Kısaca Messi 2011 dönemi gibi.. futbol bilmeyenler için, Türkiye Mustafa Kemal Atatürk dönemi gibi düşünün. yani en iyi olduğunuz en güçlü olduğunuz dönem hangi dönemdi. ?

Kısaca Messi 2011 dönemi gibi.. futbol bilmeyenler için, Türkiye Mustafa Kemal Atatürk dönemi gibi düşünün. yani en iyi olduğunuz en güçlü olduğunuz dönem hangi dönemdi. ?

Bu yaşlarımda, şimdiki halimde daha güçlü hissediyorum kendimi. Her insan gibi benim de kırılma noktalarım oldu, büyümek ne zor şey, oldukça sancılı. Yüzleştiğim vakit utandım, cebelleştim kendimle lakin yüzleşmenin başlangıcı zor olsa da sonucu bahtiyar etti beni, yüzleştikçe buldum kendimi, bitirdim kendimle olan savaşımı, bana karşı zoru olanları da bitirdim, hayattaki savaşları kazanması için ilk evvela insanın kendini kazanması lazım, hatta şart. Beni manipüle edenleri, etmeye çalışanları, annemin beni oyaladığını, fesatların kuyumu kazdığını görüp o fesatlara haddini bildirdiğimde öyle güçlü hissettim ki kendimi, oh be dedim derinden, oh olsun dedim hepsine, annemle ciddi bir yüzleşme yaşadık, hesaplaştım onunla ve affettim onu da, bildiği o kadarmış, kötülük olsun diye yapmadı ki, hem seviyorum da onu, her haliyle seviyorum, canı sağolsun, üzerimde çok emeği var, kırsa da beni seviyorum, yolu hep açık olsun lakin herkes için aynı temennilerde bulunmayacağım tabii ki. İstemediğim kişilerle görüşmeyi kestiğimde, selam dahi vermediğimde, mesajlarına geri dönüş yapmadığımda aslında ne kadar güçlü, kimseye eyvallahı olmayan, gururlu ve asil bir insan olduğumu gördüm, demek ki ortaya çıkarmam gerekiyormuş o kızı, bana saygısızlık yapana saygı duymayarak kendime saygı duyduğumda hayatımın en güçlü ve huzurlu dönemlerimi yaşadım, yaşıyorum. İsteyen istediği gibi görsün beni, ben şimdi mutluyum, kimsenin istediği kalıplara giremem, beni seven de kalıplara sokmaz beni. İçime sinmeyen hiçbir şeyi yapmadığımda, iç sesime, hislerime kulak verip geri adım attığımda, kendimi geri çektiğimde aferin kız dedim kendime.
Tam da şu an prime dönemindeyim. Hak edene hakkını vererek. Gerek görmezden, duymaz gelerek canım isterse de inadına gidecek dönemimdeyim. Böyle olunca kendimi harika hissediyorum.
Tam da şu an. Umursamazlığın dibine vurmuşum.
Teşekkür ederim can 🥳
Rica ederim can 🥳
Benim her sene prime dönemim 😎
Teşekkürler 🥰
Rica ederim 🥰
Cevap
26Cevap
Lise 1 gibi iyiydim ya en son ben 🤣
Yıllar yıllar :D
Keşke geri dönsek
Tam olarak o dönemdeyim...
Şu an sanırım prime dönemi yaşıyorum
Daha o döneme girmedim gibi hissediyorum, prime olamadan yaşlanıcam galiba😁
Ölmeden bizde gireydik :D
Amin amin çokça amin Barışım🙏🏻😁
Hiç olmadı bizde sürekli bir fetret devri dönemi mevcut 😀 😀
Bilincimin aktif olmadığı 0-6 yaş evresini prime dönem olarak görüyorum. Zamansal olarak bazı anları da öyle.
Daha gelmedi o dönem. 30-35 arası prime dönemim olacak gibi hissediyorum. Her geçen gün her manada gelişiyorum
Benimki bu seneden itibaren başlayacak umarım
Edebiyat okuduğum son sene. Baya sabahladığım olmuştu.
2021 yılı onun hayatıma girdiği zamanlar mutluluktan uçuyordum, salk aşık gibiydim, 2022de bitti ama
Ortaokul son 🍀en mutlu olduğum anlardı. Şimdi gel de o mutluluğu tekrar yaşa 🥲
17 Ağustos 1999 Depremi çoçuktum o zaman benim için tam bir prime Allah kimseye yaşatmasın
Messinin en iyi dönemi 2012 hocam. Bu sene insallah gecis yapacam prime dönemime.
2007 yazı sabah 4.30 sularıydı ışığı gördüm ilerliyorum ara ara temassizlik oluyor ama her yer net
Böyle bi dönem olmadı bende ya tih cidden büyük kayıp
Henüz o dönemde değilim.
2020 yılı hayatımın en iyi yılıydı hem o yıl üniversiteyi tutturdum hem de tuttuğum takım şampiyon olmuştu musmutlu bir yıldı benim için
Hasta olmasam şimdiki zaman 😄
Çok geçmiş olsun 🙏
Teşekkür ederim
Öldükten sonra prime dönemime kavuşucam inş
Aynen
İki sene önce ama umarım ileride tekrar prime dönemime giriş yapıcam
şu an ki, dönem
Tam da o dönemdeyim
Üniversite zamanı
İnşallah 3-4 yıl sonrası öyle olacak
öyle bir dönemim olmadı
2018-2019 bir se 2021-2022
gelecek sene başlar benim
2016-2018
19 yaşımdı yani 2011.
2023 ve sonrası inşallah
24 yaşım
2017. En iyi dönemim
Şu an ve insallah da gelecek zaman
Ben hep Prime dönemimdeyim 😄
2017-2021
Güzel yıllardı
Prime dönemi bekliyorum daha 🌝
Son yıllar arasında kesinlikle 2016 yılı derim
Benim bir dönem olmadı sanırım
3 yaşımda.
Yiyip içip sıcıp uyuyordum
Prime dönemindeyim
Yeni başlıyor.
2018-2020 yılları arası.
Gireceğiz bekleeeeyin
Lisedeyken
Bu sene 2024
Doğumumdan lise 4 kadar sonrası çöp ya
Şu aralar sanırım
şu an
2018 olabilir.
Bilmiyorum
Yaşamaya başlıyorum
Şu an !
20 li yaşlarımın başında olabilir gülüm
Bu sene olacak inşallah
Olmadı hiç
2022
Son 2 yıldır ve böyle devam edeceğini düşünüyorum.
Şu aralar
Hiçbir dönem..
2014
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?