Ben zeze gibi bir portuga ya denk gelmek isterdim ne yapsam yargılamadan dinleyen, bana anlayış gösteren , kizmayan, zor zamanlarda yanımda olan kim istemez ki ya 😐 "Acı da olsa bana gerçeği söyle "
Bir insanın hayatına mucize gibi doğmak ister miydin?
Benim için büyük bir sorumluluk. Ne hayatıma mucize gibi birinin girmesini ne de mucize gibi birinin hayatına girmeyi isterdim. Yüzeysel bir sevgi ama derin bir bağlılık. Birbirimize özellikle yüzeysel sevgimizi gösterelim isterim ama derin bağımız bizim kendimize kalsın, her gözlerimize baktığımızda onu hissedelim, ama söylemeyelim. Niye bu şekilde hissettiğimi bilmiyorum, ama çok sevgiden korkuyorum galiba.
Evet ama bu dert bankası olmak anlamına gelecekse istemem. Dertleşirim, bir sorunu varsa çözmeye çalışırım. Ama her zaman değil. Bende insanım ve ağlama ihtiyacım kadar gülme isteğim de var. Bana hep hüzün getirecekse gelmesin. Şahsen benim mucize anlayışım bu değil. Birisinin hayatına beklenmedik bir sürpriz gibi girip onu neşelendirmek, güldürmek ve hayata dair bütün umutlarını yitirdiğinde onu yağmur eşliğinde dansa kaldırmak gibi.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
isterdim tabi ki de ama o mucizeyi bende bekliyordum bir zamanlar.. bu yüzden de artık sevileceğime inancım yok ya da bunun gibi mucizelere de inanmıyorum. ama yine de elimden geleni yapıyorum kendimi seviyorum mesela.. sevdiklerim olduğu zaman değer veriyorum kendimden çok onları düşünüyorum zaten duygusal olduğum için de sevdiğim insan mutluysa bende mutlu oluyorum onların iyi olması benim için öncelikli bir şeydir her zaman için.
Kim istemez ki dediğin gibi bir ilişkiyi, günümüzde herkes ilişki yaşamayı aşkım demekten ibaret sanıyor ama gerçek ilişki çıkarsız olur, karşındakinin yeri gelince ailesi yeri gelince hayat arkadaşı olursun durmadan birbirinizi geliştirirsiniz , beraber büyürsünüz şahsen benim hayalim böyle bir ilişki. Umarım bir gün olur...
Karakter meselisi genel konuşma bence , 4 yıl tamamen uzaktan hiç görmeden biriyle beraber oldum bildiğin beraber büyüdük, daha sonra yanına gittim ve beni bıraktı uzak mesafeden sıkıldığını söyleyip, böyle bir şey yasamama rağmen benim hala hayalimde ki ilişkiye inancım var da senin neden yok
Haklısın tabiki taşımaz , ama illa ki bazı insanları tanımaya çalışmamız lazım, direk güvenmek sıkıntı ama baştan itibaren sağlam ilerleyen sağlam temellere dayanan bir ilişki lazım.