Kişilik & Karakter Sizin prime döneminiz ne zamandı? Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendinizle en barışık olduğunuz dönemler yani bilmeyenler için :)) Sizin prime döneminiz ne zamandı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hiç prime dönemim olmadı daha 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl 19 yaşımdı galiba, arkadaşlarla bol bol gezdiğim yaşımdı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 17 yaşımda herşeyi yaptığım dönemdi şimdi 27 yaşıma gireceğim hayatım bos 1 6 Yorumla Ramoness +1 yıl En tatlı donemlerdi demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem sevgilim vardı hem stajim vardı hem param vardı hem arkadaşlarım vardı hemde üniversiteyi kazandığım yildi Yorumla Ramoness +1 yıl Zaman hızlı geçiyor dünyanın renkleri soldu 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an iki diplomam var mutsuzum Yorumla Ramoness +1 yıl Heycan bırakmadılar insanda 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle Yorumla
Joseph_sl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 16 da başladı ve hala devam ediyor elhamdülillah 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Çocukken bu görseldeki adam kimdi ya 0 4 Yorumla Ramoness +1 yıl Niyeki Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Merak ettim Ragnarok muydu yoksa Yorumla Ramoness +1 yıl Ragnar Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hm tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç prime dönemim olmadı daha
19 yaşımdı galiba, arkadaşlarla bol bol gezdiğim yaşımdı
17 yaşımda herşeyi yaptığım dönemdi şimdi 27 yaşıma gireceğim hayatım bos
En tatlı donemlerdi demi
Hem sevgilim vardı hem stajim vardı hem param vardı hem arkadaşlarım vardı hemde üniversiteyi kazandığım yildi
Zaman hızlı geçiyor dünyanın renkleri soldu 😂
şu an iki diplomam var mutsuzum
Heycan bırakmadılar insanda 😂
Öyle
16 da başladı ve hala devam ediyor elhamdülillah
Çocukken bu görseldeki adam kimdi ya
Niyeki
Merak ettim Ragnarok muydu yoksa
Ragnar
Hm tamam