına gelen bir kelimedir. Kelime anlamı dolayısıyla giyim tarzına da yansımıştır. Sofistike giyim tarzını üç kelimeyle özetlemek gerekirse şık, seçkin ve farklı diyebiliriz. Sofistike giyim tarzına sahip kadınların kendine has ince bir zevkleri olduğunu renk ve desen düşünmeksizin modanın hiçbir kuralını benimsemediklerini söylemek yalan olmaz.
Sofistike Giyim Tarzında Neler Kullanılır?
Sofistike giyim tarzında senenin modasını gözlemleyemezsiniz. Sofistike giyim tarzına sahip olan kadınların dolaplarında olan kıyafetle kendilerini rahat hissedecek kombinler yaptığını söyleyebiliriz. İstediğin desen ve renkte kıyafeti bağımsız aksesuarlar ile süsleyebilirsiniz. Özgün ve şık bir tarza sahip olmak isteyen kadınların kendilerine yakışanı giyerek ikon olduğu sofistike bir giyim tarzıdır.
Sofistike Giyim Tarzı İçin Örnek Kombinler
Sofistike giyim tarzının kendine has bir havası olduğunu söyleyebiliriz. Renk seçimlerinde daha özgür ve bağımsız parçalarla şık bir görünüm elde edilmektedir. Sofistike giyim stilinde en önemli olan detay dolabınızın derinliklerindeki parçaları stilinize taşımak olduğunu söyleyebiliriz. Kısacası sofistike tarza sahip bir kombin yaparken kendinize yakışan giyin, sınırları kaldırın diyebiliriz. Bazı sofistike tarzda kombin önerileri;